Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 42 beoordelingen
  • 8 08-02-20

    Gerty

    Mooie avontuurlijke reis. Veel gedaan en gezien. Af en toe wel vermoeiend maar dan neem je een rustdag want je bent niet verplicht iedere wandeling mee te gaan. Het is wat slaapgelegenheden af en toe wel afzien zoals in Jaw Jaw. Erg benauwde kamers met synthetische bedden, beddengoed en klamboe maar wel weer met eigen badkamer. De lange reisdag viel erg mee omdat je door mooi natuurgebied vaart en over spannende stroomversnellingen. En je maakt af en toe een leuke stop. De koks die mee gingen konden fantastisch koken. De reisleider Venski was heel goed en kon prachtig vertellen met leuke uitspraken.

  • 8 08-02-20

    Maria

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-02-20

    Ina

    Goed georganiseerd en mooie trips. Veel dank aan goede reisbegeleider en organisator Purity in Suriname

  • 10 08-02-20

    Bert

    Prachtige natuur/cultuur met een super gids.

  • 9 08-02-20

    Marjon

    Het was een afwisselende en avontuurlijke reis. Heerlijk in hangmatten geslapen. We hadden een zéér goede en enthousiaste gids die ons heel veel dieren en planten heeft laten zien en ons ook veel over het land en de verschillende bevolkingsgroepen heeft verteld.

  • 10 08-02-20

    Arno

    Een van mijn betere rondreizen, ook mede Venski, onze uitstekende gids / reisleider / natuurkenner / landkenner en geweldig persoon.

  • 8 09-11-19

    Olaf

    Mooie afwisselende avontuur in de jungle

  • 7 09-11-19

    Hanny

    Een mooie avontuurlijke reis, prachtige natuur

  • 9 09-11-19

    Diny

    Het was even wennen, maar ik heb genoten van de reis. inderdaad het staat in de kinderschoenen maar dat wist ik vooraf.Prima gids altijd behulpzaam en vriendelijk. en accuraad. mooie natuur en dierenwereld.

  • 7 09-11-19

    Rik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-11-19

    Judith

    Het was een mooie avontuurlijke reis. maar te beschrijving is wat er potentieel kan en is soms erg aangedikt. De bestemmingen die aangedaan worden moeten wel een doel hebben en die ontbrak soms.

  • 7 09-11-19

    Theo

    Dit was inderdaad een avontuurlijke reis. Voor een deel, denk ik, ook veroorzaakt door de organisatie. Soms was het niet nodig om de meest basic locatie te kiezen, soms was een beetje organisatie genoeg om het minder 'basic' te maken. Overall heb ik toch genoten van de reis. Het groepsgevoel met de medereizigers en de reisleider dat ontstond. Een prachtige persoonlijkheid die mede heeft bijgedragen aan de mooie vakantie.

  • 6 09-11-19

    Connie

    Reis had net dag acclimatiseren en optioneel een stadswandeling moeten beginnen. Nu de hele reis last van vermoeidheid

  • 7 09-11-19

    Wil

    Een dag na aanvang start het programma met de fietstocht en overnachten in de hangmat. Een heftige start als je net bent gearriveerd.

  • 8 09-11-19

    Peter

    Mooi overzicht van het land. Paramaribo en de koloniale plantages, natuur van Bigipan en de binnenlanden. Helaas te weinig ontmoetingen/interactie met m.n. bewoners binnenland.

  • 8 02-11-19

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 02-11-19

    Marco

    De reis was op de beschrijving op de site aangekondigd als een fauna ontdekkingsreis. Je kan hier beesten zien, je kan daar beesten zien. In werkelijkheid hebben we weinig tot geen dieren in het wild gezien en had de reis meer een 'cultuur' karakter met bezoek aan vele dorpjes. (welke op het eind van de reis allemaal op elkaar begonnen te lijken). Of de beschrijving op de site zal meer op de werkelijkheid aangepast moeten worden of de reis wat meer hierop ingericht worden.

  • 6 02-11-19

    Jan

    Zeer deskundige gids. Bigi Pan heel mooi en vogelrijk. Fungu Eiland; mooie boottochten, enkele dieren en prachtig regenwoud. Jaw Jaw was een authentiek dorp in een mooie omgeving. Reis voldeed op veel punten niet aan de Sawadee omschrijving; Matapica onbereikbaar in november. Geen bezoek aan Orelalla om voldoende tijd te hebben om 1,5uur te wachten tot het donker werd in Apura. We konden gelukkig wel naar Blanche Marie. Wandeling Voltzberg niet als omgeschreven. De 'vooropgezette tenten' in Palulu bestonden uit twee overkappingen. Andere airstrip dan Drietabbertje. Vanwege de zwemvesten in de hitte met te weinig ruimte waren de boottochten op de Maroni rivier zeer onprettig.

  • 8 02-11-19

    Augusta

    Heb veel geleerd van de gids heb een goede indruk van Suriname gekregen.

  • 9 02-11-19

    Imme

    Fantastische reis diep in de ongerepte jungle. Smeltkroes van culturen.

Groepsrondreis Avontuurlijk Suriname

Jungletocht in de smeltkroes van Zuid-Amerika

image
26 dagen vanaf € 3.449
Avontuur-Plus
Naar boven