< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,7
Overnachtingen 7,1
Reisroute 6,7
8.0 49 beoordelingen
  • 7 10-03-17

    Janke Hoekstra

    Indrukwekkende reis. Het laatste hotel Divya past niet bij deze reis.Indien mogelijk zou de nachttrein vervangen moeten worden door een binnenlandse vlucht en komt er meer tijd vrij voor Delhi .

  • 8 10-03-17

    Ok-Ran Prins

    De reis gaf een goede indruk en kennismaking met de steden en het landschap. Busvervoer was goed. Balans vrije tijd en activiteit matig, pas in laatste week meer aanwezig. Door de lange reizen, vroeg opstaan en hitte een vermoeiende reis. Met de excursies niet altijd rekening gehouden. Gids was redelijk professioneel, zijn Engelse uitspraak matig tot slecht. Wel verantwoordelijk voelen en gedragen tov de groep.

  • 9 10-03-17

    Sylvia Spronk

    De reis door Noord India was fantastisch! Wat een ervaring, wat een andere wereld! Uitstekend verzorgd door Sawadee, mooie uitstapjes gemaakt, heel veel gezien met een bevlogen reisleider afkomstig uit India zelf. Hij zorgde ervoor dat t ons aan niets ontbrak, kwam met ideeen ook buiten het programma om, en was heel zorgzaam voor zijn groep mensen. Kortom ik ga volgende keer ZEKER weer op stap met Sawadee!

  • 7 30-07-16

    Rob Kievit

    Matige accommodaties en een reisbegeleiding die deed wat hij moest doen. Miste pro actief handelen, was terughoudend en niet echt van meerwaarde in een land dat voor de westerling onbekend is

  • 7 30-07-16

    Martine Smit

    Deze reis naar India was eigenlijk precies zoals beschreven op de site. Paleizen, forten en tempels.

  • 8 15-10-14

    Wim Puts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-10-14

    Ria Hooftman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-10-14

    Annelien Van Zanten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-10-14

    Astrid Van Der Kemp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-10-14

    Mara Zoest

    Ik heb het een fijne reis gevonden

  • 8 15-10-14

    Mathilde Voragen

    Het was een prachtige maar intensieve groepsreis. We hebben heel veel steden, paleizen, tempels en forten gezien. Telkens was er toch weer iets bijzonders te zien. Het verveelde nooit. De Indiase bevolking is heel vriendelijk en nieuwsgierig en het is een kleurrijk land. Het bezoek aan het kamelenfestival in Puschkar was overweldigend. De reis op de kameel,met de jeep door de woestijn en de overnachting daar, vond ik heel indrukwekkend en rustgevend. Die had ik zeker niet willen missen. Ook de fietstocht door Oud Delhi was heel speciaal, omdat je echt tussen het Indiase verkeer door fietste. Het was een onvergetelijke rondreis.

  • 8 15-10-14

    Leo Hazeveld

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-10-14

    Marianne De Koning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 02-03-14

    Nico Kruijer

    Een fantastische rondreis waarbij je alle gelegenheid krijgt om je onder te dompelen in incredible India. Chaotisch, vuil, arm, maar ook magisch, kleurrijk en ongelofelijk boeiend. Ga vooral fietsen in Delhi en slapen in de woestijn. En koop voor een prikkie lokaal wat comfortabele kleding voor onderweg. Het is jammer dat India regelmatig negatief in de media komt. Wij - man+vrouw - hebben ons geen seconde onveilig gevoeld. Een topreis naar een bijzonder indrukwekkend land!

  • 9 02-03-14

    Ivonne Hamstra

    Noord India is een gebied van prachtige sprookjesachtige steden, kleurrijke mensen, prachtige paleizen en forten. Vergeet ook niet het heerlijke eten de hele maand genoten van de vegetarische keuken die erg bijzonder is., , Vooral Varenassi is erg indrukwekkend , maar eigenlijk is alles even indrukwekkend.

  • 7 25-10-13

    Yvonne Swaak

    Heb altijd een idee gehad van India van smerig, vuil, stoffig, niet aantrekkelijk, maar het is me 100% meegevallen. Wel stoffig en vuil, maar niet smerig! Veel kleur, verrassend en over het algemeen vriendelijke mensen. Het is echt incredible India!

  • 9 25-10-13

    Peter Stoot

    Zeer complete rondreis door dit gedeelte van Incredible India. Voor mij een echte aanrader.

  • 9 25-10-13

    Karina Bakker

    Een geweldige groepsreis met ontzettend veel hoogtepunten. Heb genoten van alles, de troep, het lawaai, de kleurrijke mensen, de schitterende oude bouwwerken. De Taj Mahal is werkelijk adembenemend.

  • 8 25-10-13

    Harry Oosterbaan

    Een heel bijzondere reis langs de hoogtepunten van India. Helaas met wel heel veel forten en door het overvolle reisschema weinig individuele vrijheid.

  • 7 25-10-13

    Susanna Kerckhaert

    Leuke, zeer afwisselende rondreis

Rondreis Noord-India Hoogtepunten

Zeg Namasté tegen India

image
14 dagen vanaf € 1.298
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.