< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,0
8.3 48 beoordelingen
  • 7 12-10-17

    Karin Lelsz

    Mooie reis, intensief door het overbruggen van grote afstanden en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk zien zodat de rustmomenten schaars zijn. Tip: neem een makkelijke reistas mee, je moet er behoorlijk mee slepen.

  • 7 12-10-17

    Wynand Hertz

    Anoniem graag: Leuke reis, veel mooie gebieden worden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Welmoed Van Ham

    Zeer gevarieerde en mooie reis. Goede mix van natuur en cultuur.

  • 8 12-10-17

    Jessica De Vries

    schitterende reis om de hoogtepunten van China te zien in 1 keer te zien. de eerste week is vol met veel te bezichtigen en de tweede week geeft een wat meer vakantie gevoel met wat meer rust en om als groep of individueel leuke dingen te ondernemen die je zelf kan kiezen.

  • 9 12-10-17

    Cindy Vendel

    De reis is een zeer mooie mix van stad en natuur. Sawadee heeft onder leiding van Vivian ons een onvergetelijk mooie reis bezorgd.

  • 10 12-10-17

    Jan Dirk Van Vuuren

    Fantastische ervaring, alles perfect geregeld. Zeer goede en ervaren reisleidster. Mooie plekken/bezienswaardigheden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Karianne Van Doorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Pally Zwierzina

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Marga Lunshof

    Mooie reis met vele hoogtepunten

  • 9 12-10-17

    Matzy Van Harten

    Een prachtig land, een reisleidster die méér deed dan van haar verwacht kon worden en een groep die van de reis een feestje maakte. Kortom: genoten!

  • 8 12-10-17

    Luuk Eikendal

    Leuke reis met mooie en leuke bezienswaardigheden. Er is veel ruimte om dingen zelf te ondernemen. Daarnaast bood de reisleidster ook aan om samen met haar die dingen te doen, als daar de wens voor was.

  • 9 12-10-17

    Jan Hiemstra

    Mooie interessante reis die je diverse kanten van China laat zien. De organisatie was perfect. Erg prettig dat er een reisleider aanwezig is die zowel Engels als Chinees spreekt en daarnaast reuze enthousiast is. Erg fijn, de combinatie van samen reizen en toch je eigen gang kunnen gaan. Door de grote reisafstanden is deze reis best pittig.

  • 8 12-10-17

    Marlies Hiemstra

    Was heel erg leuk. Veel verschillende dingen gezien in korte tijd

  • 9 12-10-17

    Noortje Van Raamt

    Onder begeleiding van onze bevlogen Chinese gids Vivian hebben we een heerlijke reis door China gemaakt. We hadden een zeer leuke groep, waarin iedereen zich vertrouwd kon voelen. We hebben heel veel gezien van het land ook al was dit nog maar een tipje van de sluier. Het gebrek aan kennis van de Chinese taal verhinderde ons niet om contact te hebben met de mensen, al was het soms letterlijk met handen en voeten.

  • 8 20-07-17

    Alexander Koomen

    Prima reis, goed geregeld en een prima reisbegeleider.

  • 10 20-07-17

    Pedro Alberti

    Ik vond de reis zeer goed georganiseerd. Door mijn leeftijd en overgewicht vond ik enkele ritten zwaar maar ik zou naar China moeten hebben gereisd toen ik jong was. Net terug gezond en gelukkig.

  • 8 20-07-17

    Chantal Van Zanden

    Goed geregeld met super leuke reisleider. Erg fijn dat er veel vrije tijd in het programma zit, hiervoor heb ik specifiek voor sawadee gekozen. Verbeterpunten kunnen zijn rechtstreeks naar hongkong zonder tussennacht en kiezen voor iets meer kwaliteit van hotels. Wellicht een keer een zwembad bij een hotel in warme periodes?

  • 8 20-07-17

    Peter Gout

    Heb genoten van de achttien daagse rondreis in China, aangezien je een paar keer ergens kort verblijft, d.w.z. een overnachting in een hotel en gelijk weer naar het volgende, kan voor sommige als zwaar worden aangevoeld, maar het is de moeite waard, je krijgt alle vrijheid om ook zelf te ondernemen, ik vond het een zeer aantrekkelijke reis, met goede reisgenoten, dat je ook moet treffen.

  • 8 20-07-17

    Mia Victor

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-17

    Miranda Meulenbroek

    Erg mooi wel zwaarder dan 2 sterren omdat je zoveel indrukken krijgt in super warm weer

Rondreis China Hoogtepunten

Zeg ni hao tegen China

image
18 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.