< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 22 beoordelingen
  • 8 31-01-20

    Ria

    Een fantastische reis met heel veel hoogtepunten in een kort tijdsbestek.

  • 9 31-01-20

    Dave

    Een geweldige reis, met een fantastische begeleider. Min puntje was een tweetal hotels die gewoon aftands genoemd mogen worden ipv eenvoudig. Dit gaat om de locatie queenstown en hari hari

  • 9 31-01-20

    Mieke

    Een geweldig mooi avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland. Een goed voorbereide reisleider. Veel indrukken, prachtige omgeving. Nieuwe vriend-schappen en onvergetelijke momenten.👍

  • 8 31-01-20

    Henny

    De reis was prachtig,wel druk tempo maar oké, sommige hotels moeten echt beter.

  • 8 31-01-20

    Gaston

    Indrukwekkende reis, met veel mogelijkheden om zelf invulling te geven aan het programma.

  • 8 31-01-20

    Jose

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-11-19

    Ronald

    Fantastische reis met vele aspecten van beide landen, enig aandachtspunt is tijd. Ging allemaal wel erg snel.

  • 8 15-11-19

    Petronella

    Een zeer afwisselende reis. Cultuur en natuur in ruime mate aanwezig. De geborgenheid van de groep en de individuele mogelijkheden maken de reis aantrekkelijk. De fysieke inspanning is precies goed: een uitdaging zonder overbelasting. De reisleider is een topper. De financiële inschatting van Sawadee is goed.

  • 10 15-11-19

    Nel

    Dank zij onze reisleider heb ik een top vakantie gehad! Veel gedaan, veel gezien, heel veel informatie van de reisleider! Kregen altijd antwoord op onze vragen en als hij het niet wist, zocht hij het op!

  • 10 15-11-19

    Brigitte

    Zeer actieve en afwisselende reis. Wybe, onze reisleider is ontzettend goed en weet heel veel. Verteld en doet veel dingen extra die hij niet hoeft te doen. Ik heb nog nooit zo'n goede reisleider meegemaakt, echt een topper!

  • 8 15-11-19

    Rozetta

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-11-19

    John

    Ondanks dat we in deze reis de *pioniers* waren voldeed deze perfect aan het opgegeven reisprogramma. Reisbegeleider Wybe Rood was geweldig

  • 8 15-11-19

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-11-19

    Willy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 15-11-19

    Anonieme Reiziger

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-11-19

    Karin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-11-19

    Frank

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-19

    Jeanette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-19

    Jan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-19

    Els

    Een goede combinatie van 2 landen die wel bij elkaar liggen maar totaal anders zijn. Er is voldoende ruimte om zelf dingen te ondernemen. Het is belangrijk om fit genoeg te zijn zodat je aan alle wandelingen kan meedoen.

Groepsrondreis Australië & Nieuw-Zeeland

Over het continent van Aboriginals en Maori's

image
30 dagen vanaf € 5.549
Naar boven