< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 21 beoordelingen
 • 9 17-09-19

  Ariadne

  Onder leiding van Willy, onze geweldige chauffeur en reisleider, hebben we veel gezien en veel gewandeld. Prima reis door de mooie Rocky's. Helaas maar één beer...toch niet het goede jaargetijde.

 • 8 17-09-19

  Bruno

  Zeer gevarieerde reis. Mooi evenwicht tussen actieve wandelingen en passief in de bus zitten.

 • 8 17-09-19

  Nele

  de hotelreis naar Canada biedt voldoende comfort en is haalbaar voor iedereen. De meeste wandelingen zijn kort en niet te zwaar. Een ideale reis voor iemand die West-Canada wil leren kennen. De natuur is prachtig!

 • 9 17-09-19

  Monique

  Wow wat een mooie rondreis, de gevarieerde natuur in West Canada is overweldigend mooi. Van de regenwouden, watervallen, canyons, strand tot de hoge bergen. Er was een mooie combinatie van wat zon, mooie herfstkleuren, regen en sneeuw. Eerst alleen op de bergtoppen vd indrukwekkende Rocky Mountains, later liepen we zelf ook in de sneeuw. Voor heel even winter wonderland maar ook wel even goed koud. Zeker als je daar niet helemaal op voorbereid bent ;-) In Sept kun je kennelijk van alles verwachten. We hadden het geluk om op de 1e excursie whalewatching met de zodiac in Victoria omringd te zijn door meerdere Humpback whales waarvan er 2 een tijdje bij ons zijn blijven hangen. Zo mooi, zo dichtbij, dat was echt een kadootje! Onderweg 'on the road' hier en daar wat wildlife gespot en ja hoor uiteindelijk ook nog 1 zwarte beer! :-) De dagen onderweg waren goed te doen mede doordat onze gids Willy om de 2 uur een stop inlaste om de benen te strekken met hier en daar een kleine leuke wandeling of voor een bakkie koffie. Willy is een leuke enthousiaste gezellige bekwame gids en chauffeur. Hij heeft ons mooie en interessante verhalen verteld over de wildlife, natuur en de geschiedenis van Canada. Een goede gids en een fijn reisgezelschap maken toch zeker wel deel uit van een fijne vakantie. Reken er wel op dat deze reis wat duurder uitpakt dan je op voorhand zou verwachten. Dit komt door de fooien in de restaurants en hotels (ontbijt), meestal tussen de 10 en 18% wat er nog bijkomt. Zijn wij hier in Europa niet gewend. Daarnaast zijn er nog veel optionele excursies die je het liefst allemaal zou willen doen. Sommige excursies zijn aardig aan de prijs. Voor 1 dag nog een andere enthousiaste gids gehad. Hotels waren prima om in te slapen. Hotel in Tofino vond ik echt heel fijn, relaxte mooie omgeving. Het eten bestaat veel uit hamburgers. Verstandig om in BC voor de zalm te gaan! Lang verhaal kort; ik heb intens genoten van deze reis, ik had nog veel langer willen blijven!

 • 7 17-09-19

  Wanda

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-09-19

  Marleen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-09-19

  Annelies

  Een afwisselende reis, met veel natuur en mooie wandelingen.

 • 8 17-09-19

  Gaston

  Super reisbegeleider. Ook medereizigers ok. Jammer van de weersomstandigheden en (te) hoge prijzen excursies, vooral gletsjer trip viel niet in de smaak

 • 8 17-09-19

  Rob

  Ik wil in eerste instantie ontzettend veel dank uitspreken naar onze reisleider/chauffeur/gids, Willy! Hij gaf onze reis erg veel toegevoegde waarde, houd hem vooral in ere. Natuur is voor ons het belangrijkste, dit afgewisseld met een stuk cultuur en allerlei geschiedkundige en maatschappelijke zaken.

 • 9 17-09-19

  Hennie

  Het was een fantastisch mooie reis, afwisselend met mooie wandelingen in de natuur, leuke steden en de mogelijkheid voor prachtige excursies, Hotels waren ook prima, soms wat afgelegen, en het vervoer(de bus) was ook prima. Fijne stoelen met goed uitzicht tijdens het rijden. En dan onze gids Willy die Sawadee heeft gevonden > fantastastisch!! Hij had ontzettend veel te vertellen en mede door hem was het een schitterende reis. We hebben genoten!

 • 9 17-09-19

  John

  Mijn reis naar Canada met Sawadee mag bijna perfect worden genoemd. Slechts kleine details voorkomen de complete 10.

 • 7 17-09-19

  Tineke

  Het was in principen een mooie reis. Maar ik vind dat je wel heel kort bent inde de mooiste regio nl de Rockies. Er is en hoop te doen en te zien in deze parken waar je slechts een fractie van doet en ziet. Het is veel bussen, alhoewel wij per dag, gelukkig, regelmatig een wandelingetje maakten. En helaas hadden wij het weer niet mee. Daar kan niemand wat aandoen, maar het is jammervan de mooie uitzichten.

 • 9 11-06-19

  Emmy

  De reis beantwoordde aan de verwachtingen. Comfortabel, goed georganiseerd, hotels waren prima. De kamerverdeling liep goed. Leuke deelnemers. Vrije invulling, maar er was altijd een plan. Gezellig.

 • 8 11-06-19

  Luc

  Prachtige reis naar hoogtepunten van West-Canada. Misschien wat te veel kilometers door terug te reizen naar Vancouver.

 • 8 11-06-19

  Sjan

  Hele mooie reis goed schema

 • 8 11-06-19

  Edward

  Ik wilde dit jaar een rustige reis in een mooie omgeving in een 'proper' land. Deze reis heeft hieraan voldaan. Ook een Canadese gids, die dan ook nog Nederlands spreekt, en een Canadese chauffeur die alles kent van flora en fauna zijn hiervoor de perfekte aanvulling.

 • 8 11-06-19

  Roelie

  Het was een prachtige reis met een geweldige chaufeur en een super reis leidster...De Hotels waren goed,behalve de Motor inn in Victoria vowas niet zo geweldig...Verder geen klachten

 • 9 11-06-19

  Hannie

  Comfortabele reis olv een geweldige gids door een prachtige natuur. Gewoon achterover leunen en genieten.

 • 9 11-06-19

  Ank

  ondanks het feit dat we min of meer proefpersonen waren voor deze reis, of misschien wel dankzij, heeft Heather Clark samen met chauffeur Max haar uiterste best gedaan het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken en veel keuzes mogelijk gemaakt.

 • 7 11-06-19

  Mieke

  Teveel watervallen en meren, en toeristenwinkels. Te weinig dieren gezien. Fantastische reisbegeleiding, goed georganiseerd en veel nieuwe dingen toegevoegd om het ons naar de zin te maken.

Groepsrondreis Canada West Hoogtepunten - Hotelreis

Dwars door de Rocky Mountains

image
18 dagen vanaf € 3.099
Naar boven