< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,6
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.2 201 beoordelingen
  • 8 12-09-17

    Christjan Van Loon

    Mooie gevarieerde reis. Speciale ervaring.

  • 8 12-09-17

    Aurelia Elsinghorst

    De reis zit goed in elkaar, erg afwisselend. Meestal 2 overnachtingen op 1 plek. Locaties van de overnachtingen zijn erg goed gekozen.

  • 9 12-09-17

    An Theys

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-09-17

    Liesbeth Derks

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-09-17

    Nico Nederstigt

    Goede afwisseling tussen reizen en wandelen. Veel variatie en een goede reisbegeleider.

  • 8 12-09-17

    Liesbeth Vorstenbosch

    Prachtig veelzijdig land. Veel afwisseling. Reisdagen zijn lang maar doordat er onderweg zoveel te zien is vliegt de tijd voorbij. Tussen de middag was de picknick op prachtige plekken een leuke onderbreking.

  • 7 25-07-17

    Kitty Gernler

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-17

    Conny Senden

    Mooie, indrukwekkende reis. Je krijgt een prima indruk van wat Madagaskar te bieden heeft qua natuurschoon, cultuur en bevolking. Wel relatief lange reisdagen.

  • 8 25-07-17

    Pieter Hendriks

    Deze reis door Madagascar was nog mooier en avontuurlijker dan ik had gedacht. Ik had de reizen naar Madagascar van alle reisorganisaties bekeken waarbij de reis van Sawadee er voor mij als het beste uitsprong. en Sawadee heeft dit meer dan waar gemaakt. De organisatie, de binnenlandse vluchten, waardoor je en groot gedeelte van het mooie land kon zien en met de bevolking kon kennismaken. Daarnaast natuurlijk de bezoeken aan de vele natuurparken met de meest bijzondere planten en dieren die je alleen daar kan zien. Kortom een superreis.

  • 8 25-07-17

    Marja Hamers

    Een reis door een bijzonder eiland met een heel eigen natuur. Met veel afwisseling in landschappen, dorpjes, mensen, inspanning tijdens wandelingen en ontspanning aan zee. Met mogelijkheden voor contact met de Malagassi cultuur. Lange reisdagen met voldoende stops onderweg voor pick-nick, zijn in de natuur en dorpjes. Meerdaagse overnachtingen op dezelfde locatie, veel in een natuurlijke omgeving. Een ervaren reisleidster en inzet van lokale gidsen die veel vertellen over de endemische planten en dieren. En als je wilt veel mogelijkheid voor eigen invulling van een dag of dagdeel mèt excursie aanbod. Een reis met vele onvergetelijke indrukken en door de afwisseling in de opbouw zonder te overweldigen. Een reis die aan mijn nieuwsgierigheid beantwoordt en tegelijkertijd ook weer oproept.

  • 8 25-07-17

    Marcel Louman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 25-07-17

    Wouter Louman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-05-17

    Tonny Mulder

    Een evenwichtig samengestelde, interessante reis door een bijzonder land met een enthousiaste, capabele reisbegeleider !

  • 9 02-05-17

    Roel Dekens

    Superreis! Veel natuur en ook cultuur, met een goede mix van zware reisdagen en meer ontspannen verblijfsdagen. Van alle aanbieders van Madagaskar reizen vond ik Sawadee het meest compleet en uitgebreid en ben daar ook niet in teleurgesteld.

  • 8 02-05-17

    Bram Moolenaar

    De reis geeft een goed overzicht van Madagaskar. Alle beestjes die ik daar hoopte te zien zijn we tegen gekomen. Er zijn wel wat lange reisdagen, maar er is zo goed mogelijk gezorgd voor onderbrekingen.

  • 9 02-05-17

    Ingrid Malenstein

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-05-17

    Kees Van Dommele

    Het is een goed uitgebalanceerde reis. We konden uitgebreid kennis maken met de bijzondere natuur, de verschillende landschappen en de bevolking. Daarnaast konden we profiteren van de uitstekende begeleiding door onze reisleider Martijn.

  • 9 02-05-17

    Carla Van Der Vossen

    Alles liep gesmeerd. Reisbegleider heeft alles tot in de puntjes verzorgd.

  • 9 25-10-16

    Alie Smit

    Over Madagaskar kan ik heel kort zijn: daar moet je naar toe. We hebben een geweldige indrukwekkende reis gehad.

  • 9 25-10-16

    Marijke Van Veldhuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Madagascar

Brug tussen Afrika en Azië

image
25 dagen vanaf € 3.498
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.