Beoordelingen over de Groepsrondreis Italië Toscane Pop-Up
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 27 beoordelingen
 • 8 22-10-22

  Ankie

  Heerlijk weer, mooie wandelingen en lekker eten

 • 8 22-10-22

  Femke

  Een mooi samengestelde reis met aandacht voor lokale ervaringen.

 • 8 22-10-22

  Erik

  Wandelingen in een glooiend landschap met af en toe een uitstapje.

 • 8 22-10-22

  Leonie

  De reis is een mooi gebalanceerde wandelreis waarbij je Italie in een aangenaam tempo ervaart. Daniel, de reisbegeleider deed erg zijn best om het ieder naar de zin te maken en wist veel over de omgeving te vertellen.

 • 8 22-10-22

  Bea

  Prachtige reis, waarbij de beschrijving op de Sawadee site niet geheel en al klopte met de ervaringen.

 • 8 22-10-22

  Helmi

  De reis heeft mijn verwachting overtroffen wat betreft inhoud. Dit is te danken aan de passie en toewijding van onze reisleider Daniel.

 • 9 22-10-22

  Johanna

  Fantastische vakantie in Toscane met een gezellige groep en goede reisgids die flexibel omging met het programma en wensen vanuit de groep. Prima agriturismo met fijne bedden en goed ontbijt voor Italiaanse begrippen, waarbij het culinaire aspect bij het avondeten iets tegenviel, maar op zich oké. Pittige wandelingen in een schitterende omgeving!

 • 8 10-06-22

  Lenie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-06-22

  Marleen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 10-06-22

  Karin

  Heerlijke wandelingen en leerzame bezoeken aan kleine lokale bedrijven. Vakkundige reisleider, kon heel veel vertellen over de natuur en cultuur. We hadden 'de pech' dat het in juni al boven de 30 graden was, dus vrij warm om te lopen. Voor degenen die dat wilden werd het programma hierop aangepast, je kon bijvoorbeeld halverwege opgehaald worden, schaduw-stops werden ingelast. Ook werd aan degenen die niet meer konden meewandelen een alternatief geboden (en dat was niet alleen het zwembad bij de Agiturismo). Onze reisleider was hier heel creatief en flexibel in. Echt een topper.

 • 9 10-06-22

  Renold

  Prima reis, vlucht op schema, verzamelen liep vlot, busreis van ongeveer 2 uur van Rome naar Chianciano. Goed hotel, vriendelijke mensen. Vele mooie wandelingen gemaakt, vele foto's. Leuke groep van 14 man. Zeer professionele begeleider, veel en goede historische informatie. Goede afwisselingen in wanderoutes, goed verzorgd. Transporteren goed geregeld. Helaas nu weer thuis 😎

 • 7 10-06-22

  Steven

  Het was een mooie reis maar helaas te warm (om veel te wandelen)

 • 8 10-06-22

  Annemarie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 10-06-22

  Anita

  Prachtige reis in een fijn verblijf. De wandelingen zijn erg mooi en Daniel vertelt de onderweg de mooiste verhalen. Het is goed georganiseerd. Als je al wat anders wilde doen zoals naar een stad ipv wandelen werd alles geregeld.

 • 8 10-05-18

  Yvonne

  De reis is erg leuk en heel flexibel. Alles wordt geregeld als je andere plaatsen wilt bezoeken. Verder is gastheer Stefano nog niet zo heel bedreven maar alles komt goed. Het is een echte Italiaan dus zeer gedreven en dat heeft zo zijn charme. Het is een prachtige omgeving en de kamers zijn prima evenals de dagelijkse schoonmaak en vervanging van alle handdoeken. Ik vind het echt een aanrader. Heerlijk wijnen, olijfolie en eten proeven, afgewisseld met leuke, niet al te zware wandelingen. Volop genieten dus van Italië. Heerlijk.

 • 7 10-05-18

  Rowena

  Leuke eerste kennismaking met Toscane. Logeren in een agriturisme vond ik erg charmant en gaf mij het Toscaanse gevoel. Programma met veel lopen en zien en voldoende ruimte voor eigen invulling

 • 8 10-05-18

  Diny

  Heerlijk verblijf in het prachtige Toscane !

 • 8 10-05-18

  Christel

  Heerlijke vakantie in een prachtige omgeving. Stefano, gastheer, wil ons zoveel mogelijk laten genieten van al het mooie wat zijn agriturismo en Toscane kan bieden. Alles in een sausje met Italiaans temperament. Hij heeft een goed netwerk, dus mocht je iets willen doen dan weet hij wie te vragen. Ons heel goed bevallen.

 • 7 10-05-18

  Ingrid

  Toscane is prachtig mooie wandelingen en dorpjes bezocht. De gastvrijheid in de Agriturismo is super, goed eten en schone kamers. Stefano is alleen wat eigenwijs maar dat mag de pret niet drukken. Verder genoeg eigen tijd.

 • 8 10-05-18

  Hetty

  Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Italië Toscane Pop-Up

Prachtig wandelen en culinair genieten in Toscane

Toscane
7 dagen vanaf € 1.589,-
Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.