Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 161 beoordelingen
 • 8 05-10-19

  Angela

  De reis is pittig, bij vlagen erg zwaar, maar prachtig en geweldig om te doen. De verhouding tussen bergen, woestijn en min of meer toeristische attracties als de Todrakloof en Marrakech maakte de reis afwisselend.

 • 8 05-10-19

  Eva

  Met name de trekking door de bergen was wonderschoon en heeft diepe indruk achtergelaten.Het begin was door zeer late aankomst en heel korte nachtrust rommelig en vermoeiend.Jammer dat we niet in een van de geplande hotels verbleven.

 • 8 05-10-19

  Petra

  Leuke afwisselende reis: enerzijds de bergen (Atlas) en anderzijds de woestijn. Met als toetje nog de stad Marakesh. Reisleider en kok hebben hun uiterste best gedaan om ons een fijne reis te geven en dat is ze goed gelukt!

 • 10 05-10-19

  Maggy

  Goed georganiseerde reis vol avontuur. Prachtige natuur soms pittige wandelingen geweldige gids Amid en zeker een dikke pluim voor de kok geweldig lekker eten goede samenwerking met de ezeldrijvers kortom een aanrader wel even voor uzelf uitmaken of je de bergwandelingen aankan was bij onze groep soms zwaar voor enkele .

 • 8 05-10-19

  Christiane

  Goed opgebouwde reis ,prima gids en superkok die ondanks de warmte twee maal per dag veilig lekker voedsel op tafel bracht,prachtige bergen ,op rit over Tizi n'Tichkapas naar Marrakech heb ik me ondanks de lange reis door de mooie natuur geen minuut verveeld .Marrakech viel tegen door opdringerige mensen .

 • 8 05-10-19

  Nancy

  Het was een mooie afwisselende reis. Het kamperen was primitief maar werd afgewisseld met fijne hotels. De trektochten in het Saghro gebergte en in de Erg Chebbi woestijn waren mooi. We hebben erg lekker gegeten tijdens de trektochten!

 • 7 06-10-18

  Froukje

  Mooie reis door de bergen en woestijn. Onze gids Hassan deed op alle mogelijke manieren meer dan van een gids verwacht kan worden en vond dat heel normaal en erbij horen. Dit heeft op mij veel indruk gemaakt. De wandeldagen zijn goed te doen als je van wandelen houdt en enige wandelervaring hebt. Wel liggen er op de paden in de bergen veel losse stenen waardoor het wandelen met stokken voor sommige mensen prettig kan zijn. Tijdens het verplaatsen van de woestijn naar Marrakesh is de omgeving mooi, maar de dagen zijn wel lang en staan in contrast met de actieve dagen ervoor. Zowel tijdens het wandelen als op de reisdagen zijn er voldoende stops en pauzes. De matjes waar je op slaapt zijn voor mensen die op hun zij slapen vrij dun. Een klein luchtbedje meenemen is dan ook fijn, net als een rol toiletpapier. Slapen onder de sterrenhemel is mooi. Als we in het kamp aankwamen stonden de tenten al en stond er thee en koffie klaar. Ook de lunch en avondmaaltijd waren prima verzorgd. Al met al een mooie en indrukwekkende reis!

 • 7 06-10-18

  Corrie

  Het is een boeiende afwisselende reis, waarbij je heerlijk verwend wordt onderweg.

 • 7 06-10-18

  Hille

  Het is actieve en bijzondere reis welke een mooie impressie van Marokko geeft. Tevens is het een goede mix van primitief en verzorgd met een goede afwisseling van bergen, woestijn, tent, hotel en stad. Minpunten zijn: dat driekwart van de groep ziek is geworden door een bacterie, dat een te kwetsbare man van 79 jaar mee was, dat twee dagen in een busje naar Marrakech te lang is, dat er te veel toeristische plekjes aangedaan zijn in plaats van een gewone markt of meer het dagelijks leven.

 • 8 06-10-18

  Klaas

  Een mooie reis met pittige wandelingen en basic kamperen, voldoende afgewisseld met om de paar dagen een nachtje in een hotel. Onze gids Hassan is een topper, hij heeft met zijn kennis en optreden een belangrijke meerwaarde gegeven aan deze reis. Onze uitstekende kok Hamid zorgde elke dag voor heerlijk eten. Het was jammer dat de rust in de woestijn wat verstoord werd door telkens dezelfde duinen op en af rijdende motoren en quads. Wat mij betreft, mag de route zo worden verlegd dat deze herrieschoppers worden ontweken. De twee lange busdagen tegen het einde van de reis waren zwaar, voornamelijk door de te kleine stoelen in de minibus.

 • 8 06-10-18

  Miriam

  Wat een ervaring; lopen door het atlasgebergte, slapen in de Sahara; rijden door het land en een blik op Marrakech. Ik vond de afwisseling erg leuk. De reis was in balans door na elke trekking een hotel met douche te hebben om door te gaan naar de volgende trekking. De rit na de Sahara naar Marrakech was mooi, maar erg lang.

 • 8 07-10-17

  Anoniem

  De reis was goed georganiseerd, zeer afwisselend en de lokale begeleiding was goed.

 • 9 07-10-17

  Inge

  Het was een fantastische reis met heel veel afwisseling. Eerst wandelen door de bergen met de muilezels. Daarna op een kameel door de woestijn of zelf lopen. Kamperen. Buiten slapen onder een prachtige sterrenhemel. Op bijzondere plekjes uitrusten waar de kok iedere keer weer heerlijk eten voor ons klaar maakte. Een gids die veel over zijn land heeft verteld. En aan het eind nog drie dagen in de mooie stad Marrakech doorgebracht.

 • 8 07-10-17

  Dorien

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-10-17

  Ilse

  Zeer mooie reis, combinatie bergen en woestijn waren super. Ter plaatse alles goed geregeld. Zeer goede prijs voor deze reis. 1ste keer met Sawadee maar zeker een aanrader.

 • 9 07-10-17

  Kees

  De reis is een aaneenschakeling van drie hoogtepunten. De wandeling door de 'lage' Atlas (2500 meter), de Sahara en Marrakech (ik beveel de verlenging ten zeerste aan). Een aaneenschakeling van geuren, kleuren en vriendelijke mensen.

 • 8 04-03-17

  Els

  Een zeer afwisselende reis van wandelen en reizen. Prachtige natuur van bergen, oasen en woestijn.Verwend door een goed team van gids, kok en muildierdrijvers. De kok heeft iedere dag fantastisch lekker Marokkaans gekookt voor ons. Op een dromedaris door de woestijn is een belevenis op zich. Ik heb genoten van begin tot eind!

 • 9 04-03-17

  Jacques

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 04-03-17

  Jeannie

  Leuke reis met leuke mensen. We hadden een groep van 8. De gids was erg goed. Dacht overal aan. En dan de kok. We hebben heerlijk gegeten. Alles is toch weer mogelijk met zo weinig benodigdheden. Conclusie: de reis is echt een aanrader. Heerlijk vroeg in het jaar.

 • 8 04-03-17

  Ron

  Zeer afwisselende reis die Marokko in al haar facetten laat zien. De zeer deskundige begeleiding van de Marokkaanse gids Hassan heeft de reis extra diepgang gegeven.

Groepsrondreis Marokko wandelreis

Langs berberdorpen en kasbah's

image
13 dagen vanaf € 1.299
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!