< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 36 beoordelingen
  • 8 21-02-20

    Ton

    Het was een volle , maar indrukwekkende reis. Vol , doordat we veel gedaan hebben en de afstanden soms wat lang waren.

  • 10 21-02-20

    Mary

    Verliefd geworden op dit prachtige land Marokko. Voor mij was dit een reis met uitdaging, ontspannende inspanning, avontuurlijk, boeiend en vooral een mooie spirituele ervaring. Marokko met de bijzondere natuur, mensen, geuren en kleuren heeft mij innerlijke energie en tevens rust gegeven. De lieve reisleiders, Claudine en Omar, de buschauffeur en de helpers hebben gezorgd voor de goede sfeer en eenheid binnen de groep reizigers. Kortom een ervaring om te koesteren en te bewaren in mijn hart. Dank voor allen die deze reis mogelijk gemaakt hebben!

  • 10 21-02-20

    Floor

    Een hele gevarieerde reis met elke dag weer nieuwe verrassende wandelingen , uitstapjes en andere activiteiten. Prachtige natuur, afgewisseld met bezoeken aan dorpjes, woestijn en strand. Samen reizen en op eigen gelegenheid dingen kunnen ondernemen zijn goed in balans. Een topreis!

  • 9 21-02-20

    Anke

    Afwisselende, mooie reis waarbij in korte tijd veel van Marokko gezien is. Bijzonder plezierige en kundige reisleidster die ook al naar gelang belangstelling en fitheid van de reisgroep aanpassingen regelde. Ook zeer behulpzame lokale gids. Comfortabele bus. Prima overnachtingsadressen. Soms wel lange reisdag in bus. Ook zeker geschikt voor mensen die niet zo gewend zijn aan groepsreizen.

  • 8 21-02-20

    Addy

    Voor het eerst mee geweest met een groepsreis, dus dat was wel even wennen. Maar over het algemeen is het me niet tegengevallen. Prima reisleidster en een prima Marokkaanse gids. Veel in de bus gezeten, maar dat werd afgewisseld met mooie wandelingen. Accomodaties waren soms sober, maar wel schoon. Verschillende malen wel koude douches. Aan het eind van de reis zag je de vermoeidheid toenemen, maar de dag aan het strand maakte veel goed.

  • 8 21-02-20

    Anonieme Reiziger

    Mooie reis met als hoogtepunt de Saharatour. Het langdurige busreizen heb ik een beetje onderschat, maar dat is onervarenheid. Het groepsgebeuren was leuk. De rondleiding door de souk in Marrakech met locale gids was ook een topper. De hotelaccomodaties vielen wat het comfort betreft soms wat tegen. Veel over het land geleerd. Al met al was het een indrukwekkende reis.

  • 9 21-02-20

    Annemarie

    Intensieve reis die in korte tijd een goed beeld geeft van de diversiteit die Marokko biedt. Van stad en platteland. Van bergen, woestijn en zee. Van cultuur en natuur.

  • 8 21-02-20

    Janneke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-02-20

    Hilko

    Een perfecte groepsreis. Zeer afwisselend en heel veel gezien waar we als individuele reiziger niet aan toe gekomen zouden zijn. Combinatie van Nederlandse en Marokkaanse reisleiding was perfect.

  • 9 21-02-20

    Lenny

    Alles voor deze rondreis was goed geregeld. Van de de aankomst tot en met vertrek. De dagprogramma's waren zeer interessant en goed te doen. Een een goede indruk van dit stuk Marokko opgedaan. De bus was comfortabel. De chauffeur reed prima. De gidsen deskundig. Kortom: heerlijk reis gehad met goede herinneringen!

  • 8 21-02-20

    Gemma

    Mooie, maar ook intensieve reis doordat je elke keer naar nieuwe bestemming gaat. Busritten worden wel onderbroken door wandelingen (wandelschoenen aanbevolen), excursies/bezoeken aan locale bedrijfjes (zonder winstoogmerk Sawadee) en thee/koffiepauzes. De nederlandse en locale reisgids werkten goed samen en luisterden goed naar wat de groep wilde of kon. De reis laat je in kort tijdsbestek kennis maken met de Marokkaanse cultuur, natuur en gastvrijheid. En niet te vergeten een stukje Sahara die nog niet zo toeristisch is. Accomodaties zijn soms eenvoudig, maar netjes en schoon. We hebben genoten deze reis.

  • 9 21-02-20

    Maria

    De reis was overweldigend. De hotels wat somber maar karakteristiek. Helaas niet overal alcoholische dranken, maar onze lieve reisleidster had diverse creatieve oplossingen hiervoor.

  • 10 21-02-20

    Erik

    Deze reis bevat alle elementen die je als reiziger wil beleven: landschap, cultuur, eten, etc. met overnachtingen op voldoende niveau (geen aftandse guesthouses) en prima vervoer per bus. De balans van dit alles is wat deze reis zo compleet maakt. Sawadee steunt de locale man/vrouw zoveel mogelijk en dat voelt ook nog eens goed.

  • 9 21-06-19

    Stasia

    Afwisselende reis vanaf Marrakech door de Hoge Atlas, het woestijngebied en de kuststreek. Het gaf een goed beeld van de verschillende gebieden en de leefomstandigheden van de bevolking.

  • 8 21-06-19

    Fons

    Ik vond het een goed georganiseerde reis. Door de hitte in Marokko was ik blij bijna twee volle dagen in de bus met airco te zitten. Normaal zou dit te lang zijn.

  • 8 21-06-19

    Reiziger

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 21-06-19

    Gerry

    Het was een mooie reis, wel zeer heet, maar ik kijk er met plezier op terug!

  • 9 22-02-19

    Henriette

    Interessante reis. Veel geleerd over Marokko in al haar facetten en ook zeer veel gezien. Hierdoor wel een intensieve reis. Samir is een geweldige reisleider en heeft zeker bijgedragen aan het plezier en mijn kennistoename.

  • 8 22-02-19

    Anne

    Goede indruk van het zuiden van Marokko. Veel afwisseling met bergen, vlaktes, steden, oases en de woestijn. Veel reizen met lange ritten in de bus, maar voldoende mooie stops die het lange reizen het waard maken.

  • 9 22-02-19

    Marie-Louise

    In korte tijd kennisgemaakt met dit mooie land. Veel gezien van de prachtige natuur en bezoek aan allerlei ambachtelijke werkplaatsen.

Groepsrondreis Marokko. De hoogtepunten van midden- en zuid Marokko

Kasbah’s, steden, kamelen en verse vis

Marokko
10 dagen vanaf € 859
Naar boven