< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 399 beoordelingen
 • 9 22-11-19

  Lies

  afwisselend,vullend programma,bevlogen reisleider Peter-Paul Smulders.Veel over de Maya cultuur gehoord en gezien.

 • 9 22-11-19

  Lore

  Een prachtige reis met veel afwisseling tussen de interessante cultuur en mooie natuur. Veel bijgeleerd over zowel de huidige als vroegere mayacultuur, met dank aan onze fantastische gids Peter-Paul. Een goed gevuld programma, maar met voldoende vrijheid om al dan niet aan activiteiten deel te nemen.

 • 9 22-11-19

  Louis

  de reis is vol afwisseling en uiterst strak en deskundig begeleid.

 • 8 22-11-19

  Bartholomeus

  Een prachtige reis, veel te weten te gekomen hoe de Maya's leefden mede dankzij een zeer leuke en interessante verhalen van onze reisleider Peter-Paul.

 • 8 22-11-19

  Theo

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 22-11-19

  Marjo

  De reis was geweldig, enerverend en heel afwisselend. Onze reisleider Peter-Paul was geweldig. Zijn kennis en enthousiasme draagt daar zeker toe bij.

 • 9 25-10-19

  Niek

  Deze reis is een schitterende mix van cultuur, historie en natuur. Peter-Paul is een fantastische gids en gaf een extra dimensie aan de reis. We vonden Atitlan, Rio Dulce en Tikal de ware hoogtepunten.

 • 8 25-10-19

  Peter

  Het was een intensieve reis waarin natuur en cultuur goed afgewisseld werden. Bovendien hebben door de uitgebreide verhalen van onze reisleider, Peter Paul, een inkijk gekregen in het leven en ondergang van de Maya's. Kortom een topreis.

 • 9 25-10-19

  Yaël

  Ik had geen idee wat ik kon verwachten, behalve wat ik gelezen had bij deze reis. Mijn ervaring was boven verwachting. We hebben veel tempels bezocht en er waren zoveel activiteiten te doen, dat het ook wel fijn was dat we 'vrije tijd' hadden. Niets was verplicht. Daarom had je ook zelf de ruimte om je even terug te trekken en de nodige rust te nemen. Dankzij de uitstekende reisbegeleider/gids Peter-Paul heb ik een hoop geleerd over de Maya cultuur/geschiedenis en de samenleving in Mexico en Guatemala. Ons bezoek aan Honduras en Belize was wat korter, maar dit maakte de reis niet minder mooi. In overleg met de reisbegeleider was het mogelijk om wat meer tijd door te brengen op een plaats die op de route lag: de lagunes van Bacalar. De groep keek uit naar deze plek en het was zonde geweest als we alleen maar langs waren gereden. Wij verbleven niet in Bacalar, maar in Mahahual (vanwege de 3 nachten in San Cristóbal de las Casas). Misschien was het beter geweest om in Bacalar te overnachten aangezien deze plaats direct verbonden is met de hoofdweg richting Tulum, de plaats die wij de volgende dag bezochten. De planning was niet altijd even logisch en daarom werden de andere opties door de reisbegeleider besproken met de groep. Erg fijn! Mijn eerste ervaring met Midden-Amerika was super en ik kan niet wachten tot mijn volgende (Sawadee) groepsreis :) !

 • 8 25-10-19

  Hannie

  Gids was top! Zuinig op zijn zou ik zeggen. Veel kennis met beeldende verhalen. Veel interessante dingen gehoord en gezien. De hotels vond ik over het algemeen onder de maat. Vaak ver van centrum en heel klein. Ook een hotel waar we de koffer drie verdiepingen op hebben moeten zeulen. Ook de bedden en kussens vaak echt slecht te noemen. Bus prima en chauffeurs ook.

 • 9 25-10-19

  Kris

  Een mooie reis, met een mix van cultuur en natuur en toeristisch en niet/minder toeristisch.

 • 8 25-10-19

  Ellen

  Gevarieerde reis onder de uitstekende begeleiding van Peter-Paul. Er was voor ieder wat wils: cultuur, natuur, wildlife, strand. Voor mij waren Dia de los Muertos, Antigua, Rio Dulce en Tikal de hoogtepunten. Playa del Carmen was te toeristisch en had van mij overgeslagen mogen worden, deze locatie past niet bij de rest van de bestemmingen tijdens de reis. Daarnaast pakte de keuze van Sawadee om niet in Bacalar maar in Mahahual te overnachten niet goed uit. Het strand van Bacalar is veel mooier en je rijdt langs Bacalar op weg naar Mahahual. Met 4 grensovergangen op 1 dag is de rit naar Mahahual bovendien te lang. Overall was het een geweldige reis met een gezellige groep!

 • 10 25-10-19

  Vera

  Het was een mooie reis waarbij ik veel heb geleerd over de maya's, Mexico, Guatamala en Honduras.

 • 8 25-10-19

  Sylvia

  Prima reis met aan het eind te veel reisdagen achter elkaar.

 • 8 25-10-19

  Monica

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 5 25-10-19

  Linda

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 25-10-19

  Jim

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 25-10-19

  Ciska

  Prachtige reis. Zeer afwisselend qua cultuur en natuur. Mede dankzij de leuke groep en onze reisleider !!

 • 7 18-10-19

  Jossien

  mooie rondreis, veel cultuur en natuur gezien.

 • 7 18-10-19

  Rianne

  Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

Schoolbus Honduras
23 dagen vanaf € 2.379
Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!