Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Marokko

In Marokko is het weer altijd goed en de gastvrijheid is er in overvloed. een groepsrondreis door Marokko kent twee kanten, zo zijn er de steden zoals Casablanca en Marrakech. De andere kant van Marokko is het platteland, de bergen en landbouwgrond. Een land dat bij uitstek geschikt is om groepsrondreizen te maken. 

Marokkanen spreken een mix van Arabisch, Berbers, Engels en Frans. Marokko bestaat voornamelijk uit Arabieren en Berbers of een mengsel van die twee. Berbers wonen vooral in bergachtige gebieden van het land. Marokko heeft alles om je te overweldigen met de prachtige kleuren, geuren en geluiden van het islamitische Afrika.

Een stel bruisende souks en specerijen markten, prachtige moskeeën, witgekalkte zeezijde steden en middeleeuwse stadscentra. Met een variërend uitzicht van besneeuwde bergtoppen in de Hoge Atlas naar de eindeloze zandduinen van de woestijn, niemand hoeft zich te vervelen in dit prachtige land.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.