< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 370 beoordelingen
 • 9 26-07-19

  John

  Een prachtige reis, zowel wat betreft de dingen die we hebben bezocht, de afwisseling, de reisleider (Peter-Paul), als de groep samenstelling.

 • 9 26-07-19

  Henk

  De rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras vond ik een goed uitgebalanceerde reis. Niet elke dag in een ander hotel, vaak twee nachten op dezelfde locatie. Geeft toch een stukje rust in een toch wel inspannende reis. Peter-Paul, onze reisleider, was meer dan alleen reisleider. De onuitputtelijke verhalen over van alles en nog wat, niet in de laatste plaats informatie over de Maya's, gaf een extra dimensie aan deze reis. Toppertje.

 • 8 26-07-19

  Rob

  Zeer mooie reis. Als je wat van de Maya's wilt zien is het echt de moeite waard. Wij hadden ook heel veel geluk met onze reis begeleider die als hobby ook gids was. Hierdoor kregen we veel informatie.

 • 9 26-07-19

  Carl

  Zeer mooie reis, die een extra meerwaarde had dankzij de perfecte begeleiding van reisleider Peter-Paul. Het feit dat hij ook archeologisch gids is, heeft deze reis volledig opgewaardeerd. Dankzij hem kregen we veel meer inzichten in de Maya-cultuur, dan wanneer we een slecht Engelssprekende lokale gids zouden hebben bij elke site. Het is echt een aanrader voor Sawadee, om bij elke rondreis een gids in te huren als reisleider. Dit zou werkelijk het verschil kunnen maken met andere reisorganisaties.

 • 10 26-07-19

  Jos

  fantastische reis mooie opbouw vol programma, maar goed te doen

 • 8 26-07-19

  Reiziger

  Mexico Guatemala was een mooie reis met Peter Paul als top reisleider. Het tempo is hoog maar zo zie je ook veel. De opbouw in de reis van Maya complexen is goed, Tulum mag overgeslagen worden. Mooie boottochten en goede hotels.

 • 8 26-07-19

  François

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 26-07-19

  Chris

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 26-07-19

  Marie-Louise

  fantastische rondreis door Yucatan, Guatamala en naar Copan Honduras. Vol maar interessant en toch afwisselend programma, ook al zijn we naar 7 mayaruines geweest. 4x boottocht, gehiked, hotel in mangrovebos Veel gezien en gehoord .Zeer goede reisleider Peter Paul die veel vertelde en overal een antwoord op had en leuke en enthousiaste groep

 • 8 08-04-19

  Lieuwe

  Pittige en zeer interessante reis onder (bege-)leiding van een uiterst bekwame Peter-Paul. Veel geleerd over de Maya's en hun fascinerende cultuur. Ook veel gezien en gehoord van het hedendaagse wel en wee van de lokale bevolking. Wel vrij veel lange reisdagen en desastreus slechte overstap in Houston.

 • 10 08-04-19

  Tiny

  Een onvergetelijke reis en een verdieping in de Maya cultuur, dankzij de kennis van Peter Paul. Ik dacht dat ik al veel wist over de sites in Mexico, maar er is nog veel meer te weten, ga nu thuis verder lezen. Tikal en Copan waren nieuw voor mij en werkelijk niet te missen. Semana Santa in Antigua was een hypnotiserende ervaring en alle boottochten, fantastisch! Verder de optionele excursies, zoals paardrijden in Honduras, kayakken op de Rio Dulce naar de mangrove met brulapen, Celestun etc.etc. Minder leuk was de verlenging in Playa, maar dat hebben we opgelost door naar Tulum te gaan en dan Housten, United was prima maar ik denk met weemoed terug aan mijn directe vluchten met Martinair naar Cancun, those were the days. Misschien kunnen jullie dit aanpassen, en hou vooral Peter Paul erin, heb weinig ervaring met groepsreizen maar met zo'n reisbegeleider haal je alles uit de reis en verlopen grensovergangen soepel.Hij kent zijn mensen. Kortom ik heb genoten.

 • 10 08-04-19

  Margriet

  Dit was een boven verwachting heel bijzondere (studie)reis, een heel intensief programma, niet direct vakantie(in de zin van luieren), maar optimaal veel gezien, en genoten en geleerd. En door de afwisseling cultuur-natuur toch heel ontspannend. Wat een imponerende cultuur van de Maya's, zo bijzonder zoals de oudste sites('steden') daar na soms wel tweeduizend jaar nog hun grootsheid tonen, en de stele(grote stenen) waarop het indrukwekkende hiërogliefenschrift hun geschiedenis vertelt, goed uitgelegd door Peter Paul en wandelen door de prachtige jungle daarom heen, de bijzondere hotels waar Sawadee ons huisvestte, en de bijzondere lunchplekken waar Peter Paul ons onderweg al had aangekondigd , de boottochten door de natuur van mangrove tot de indrukwekkende kloof tot het prachtige heldere kleurenmeer van Bacalar. Door deze verschillende landen Mexico, Guatamala, Honduras en Belize ruim 4500 km trekken, weliswaar in een comfortabel 18 personen busje, was wel vermoeiend maar met de uitstekende begeleiding ook m.b.t. de diverse geldsoorten goed te doen.

 • 9 08-04-19

  Leo

  De beoordeling was een 10 geweest als we meer tijd hadden gehad bij het overstappen in Houston nu misten we het vliegtuig naar Amsterdam en moesten we met een andere vlucht naar Londen en daarna met de KLM naar Amsterdam wat vele extra vlieguren heeft gekost. Advies niet meer via Houston vliegen ( de controle en de route is niet normaal ) of zorgen dat er meet tijd is om over te stappen.( bij de heenreis haalden we het maar net ) De reisleider Peter Paul is geweldig , bij al de reizen die ik heb gemaakt steekt Peter Paul met kop en schouders boven de andere uit ( Rein in Ethiopië was ook goed) .

 • 9 08-04-19

  Cees

  Mooie, speciale (Semana Santa) reis mede dankzij de intensieve begeleiding van PP.

 • 8 08-04-19

  Louisa

  Het was een indrukwekkende reis waarin we heel veel over de Mayacultuur en geschiedenis te weten kwamen.ook dank zij onze geweldige reisgids Peter-Paul. Hij wist op een boeiende wijze ons alles te vertellen over de geschiedenis, het even, de gewoonten, cultuur. Wat je ook vroeg, hij wist het! Ook over de natuur, elke plant, wat we ook vroegen. Hij is een fantastische en humorvolle verteller en een uitstekend organisator. En een duidelijke financiële verantwoording, wat ik nog op geen een van de 4 laatste reizen heb meegemaakt.

 • 8 08-04-19

  Miechel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-04-19

  Marijke

  Mooie reis, uitstekende reisleider, leuke groep, veel gezien!

 • 8 08-04-19

  Rosemarie

  Mooie intensieve reis met een gids die heel erg veel kennis heeft.

 • 9 08-04-19

  Nelleke

  We wilden Midden-Amerika en de Maya-cultuur ontdekken en dat is meer dan gelukt. Een fantastische rondreis met een voortreffelijke reisleider.

 • 8 08-02-19

  Son

  Een zeer goede, evenwichtige combinatie van natuur, steden en cultuur en een goed aanbod van optionele activiteiten.

Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

Schoolbus Honduras
23 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon