Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Beer Garden Hotel - Tel Aviv

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Beer Garden Hotel is gunstig gelegen, op loopafstand van zowel het centrum als het strand. In de omgeving van het hotel vind je veel verschillende restaurantjes en barretjes. De kamers hebben een eigen badkamer, Wi-Fi, tv en airconditioning. Het hotel heeft een ruim dakterras.

 •  

  Kibbutz Nehara - Ashdot Ya’akov (Meer van Galilea)

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Deze sfeervolle Kibboets ligt ten zuiden van het meer van Galilea in het plaatsje Ashdot Ya'akov. Op het grote terrein vind je verschillende soorten gebouwen met kamers. Rondom deze gebouwen is alles groen. Je kunt hier heerlijk bijkomen in een hangmat of aan een picknicktafel. Het zwembad van de kibboets is gedurende de zomermaanden (ongeveer vanaf juni t/m oktober) van 8.00-13.00 uur en vanaf 16.00 tot zonsondergang open. In welke gebouwen/huisjes we slapen is afhankelijk van de beschikbaarheid. De kamers hebben een eigen badkamer. In het hoofdgebouw is ook de eetzaal waar, zoals het hoort in een kibboets, iedereen gezamenlijk eet. 

 •  

  Nativity Hotel - Bethlehem (gelegen in Palestijns gebied)

  • image image
   eigen badkamer

  Nativity Hotel ligt in Palestijns gebied in de geboortestad van Koning David en Jezus, Bethlehem. De geboortekerk ligt op ongeveer twee kilometer loopafstand. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. De kamers hebben een eigen badkamer en airconditioning.

 •  

  The Post Hotel - Jeruzalem

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit stijlvolle hotel ligt in het hart van Jeruzalem en heeft moderne kamers die beschikken over een eigen badkamer en wifi. In de bar en gemeenschappelijke ruimtes kun je gezellig zitten, hier hangt een ongedwongen sfeer. Op het dakterras heb je een mooi uitzicht over de oude stad.


 •  

  Kfar Hanokdim Bedouin Village - Negev woestijn

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Bedoeïnendorpje

  Dit bedoeïenendorpje ligt in de Negev woestijn. Het dorpje beschikt over tenten, huisjes, een restaurant en vele knusse plekken om thee te drinken en te genieten van een kampvuur. Veel meubilair is gemaakt van natuurlijke materialen uit de buurt. Zo zijn de tapijten geweven van geitenhaar, de lampen zijn van zout kristallen uit de Dode Zee en ook het meubilair is van lokale materialen gemaakt. We slapen in een simpele gedeelde tent op matrasjes. Zeer waarschijnlijk delen we met de hele groep één tent. Er zijn slaapzakken en kussens aanwezig. Wanneer het in de winter in de nacht afkoelt zijn er warmtelampen aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn gedeeld.

  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Nova Like Hotel - Eilat

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Midden in het centrum, op loopafstand van het strand van Eilat ligt het Nova Like Hotel. Het is mogelijk een verfrissende duik te nemen in het buitenzwembad dat bij het hotel hoort. De kamers zijn onder andere ingericht met airconditioning en een eigen badkamer. Het restaurant serveert Israëlische specialiteiten. Ook in de omgeving bevinden zich voldoende restaurants. 

Accommodatie algemeen

De hotels zijn comfortabel en sommige hotels beschikken over een zwembad. Het bedoeïenkamp is eenvoudig waarbij de tenten en sanitaire voorzieningen gedeeld zijn. Het kamp is prachtig gelegen in de woestijn en is zeker een bijzondere ervaring.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, boek dan een eenpersoonskamer vanaf € 495,-. Klik hier voor meer informatie over ‘op indeling’ reizen.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 495,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Een éénpersoonskamer is niet mogelijk in het bedoeïenkamp.

 Vervoer ter plaatse

Vrijwel de gehele reis hebben we een eigen bus tot onze beschikking. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard. De wegen in Israël en de Palestijnse gebieden zijn goed en we maken geen lange reisdagen.

Groepsrondreis Israël en de Palestijnse gebieden

Op avontuur door het Heilige Land

image
12 dagen vanaf € 1.699
Naar boven