< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,3
8.2 19 beoordelingen
 • 8 17-09-15

  Lenie Schoenmaker

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 17-09-15

  Jasper De Grauw

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-09-15

  Lennaert Stam

  Mooie gevarieerde rondreis waarbij de beschikbare tijd optimaal benut kan worden. Wanneer de reis afgelopen is heb je echt even de tijd nodig om alles te laten bezinken, zo veel impressies in zo'n korte tijd!

 • 9 17-09-15

  Rikus Hooijberg

  Voldeed geheel aan de verwachtingen. Leuke gids / reisbegeleider , nette hotels , leuk reisgezelschap.

 • 8 17-09-15

  Linda Rombouts

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 6 17-09-15

  Anneke De Vries

  China is prachtig, maar naar mijn mening te groot voor 18 dagen. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven. Ook in verband met de 2 nachttreinen (waarin je niet slaapt), een binnenlandse vlucht en de bullet trein, dat we in high-speed de bezienswaardigheden moesten bekijken, zonder het land echt te beleven.

 • 8 17-09-15

  Leonie Koenen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 17-09-15

  Marianne Tahapary

  Een afwisselende rondreis China in een mooi land met verrassende bewoners... Het eerste deel zie je vooral veel van de (grote) steden en de omgeving, het laatste deel krijg je een mooi beeld van het kleinschaligere en groenere platteland.

 • 8 17-09-15

  Berny Roeters

  In korte tijd zie je de hoogtepunten van China, dus prima.

 • 8 18-07-14

  Elleke Besselink

  Wat een mooie vakantie! Echt een met de hoogtepunten! Goede afwisseling tussen steden en natuur. Het leven van de mensen wordt goed in beeld gebracht zowel rijk als arm. Je proeft het echte China! Aanrader!

 • 8 18-07-14

  Lia Van Haastrecht

  geen

 • 8 20-07-13

  Harrie Van Der Wal

  Intensieve rondreis, die waarmaakt wat beloofd wordt. Daarnaast vele mogelijkheden om een individuele invulling aan deze groepsreis te geven, wat weer nieuwe hoogtepunten oplevert. Wel moet rekening gehouden worden met extreme weersomstandigheden. De begeleiding was erg goed en liet veel vrijheid voor eigen initiatief. Een waar hoogtepunt in onze reishistorie dat smaakt naar meer.

 • 8 20-07-13

  Tiny Slits

  een fantastische groepsreis in een land met onbekende mogelijkheden. De chinezen zijn zeer gastvrij en open. Hun leefwijze tonen ze je graag. Met deze rondreis kom je dan ook dicht bij deze leefwijze. Tevens zie je en bezoek je de meeste bekende plekken van China maar wandel en fiets je ook door de prachtige natuur en rijstvelden in het zuiden. De metropool als afsluiting van de reis is een openbaring en geeft ook de controverse aan tussen China en Hong Kong en haar bewoners

 • 9 20-07-13

  Linda De Bie

  Een goed georganiseerde rondreis die je zowel langs bekende hoogtepunten voert als je kennis laat maken met het lokale leven, de gebruiken en het eten. Dit onder leiding van een reisleider die goede kennis heeft van 't land. Het was verrassend dat China echt van alles biedt: van cosmopolitische steden, een interessante cultuur en adembenemende natuur. Een echte aanrader voor wie met China wil kennismaken.!

 • 8 20-07-13

  Tamar Floor Verveda

  -

 • 8 15-09-12

  Bernadette Visschedijk

  We hebben een heerlijke reis gehad, veel gezien en beleefd. Bijna te vol en teveel in 14 dagen, maar gelukkig hebben we foto's om nu in alle rust terug te kijken.

 • 8 15-09-12

  Thijs Den Otter

  Leuke reis die in 15 dagen een indruk geeft van een heel groot land. De reis was wel heel inspannend omdat je veel ziet in korte tijd. Maar zeker de moeite waard.

 • 8 22-07-12

  Nynke Oosterhuis

  In deze rondreis hebben in de korte periode lange afstanden afgelegd binnen China, maar met 2 nachttreinen en binnenlandse vlucht was dit prima te doen. Zo zie je idd de hoogtepunten van China. Allemaal even prachtig. Wel een vermoeiende reis met name vanwege de indrukken die je opdoet en ook de lange dagen. De hotels zijn eenvoudig en opzich prima. Hygiene was soms niet altijd even op z'n best maar kan ook aan het land liggen. Het ontbijt was deze vakantie zeer matig en persoonlijk wel een groot gemis, zeker omdat er wordt aangegeven in de reisomschrijving dat ontbijt is inbegrepen in de rondreis. Terwijl dit in realiteit niet altijd het geval is. De reisbegeleiding was echter fantastisch en ook de grote van de groep was zeer goed (9pers). Een rondreis waar ik met veel plezier op terug kijk.

 • 9 22-07-12

  Wilfred Roth

  China hoogtepunten toer is alles wat je wilt zien en meer in 15 dagen. Van de toeristische trekpleisters tot het contact met de lokale bevolking. Een lekker vol programma met voldoende vrije tijd en het gevoel dat je echt iets leert over een land. Heerlijk eten en prima accommodaties maakt het compleet!

Rondreis China Hoogtepunten

Zeg ni hao tegen China

image
18 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!