< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,7
8.5 43 beoordelingen
  • 7 16-03-18

    Dirk Bonte

    Mooie reis Een fantastisch goede gids! Heel veel kennis over zijn land (geschiedenis, cultuur, natuur), een heel aangenaam persoon die goed met iedereen overweg kan!

  • 10 16-03-18

    Melanie Barbier

    Mooie reis. Alles gedaan/gezien wat op mijn lijstje stond. Mooie indruk opgedaan van Rusland.

  • 10 16-03-18

    Julien Faes

    Fantastische gids, Anton, weet heel veel te vertellen over alles en is perfect Engelstalig. Reis, comfort en hotels waren zoals beloofd. Proficiat

  • 8 16-03-18

    Matthew Furr

    Wie fan is van citytrips komt met deze reis zeker aan zijn trekken. Sint-Petersburg en Moskou zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. De nachttrein nemen is ook een belevenis en Nord Hope is een welkome afwisseling van natuur tussen de 2 culturele grootsteden. De tussenstops van de gouden cirkel lijken dan weer wat op elkaar. Dit had misschien ook met het seizoen te maken.

  • 8 16-03-18

    Hennie Maaskant

    goede afwisseling tussen grote steden en 'platteland' Door Sawadee en agent vervoer en hotels prima geregeld

  • 8 16-03-18

    Mark Martens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-03-18

    Jos Van Der Vegt

    Ik wilde een 8,5 kiezen maar dat kan niet. Mooie afwisselende reis! Mede door het mooie meewerkende winterweer. Koud maar sfeervol.

  • 9 02-03-18

    Lars Sonneveldt

    Een afwisselende reis waarbij we geluk hadden met het prachtig winters weer. Nord Hope was heel bijzonder. De hotels waren goed en lagen lekker centraal. Mariska is een prima reisleidster.

  • 8 02-03-18

    Owen De Vries

    Goed en afwisselend. Verrijkend.

  • 9 02-03-18

    Anne-Marije Buckens

    Een prachtige reis door een fascinerend land. De afwisseling tussen de wereldse steden Moskou en St. Petersburg en het platteland was heel indrukwekkend. De indrukken wisselden elkaar af, goed begeleid door de reisleiding. Ik ben nog steeds onder de indruk.

  • 8 02-03-18

    Toon Van Der Bruggen

    Het is een heel bijzondere reis. Je krijgt een mooi beeld van dit land. De afwisseling in deze reis vind ik fantastisch.

  • 8 02-02-18

    Elise Blijdenstein

    Super reis, in 12 dagen veel gezien van Rusland en de reis is een goede combinatie van steden en meer de binnenlanden in (natuur/activiteiten). Top reisleidster!

  • 9 02-02-18

    Rob Van Der Meer

    Geweldige ervaring om Rusland in de winter mee te maken.

  • 9 02-02-18

    Jos De Iongh

    Wij hebben een heerlijke reis gehad die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Rusland in de winter is een echte aanrader.

  • 9 02-02-18

    Rineke Seelen

    Een prachtige reis met 'toevallig' veel sneeuw! Een sprookje was het! Zeer overweldigend. Had alleen graag een dag langer in Moskou willen zijn. In deze mooie stad was dat zeker nodig!

  • 8 02-02-18

    Ben Bausch

    Het was een mooie reis, met bijzondere ervaringen.

  • 9 02-02-18

    Corrie Van Den Berg

    Prachtige reis, genoeg afwisseling tussen cultuur en natuur en voldoende vrije tijd. Door onze, uitstekend Engels sprekende gids, Julia,veel geleerd over het leven in Rusland.

  • 9 02-02-18

    Tiny Hamers

    Een prachtige mix van cultuur en natuur net als hoogtepunt het verblijf op het platteland bij deze geweldige familie. Verder was het fijn dat we meteen op de plaats van bestemming waren na de treinreis ipv nog een aantal uren reizen.

  • 8 10-03-17

    Frieda Moons

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-03-17

    Jozef Wauters

    Een zeer gevarieerde reis met de hoogtepunten van Moskou, gouden ring en St. Petersburg.

Rondreis Rusland Winter

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Rusland, winter, husky
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven