< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,0
Overnachtingen 7,1
Reisroute 8,4
8.1 183 beoordelingen
  • 7 26-07-16

    Bryan Touw

    Het is zeer bevallen :).

  • 9 26-07-16

    Henny Knoops

    Ik heb Madagascar van top tot teen beleefd. Ik heb veel kunnen doen en ik heb heel erg genoten van de wandelingenen het picknicken onderweg. Ook tijdens de reisdagen heb ik van alles kunnen zien. Aan het begin van een dorp uit de bus stappen en aan het eind van het dorp weer opgepikt worden. Geweldig! Bijna overal twee nachten verblijven is heel fijn.

  • 8 26-07-16

    Roel Lemmens

    Zeer afwisselende reis met veel hoogtepunten.

  • 7 26-07-16

    Ria Schuijlenburg

    De rondreis was mooi prachtige natuur vriendelijke mensen genoeg om te zien.

  • 7 26-07-16

    Ben Touw

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-16

    Marieke Van Der Werf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-16

    Anke Van Der Meulen

    Een indrukwekkende en zeer intensieve reis. Heel veel gezien, deskundige en kordate reisleidster!

  • 7 26-07-16

    Daan Den Otter

    Een geweldige ervaring om in dit veelal arme land te mogen rondreizen. De natuur is geweldig met al die endemische lemuren en kameleons. De indrukken die we hebben opgedaan zullen lang invloed hebben op ons doen en laten in het zeer welvarend land als Nederland.

  • 8 12-07-16

    Nico Komen

    Mooie gevarieerde reis met unieke landschappen en dierenwereld.

  • 8 12-07-16

    Johan Siegers

    Geweldige reis, waar ik helemaal uitgerust van ben teruggekomen. Veel lemurs gezien, kameleons, gewandeld in de de natuur en in de bergen. Erg plezierig dat elke wandeling werd uitgesplitst in 2 of 3 groepen, ieder met gids, gebaseerd op zwaarte en duur van de wandeling.

  • 9 12-07-16

    Dennis Den Hoedt

    Zeer afwisselende reis door een prachtig land. De natuur is beelschoon, de mensen zeer aardig. Top-reisleider Juliot maakte het feest compleet.

  • 8 12-07-16

    Michael Aussems

    heel veel gezien en alles goed geregeld

  • 9 12-07-16

    Emma Wit

    Prachtig land met vriendelijke mensen. De accommodaties waren netjes en het eten was smakelijk. Vaak was er de keuze voor en korte en (middel) lange wandeling zodat iedereen kan doen wat bij hem past Dat alles in combinatie met onze geweldige lokale gids, maakte dit een reis om nooit te vergeten.

  • 6 12-07-16

    Jacinta Louwes

    Toch wat weinig diversiteit qua beesten i.v.m bijv. Afrika, Costa Rica. Wel een heel goede malagassische reisleider/gids Juluot. En een veilige chauffeur. Accomodaties soms wat minder. Te veel Antanananarivo. De reis het ook korter gekund.

  • 8 12-10-15

    Nils Westedt

    Afwisselende rondreis die weergeheel anders was dan andere reizen (b.v. anders dan elders in Afrika),

  • 7 12-10-15

    Frits Verweij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-15

    Koen Verwoerd

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-15

    Bart Redant

    Het is een prachtige rondreis Madagascar waarbij je om de 2 dagen in een totaal verschillend landschap terechtkomt. Het is wel een vrij zware reis door de soms lange reisdagen om de 2 dagen en dit in een bus die voor een groep van 18 personen wel vrij klein was... Maar toch blijft het een reis om aan iedereen aan te raden ! Ook de lokale gids Juluot was een topper, wist heel veel, was steeds heel beschikbaar, was erg begaan met iedereen en zorgde ervoor dat alles steeds vlot verliep, zelfs in 'mora mora' Madagascar.

  • 8 12-10-15

    Ruud Van Den Dool

    Een prachtige reis door een nog authentiek landschap wat hier en daar wel heeft geleden door ontbossing. Wij wisten wat wij konden verwachten en hebben genoten van natuur, flora en fauna en de bevolking.

  • 9 12-10-15

    Kelly Van Der Steeg

    Ik vond de service van te voren netjes en erg vriendelijk. Tijdens de reis was alles super geregeld. Elke dag drinkwater in de bus. Mooie accomodaties en de gids was echt een topper !!!

Rondreis Madagascar

Brug tussen Afrika en Azië

image
25 dagen vanaf € 3.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!