< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,0
8.3 53 beoordelingen
  • 8 10-05-18

    Marianne Sluijters

    Prachtige reis door het oosten van China waarbij we kennis hebben gemaakt met de Chinese mens, de cultuur en de natuur.

  • 9 10-05-18

    Tony Hiemstra

    Een prachtige reis, waarbij we kennis hebben gemaakt met China en de gewoontes in dit fascinerende land.

  • 9 10-05-18

    Maretti Bannenberg

    Mede doordat het een kleine groep was, is dit een fantastische reis geworden. We gingen samen, maar ook apart op stap. De reisbegeleider heeft het ons goed naar de zin gemaakt. Veel gedaan en gezien.

  • 9 10-05-18

    Jacob Udo

    Zeer goede reisbergeleider,goede hotels kortom geweldig

  • 7 10-05-18

    Katleen Deby

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-10-17

    Karin Lelsz

    Mooie reis, intensief door het overbruggen van grote afstanden en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk zien zodat de rustmomenten schaars zijn. Tip: neem een makkelijke reistas mee, je moet er behoorlijk mee slepen.

  • 7 12-10-17

    Wynand Hertz

    Anoniem graag: Leuke reis, veel mooie gebieden worden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Welmoed Van Ham

    Zeer gevarieerde en mooie reis. Goede mix van natuur en cultuur.

  • 8 12-10-17

    Jessica De Vries

    schitterende reis om de hoogtepunten van China te zien in 1 keer te zien. de eerste week is vol met veel te bezichtigen en de tweede week geeft een wat meer vakantie gevoel met wat meer rust en om als groep of individueel leuke dingen te ondernemen die je zelf kan kiezen.

  • 9 12-10-17

    Cindy Vendel

    De reis is een zeer mooie mix van stad en natuur. Sawadee heeft onder leiding van Vivian ons een onvergetelijk mooie reis bezorgd.

  • 10 12-10-17

    Jan Dirk Van Vuuren

    Fantastische ervaring, alles perfect geregeld. Zeer goede en ervaren reisleidster. Mooie plekken/bezienswaardigheden bezocht.

  • 8 12-10-17

    Karianne Van Doorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Pally Zwierzina

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Marga Lunshof

    Mooie reis met vele hoogtepunten

  • 9 12-10-17

    Matzy Van Harten

    Een prachtig land, een reisleidster die méér deed dan van haar verwacht kon worden en een groep die van de reis een feestje maakte. Kortom: genoten!

  • 8 12-10-17

    Luuk Eikendal

    Leuke reis met mooie en leuke bezienswaardigheden. Er is veel ruimte om dingen zelf te ondernemen. Daarnaast bood de reisleidster ook aan om samen met haar die dingen te doen, als daar de wens voor was.

  • 9 12-10-17

    Jan Hiemstra

    Mooie interessante reis die je diverse kanten van China laat zien. De organisatie was perfect. Erg prettig dat er een reisleider aanwezig is die zowel Engels als Chinees spreekt en daarnaast reuze enthousiast is. Erg fijn, de combinatie van samen reizen en toch je eigen gang kunnen gaan. Door de grote reisafstanden is deze reis best pittig.

  • 8 12-10-17

    Marlies Hiemstra

    Was heel erg leuk. Veel verschillende dingen gezien in korte tijd

  • 9 12-10-17

    Noortje Van Raamt

    Onder begeleiding van onze bevlogen Chinese gids Vivian hebben we een heerlijke reis door China gemaakt. We hadden een zeer leuke groep, waarin iedereen zich vertrouwd kon voelen. We hebben heel veel gezien van het land ook al was dit nog maar een tipje van de sluier. Het gebrek aan kennis van de Chinese taal verhinderde ons niet om contact te hebben met de mensen, al was het soms letterlijk met handen en voeten.

  • 8 20-07-17

    Alexander Koomen

    Prima reis, goed geregeld en een prima reisbegeleider.

Rondreis China Hoogtepunten

Zeg ni hao tegen China

image
18 dagen vanaf € 1.798 € 1.748
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.