< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Marco Polo Presnja - Moskou

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Dit viersterrenhotel is rustig gelegen in het centrum van Moskou. De stijlvolle kamers beschikken over een klassiek interieur en zijn voorzien van gratis wifi, minibar, badjas en slippers. Iedere ochtend wordt er een heerlijk buffet gemaakt met warme en koude gerechten.
 •  

  Nachttrein - Rusland

  • image image
   gedeelde badkamer

  Reizen in Rusland is vaak synoniem aan reizen per nachttrein. In de 2e klasse coupés waar we gebruik van maken, slaap je met maximaal 4 personen. De provodnika (treinstewardess) deelt schone lakens uit en zorgt voor heet water in de samovar voor een glas thee. Onder het romantische kedeng-kedeng dat de treinen hier nog maken, val je in slaap of tuur je naar de eindeloze wouden en kleine dorpjes die we passeren.

 •  

  Laylaps Guesthouse winter - Russische platteland

  • image image
   Puur Sawadee
  • image image
   gedeelde badkamer

  Puur Sawadee - overnachting Laylaps Guesthouse winter
  In Laylaps Guesthouse, verblijven we in leuke houten huisjes voor 4 personen op het Russische platteland. Elk huisje bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een keukentje, eetruimte en zitkamer. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer. In de buurt van de accommodatie is een vijver. Vanuit de accommodatie kun je verschillende husky sledetochten maken.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Snegurochka Hotel - Kostroma

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Snegurochka is een comfortabel hotel net buiten het centrum van Kostroma. Wat het hotel bijzonder maakt is het sneeuwthema; Kostroma is per slot van rekening de woonplaats van Snegurochka, de kleindochter van de Russische variant van de Kerstman. Niet raar opkijken als je Jingle Bells in het restaurant hoort.

 •  

  Zolotoy Ruchey - Suzdal

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Gelegen aan de hoofdstraat van Suzdal ligt het Zolotoy Ruchey hotel. Het hotel beschikt over biljart, karaoke en saunafaciliteiten. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten. Het restaurant serveert een verscheidenheid aan Russische en Europese gerechten en de bar serveert een selectie van wijnen en dranken. Veel bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het hotel.
 •  

  M Hotel - St. Petersburg

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het M- Hotel ligt op slechts 100 meter van het Alexandrinsky Theater en van het metrostation. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, flat screen televisie en gratis wifi. In het restaurant worden zowel Russische als Europese gerechten geserveerd.

Accommodatie algemeen

We overnachten 7 nachten in comfortabele tot luxe hotels, 2 nachten in een zeer eenvoudig (maar prachtig afgelegen) guest house in meerpersoonskamers met gedeeld sanitair en 2 nachten in een nachttrein (2e klas coupé met 4 bedden).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

De 1-persoonskamertoeslag is uitsluitend van toepassing op de 7 hotelnachten: 2x Moskou, 1x Kostroma, 1 x Suzdal 3x Sint-Petersburg.

De twee nachten in Kostroma in het guesthouse garanderen we geen 1-persoonskamer (en is dus ook niet mee berekend in de prijs voor deze toeslag). We kijken hier wel ter plekke wat de prettigste indeling is aan de hand van de samenstelling van de groep en het aantal beschikbare kamers.

De twee nachten in de trein slapen we in 4-persoons coupés.

 Vervoer ter plaatse

In Moskou hebben we een eigen bus tot onze beschikking. Ook van Kotkishevo naar de Gouden Ring gaan we met eigen vervoer. Van Moskou naar Kotkishevo en van Vladimir (Gouden Ring) naar Sint-Petersburg reizen we per nachttrein.

Rondreis Rusland Winter

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Rusland, winter, husky
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
 • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.