< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 13 beoordelingen
  • 8 10-05-18

    Yvonne

    De reis is erg leuk en heel flexibel. Alles wordt geregeld als je andere plaatsen wilt bezoeken. Verder is gastheer Stefano nog niet zo heel bedreven maar alles komt goed. Het is een echte Italiaan dus zeer gedreven en dat heeft zo zijn charme. Het is een prachtige omgeving en de kamers zijn prima evenals de dagelijkse schoonmaak en vervanging van alle handdoeken. Ik vind het echt een aanrader. Heerlijk wijnen, olijfolie en eten proeven, afgewisseld met leuke, niet al te zware wandelingen. Volop genieten dus van Italië. Heerlijk.

  • 7 10-05-18

    Rowena

    Leuke eerste kennismaking met Toscane. Logeren in een agriturisme vond ik erg charmant en gaf mij het Toscaanse gevoel. Programma met veel lopen en zien en voldoende ruimte voor eigen invulling

  • 8 10-05-18

    Diny

    Heerlijk verblijf in het prachtige Toscane !

  • 8 10-05-18

    Christel

    Heerlijke vakantie in een prachtige omgeving. Stefano, gastheer, wil ons zoveel mogelijk laten genieten van al het mooie wat zijn agriturismo en Toscane kan bieden. Alles in een sausje met Italiaans temperament. Hij heeft een goed netwerk, dus mocht je iets willen doen dan weet hij wie te vragen. Ons heel goed bevallen.

  • 7 10-05-18

    Ingrid

    Toscane is prachtig mooie wandelingen en dorpjes bezocht. De gastvrijheid in de Agriturismo is super, goed eten en schone kamers. Stefano is alleen wat eigenwijs maar dat mag de pret niet drukken. Verder genoeg eigen tijd.

  • 8 10-05-18

    Hetty

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-09-17

    Mirjam

    Een mooie afwisseling van cultuur en natuur. De kookworkshop was erg leuk om te doen, Stefano verteld vol vuur over eerlijk eten.

  • 9 30-09-17

    Willeke

    Bijzondere reis. Heerlijk eten heerlijke wijnen. De eigenaar van de agriturismo Stefano is bijzonder gepassioneerd .... geweldig. Ik heb genoten.

  • 9 30-09-17

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 30-09-17

    Ria

    Het was een geweldig reis. Zeer afwisselend en zeer goed verzorgd. Het landschap is zooo mooi en maakt indruk. De maaltijden waren met pure producten bereid en zeer smakelijk. De gastheer was heel gastvrij en zo bereid om het je naar de zin te maken.

  • 8 30-09-17

    Rineke

    De balans tussen vrije tijd, bezoek steden, lopen in de natuur was uitstekend.

  • 9 30-09-17

    Patricia

    Het is een hele mooie reis, je ziet veel van de omgeving, en het hotel is ook erg netjes, vriendelijke mensen en het eten is erg lekker.

  • 8 30-09-17

    Mariëtte

    prachtige omgeving, leuk om op een boerderij te slapen. Het eten was eenvoudig maar erg lekker. Veel gezien in een korte tijd, genoten van de heerlijkheden die Toscane te bieden heeft.

Groepsrondreis Italië Toscane Pop-Up

Binnenkort boekbaar.

Toscane
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen