< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.6 21 beoordelingen
  • 8 10-11-19

    Marijke

    We hadden een zeer gewaardeerde gids die al veel reizen had begeleid

  • 6 10-11-19

    Erik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 10-11-19

    Marleen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-10-19

    Wil

    Super reis. Onze reisbegeleider heeft ons op een prachtige manier het mooie Israël laten zien

  • 9 27-10-19

    Letty

    Ik vond het een fantastische reis, veel gezien, veel geleerd in een interessant gebied. Hele goede reisleider met veel kennis van de regio. Veel persoonlijke vrijheid. Schone hotels.

  • 8 27-10-19

    Cor

    De reis was zeer interessant. Dat werd ook mede bepaald door de reisleider die veel toegevoegde waarde kon bieden doordat hij veel kennis had van het land en het ook uitstekend wist te vertellen. Hotels over het algemeen prima. Nacht in bedoinekamp zouden we een volgende keer niet meer doen.

  • 9 27-10-19

    Joke

    Veel gezien en gehoord over geschiedenis, reisleider had dus veel meerwaarde,

  • 9 27-10-19

    Marja

    Goed georganiseerd, interessant programma

  • 9 27-10-19

    Hans

    een supervakantie mede dankzij de fantastische reisbegeleider Hans Holleman

  • 8 27-10-19

  • 7 27-10-19

    Lies

    Prima reisleiding goede accommodatie veel informatie over het land alleen met Transavia dat was geen succes

  • 7 05-05-19

    Willemina

    De reis was gaaf en indrukwekkend. Maar ook wel vermoeiend.

  • 7 05-05-19

    Soenita

    Indrukwekkend reis met veel (bijbelse) hoogtepunten. Een mooie afwisseling van natuur en cultuur.

  • 7 05-05-19

    Martinus

    Mooie reis als je geïnteresseerd bent in de plaatsen/omgevingen waarin de verhalen uit de bijbel ze afspelen en je een indruk wel krijgen hoe Israëlieten en Palestijnen nu samenleven.

  • 6 05-05-19

    Rogier

    Mooie reis door een land met heel veel geschiedenis, zowel Bijbelse, als zeer recente geschiedenis.

  • 6 07-04-19

    Ad

    Ik ben blij dat ik de reis gedaan heb, heb goede herinneringen aan de plekken die bezocht zijn. Negatief voor mij waren, zwembad niet gevuld in Zichron Yaakov. Onlogisch reisschema. Hotel in Tel Aviv slecht, te kleine kamer, vies en tijdens de 2 verlengingsdagen (Pasen) was alles gesloten.

  • 6 07-04-19

    Rob

    Mooie reis en veel bekende hoogtepunten. Helaas niets buiten het officiele programma, terwijl we toch een Israëlische reisleider hadden die alles over dit mooie land wist.

  • 8 07-04-19

    Ella

    Het was een indrukwekkende en afwisselende reis. Ik heb veel geleerd van alle informatie.

  • 8 07-04-19

    Bob

    Ben erg tevreden over de reis. Vooral de goede combinatie van cultuur, geschiedenis en de opgedane kennis over hoe het Joodse, het Christelijke en het Moslimgeloof in Israel samen kon bestaan is mij nu een stuk duidelijker geworden dankzij de uitstekende gids. Alleen de logistiek van de reis kon wel wat beter worden geordend.

  • 8 07-04-19

    Rik

    Interessant land niet te vergelijken met eerdere (semi) verre reizen.

Groepsrondreis Israël

Op avontuur door het Heilige Land

image
12 dagen vanaf € 1.649
Naar boven