< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,0
8.2 43 beoordelingen
  • 7 12-10-17

    Karin Lelsz

    Mooie reis, intensief door het overbruggen van grote afstanden en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk zien zodat de rustmomenten schaars zijn. Tip: neem een makkelijke reistas mee, je moet er behoorlijk mee slepen.

  • 7 12-10-17

    Wynand Hertz

    Anoniem graag: Leuke reis, veel mooie gebieden worden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Welmoed Van Ham

    Zeer gevarieerde en mooie reis. Goede mix van natuur en cultuur.

  • 8 12-10-17

    Jessica De Vries

    schitterende reis om de hoogtepunten van China te zien in 1 keer te zien. de eerste week is vol met veel te bezichtigen en de tweede week geeft een wat meer vakantie gevoel met wat meer rust en om als groep of individueel leuke dingen te ondernemen die je zelf kan kiezen.

  • 9 12-10-17

    Cindy Vendel

    De reis is een zeer mooie mix van stad en natuur. Sawadee heeft onder leiding van Vivian ons een onvergetelijk mooie reis bezorgd.

  • 10 12-10-17

    Jan Dirk Van Vuuren

    Fantastische ervaring, alles perfect geregeld. Zeer goede en ervaren reisleidster. Mooie plekken/bezienswaardigheden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Pally Zwierzina

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Marga Lunshof

    Mooie reis met vele hoogtepunten

  • 9 12-10-17

    Matzy Van Harten

    Een prachtig land, een reisleidster die méér deed dan van haar verwacht kon worden en een groep die van de reis een feestje maakte. Kortom: genoten!

  • 8 20-07-17

    Alexander Koomen

    Prima reis, goed geregeld en een prima reisbegeleider.

  • 10 20-07-17

    Pedro Alberti

    Ik vond de reis zeer goed georganiseerd. Door mijn leeftijd en overgewicht vond ik enkele ritten zwaar maar ik zou naar China moeten hebben gereisd toen ik jong was. Net terug gezond en gelukkig.

  • 8 20-07-17

    Chantal Van Zanden

    Goed geregeld met super leuke reisleider. Erg fijn dat er veel vrije tijd in het programma zit, hiervoor heb ik specifiek voor sawadee gekozen. Verbeterpunten kunnen zijn rechtstreeks naar hongkong zonder tussennacht en kiezen voor iets meer kwaliteit van hotels. Wellicht een keer een zwembad bij een hotel in warme periodes?

  • 8 20-07-17

    Peter Gout

    Heb genoten van de achttien daagse rondreis in China, aangezien je een paar keer ergens kort verblijft, d.w.z. een overnachting in een hotel en gelijk weer naar het volgende, kan voor sommige als zwaar worden aangevoeld, maar het is de moeite waard, je krijgt alle vrijheid om ook zelf te ondernemen, ik vond het een zeer aantrekkelijke reis, met goede reisgenoten, dat je ook moet treffen.

  • 8 20-07-17

    Mia Victor

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-17

    Miranda Meulenbroek

    Erg mooi wel zwaarder dan 2 sterren omdat je zoveel indrukken krijgt in super warm weer

  • 8 11-05-17

    Nanneke Van Den Broek

    In korte tijd veel verschillende plekken aangedaan, en toch nog voldoende tijd om zelf nog van alles te ondernemen. Goede hotels. Prettige reisleider.

  • 8 11-05-17

    Caspar Greeven

    Fantastische rondreis met een leuke groep. Mooie afwisseling tussen de grote steden en het prachtige uitzicht op de rijstterrassen in Ping'an, waar je echt even tot rust kan komen.

  • 9 11-05-17

    Marion Seuffert

    Mijn reis naar China was top en boven verwachting. Ook het reizen met Sawadee was helemaal goed en met name de groepsapp zowel voor de reis als tijdens was erg handig. De meest toegevoegde waarde was echter Marion, onze reisbegeleidster. Haar inzet voor ons was grenzeloos in combinatie met haar enthousiasme en beleving. Ze was er voor ons maar reisde ook MET ons. Niets ten nadele van Sawadee maar ik ben op reis geweest met Marion. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Je boekt bij Sawadee maar uiteindelijk beleef je het met de reisbegeleidster. Kundig in het regelen maar 1 van de groep qua beleving. We zijn dus niet met 20 + 1 op reis gegaan maar met 21 mensen die genoten hebben van de reis door China.

  • 8 11-05-17

    Jasper Lammers

    Erg leuke reis gehad met een leuke groep en tourleader! Veel geleerd en genoten van de cultuur en natuur van China!

  • 8 11-05-17

    Anne De Vries

    Veel gezien en meegemaakt tijdens deze reis door China.

Rondreis China Hoogtepunten

Zeg ni hao tegen China

image
18 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.