Er is 1 groepsrondreis naar Frankrijk die voldoet aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Frankrijk - Corsica Go-26 Actieve jongerenreis over het eiland Corsica
  • Op reis met onze Belgische partner Joker
  • Reis met je leeftijdsgenoten door Corsica
  • Ontdek de natuurpracht van dit Franse eiland: hoge bergen, ruige kusten en prachtige stranden
  15 dagen
  vanaf € 1.330,- inclusief vlucht

Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Frankrijk

Frankrijk heeft schitterende landschappen en authentieke streken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige berggebieden van de Pyreneeën en de Vercors, het ruige kustlandschap van Bretagne en de prachtige stranden van Corsica. Voor ieder wat wils!

Frankrijk is het land van de wijn en de kaas, maar ook het land met een prachtige natuur, van heuvelachtige gebieden tot aan de zonnige stranden in het oosten. Voor de fietsliefhebbers die wel van een goede klim houden zijn de hoge Alpen de ideale plek. Tijdens je fietsvakantie in Frankrijk is de kans groot dat je iets van de rijke geschiedenis van het land terug ziet in het landschap, zo zijn er bijvoorbeeld nog vele kastelen uit de middeleeuwen terug te vinden. 

Bekijk onze reizen naar Frankrijk per reissoort:


Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.