Rondreis Panama | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee!


Resultaten worden geladen

Rondreis Panama

Ga mee op groepsrondreis naar Panama en ontdek op de fiets Panama en omliggende landen. Panama staat bekend om het Panamakanaal. Dit kanaal van 81 kilometer loopt dwars door het land heen en verbindt de Grote Oceaan en de Caribische zee. Jaarlijks varen er duizenden beladen schepen door het kanaal. Onze route gaat langs regenwouden, actieve vulkanen en we bezoeken de tropische eilandengroep Bocas del Toro. 

Bocas del Toro eilanden 

Ontdek tijdens de rondreis Panama de eilandengroep Bocas del Toro. Op de eilanden zijn tal van activiteiten te doen zoals; surfen, duiken en snorkelen. Het water is helderblauw en de stranden zijn hagelwit. In de zee kan je tropische vissoorten, koraalriffen, dolfijnen en zeeschildpadden spotten. Een dagje snorkelen kan bij een bezoek aan deze eilandengroep niet ontbreken. 

De bekendste eilanden van de eilandengroep zijn Isla Colon, Isla Bastimentos en Isla Solarte. Isla Colon is het hoofdeiland. Zij staat bekend als het drukste eiland met de meeste toeristen, restaurants, hotels, bars en nachtclubs. Vanaf Isla Colon ben je met 10 minuten op Isla Bastimentos. Dit eiland kenmerkt zich door haar mooie stranden en de prachtige natuur. Het kleine eilandje Isla Solarte wordt vooral bezocht om te ontspannen en de indrukwekkende natuur te bewonderen. Je hebt hier veel tropisch regenwouden en koraalriffen. Er zijn op dit eiland bijna geen uitgaansgelegenheden, winkels of restaurants.

Naar boven