< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 15 beoordelingen
 • 7 07-02-19

  Sandra De Haan

  Het was een mooie reis vooral door El Salvador. Wat een prachtig land, wat een lieve mensen en wat hebben we daar genoten. Honduras na Copán was een stukje minder. Er is veel minder te doen, door dat het nog meer in de kinderschoenen staat denk ik. Er staat in de omschrijving dat er veel vogels zijn bij het grootste meer van Honduras maar vervolgens bieden jullie geen excursies aan ofzo, ook Tela viel wat tegen.

 • 7 07-02-19

  Gwen Paling

  Deze reis is vrij nieuw. Dat was merkbaar. Ik zou zelf een andere route kiezen om zoveel mogelijk uit de bestemming te halen.

 • 10 07-02-19

  Anoniem

  Mooie nieuwe reis in twee landen waar toerisme nog moet groeien. Vooral in Honduras merk je dat men nog niet altijd klaar is voor toeristen.

 • 8 07-02-19

  Els Damen

  Een afwisselende reis met natuur en cultuur. Leuke en goede lokale reisgids. Goede hotels op mooie locaties

 • 8 08-11-18

  Gabi Van Den Hoek

  Reis was goed opgebouwd. Zeker de eerste helft tot en met Copan. Daarna zakte het een beetje in. Goede reisleider en mooie locaties

 • Sawadee

  Op basis van een uitgebreide evaluatie van de ervaringen van reizigers die eerder deze reis maakten, alsook van onze lokale vertegenwoordiger en onze reisbegeleider(s), hebben we besloten om de route enigszins aan te passen. Alle reizen met vertrek in 2019 verblijven nu 3 nachten in Tela (i.p.v. 4) en 3 nachten in Copán (i.p.v. 2). Daarnaast hebben wij, nabij het Yojoa-meer, een bezoek aan de grotten van Taulabé toegevoegd. Deze wijzigingen zijn al aangepast op onze website.

 • 8 08-11-18

  Henkdrik Baartman

  Ik vond het heel bijzonder om door El Salvador en Honduras te reizen. Twee (veelal ongerepte) 3e wereld landen waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat en waar je vooraf wel een beetje twijfelt over de veiligheid. Ik heb me nergens onveilig gevoeld. Igor is een hele kundige en plezierige reisleider die je ook goed informeert over wat je wel en niet kunt/moet doen. Het vervoer was goed en de overnachtingen zijn op mooie locaties. De laatste dagen in Tela met mooie excursies naar diverse eilandjes vormen een goede afsluiting.

 • 7 08-11-18

  Janneke Sanders

  De reisleider was top! Igor zorgde dat alles goed verliep, en ging ook in op specifieke wensen vanuit de groep. Was een nieuwe reis, zaten een paar dingen in die nog niet optimaal zijn (bijv. bezoek Gracias, op zondag, alles dicht, stad niks te doen, tijd te kort om natuurparken in de omgeving te bezoeken).

 • 9 08-11-18

  Jeroen Verweij

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 08-11-18

  Esther De Jong

  Veel mooie natuur die aan je voorbij trekt en waar je ook in kunt 'verdwalen' tijdens wandeltochten in de nationale parken. Leuke koloniale stadjes waar je makkelijk in contact kunt komen met de lokale bewoners. Sites van de Maya cultuur die nog maar deels zijn blootgelegd en waar de gidsen zeer veel over weten te vertellen. En het eten; de lokale gerecht als pupusas en baleadas zijn lekker en goedkoop! Een aantal tourtjes die als optioneel worden aangeboden stijgen in prijs als er minder mensen mee gaan. Soms kan het dan uitkomen op 65 dollar p.p. voor een koffietour als 2 mensen dit willen doen. Dan wordt het wel heel duur..

 • 9 08-11-18

  Corina Schipper

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 08-11-18

  Astrid Buitenhuis

  We waren de eerste die deze reis gingen doen . En ondanks n paar verbeterpuntjes hebben we echt genoten. El Salvador en Honduras zijn hele mooie landen.

 • 9 08-11-18

  Angelique Kras

  Een fantastische reis met een paar verbeter puntjes om de reis nog mooier te maken.

 • 8 08-11-18

  Jan Hartman

  Zeer leuk, mooi, interessant en helaas soms ook best triest als je meer te weten komt over de landen hoe het reilt en zeilt.

 • 8 08-11-18

  Jos Keulards

  Mooi reis gehad, mede door leuke groep, erg goede reisleider, prima weer en enkele nieuwe dingen gedaan/gezien (zoals Copan, volkaan beklimmen en snorkelen). Er zijn wel div. aandachts/verbeterpunten.

 • 8 08-11-18

  Koen Van Gerwen

  Mooi reis met veel afwisseling (natuur/cultuur). Aangezien we proefpersonen waren voor deze reis, kan er met de nodige aanpassingen nog veel meer uitgehaald worden.

Rondreis El Salvador & Honduras

Op avontuur in ongerept Midden-Amerika

image
18 dagen vanaf € 2.248
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
 • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.