Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 432 beoordelingen
 • 9 14-02-20

  Denise

  Hele mooie afwisselende reis

 • 9 14-02-20

  Piet

  Een boeiende en afwisselende reis met veel aandacht voor de Maya cultuur, afgewisseld met mooie natuur.

 • 10 14-02-20

  Joke

  Het was een prachtige intensive reis. Een mooi programma maar ook veel extra’s door Peter Paul geregeld. De kennis van PP van cultuur, architectuur en land maakt van deze reis een topper.

 • 9 14-02-20

  Bianca

  Mooie reis met veel afwisseling tussen cultuur en natuur

 • 8 14-02-20

  Gerard

  Mooie rondreis door Mexico en Guatemala. Een uitstekende reisleider Peter Paul, die veel wist te vertellen over oa de Mayacultuur, land en volk en het dagelijks leven in deze landen. En een sociale reisgroep van 14 man/vrouw.

 • 9 14-02-20

  Wilma

  Zeer gevarieerde reis met een top reisleider die veel van de cultuur en historie wist.

 • 9 14-02-20

  Marion

  Goed opgebouwde reis, veel gezien en gedaan, voor mij wel net iets teveel ruïnes, maar door de goede, maar vooral smakelijke uitleg van Peter Paul wél interessant. Door zijn praatjes en films gingen busritten zeer snel voorbij. Leuke accommodaties.

 • 9 14-02-20

  Ina

  Wat een fantastisch mooie reis! De reisbegeleider/gids was absoluut een enorme bonus. Wat wist hij veel en enthousiast te vertellen over de Midden-Amerikaanse en Maya-cultuur en ook de extra excursies waren allemaal zeer de moeite waard. Zonder hem was het ook wel mooi geweest, maar het staat buiten kijf dat hij de reis zo compleet en geslaagd maakte.

 • 10 14-02-20

  Frans

  Deze reis was de eerste keer met Sawadee en dat is mij heel goed bevallen mede dankzij Peter Pal een geweldige gits CQ reisbegelijder die heel veel aandacht heeft voor zijn gemaleerde deelnemers van deze reis zijn talen kennis en de kennis van de maya cultuur en de landen

 • 9 07-02-20

  Klarinda

  De Maya route is een prachtige maar ook intensieve reis. De maya-sites werden bezocht maar ook andere prachtige steden en natuur. De reis was fijn opgebouwd. Het enige nadeel van de reis vond ik de laatste nacht, wat een anti-climax is Playa del Carmen na zo'n fijne reis. Een hotel in een rustigere stad/dorp had voor de mooie afsluiting kunnen zorgen.

 • 8 07-02-20

  Sylvia

  Een geweldige reis, wel vermoeiend. Op de lange reiswagen waren we voorbereid, maar doordat op de vrije dagen ook excursies worden aangeboden, zijn er weinig echte rustpunten in de reis. Weliswaar onze eigen keus, maar wel iets om over na te denken, want daardoor mis je de sfeer in de plaatsen waar je verblijft.

 • 8 07-02-20

  Djoeke

  Boeiende reis, veel kilometers, veel gezien, heel goede reisbegeleider. We vermoeien door weinig ruimte in het programma. Vroeg er uit!

 • 7 07-02-20

  Guus

  Over het algemeen een mooie reis maar. Lange reiswagen en bijna altijd vroeg op. Vroeg op ook ook z.g. vrije dagen. Zwembaden leuk maar daar was meestal geen tijd voor. Wel erg veel Maya tempels zou minder kunnen.

 • 8 07-02-20

  Joop

  Een mooie reis, die aan onze verwachtingen heeft voldaan. Af en toe lange reisdagen, ook omdat de bus in Mexico mankementen had. Uitstekende reisbegeleiding.

 • 9 07-02-20

  Petra

  Zeer gevarieerde reis met afwisseling natuur en cultuur. Leuke hotels en enthousiaste reisleidster.

 • 8 07-02-20

  Sabine

  Deze reis is een fantastische combinatie van cultuur, natuur, zee, steden, enz. Marieke is een schitterende reisleidster die een ontwapenende charme combineert met groot vakmanschap. Ik zou zelf de zwaarte van de reis inschatten op 3/5 ipv 2/5 volgens de website en dit omwille van de vroege, lange reisuren en de fysieke inspanningen. Met het vooropgestelde weekbudget van 275 euro kom je er niet. Ik kwam aan 450 euro per week (heb wel deelgenomen aan alle optionele excursies). Zeker een aanrader!

 • 7 07-02-20

  Lija

  voldoende

 • 9 07-02-20

  Marie Jose

  Een prachtige maar ook intensieve reis die aan onze verwachtingen heeft voldaan. Op de 'vrije' dagen zijn de excursies echter te leuk om niet te doen, uiteraard je eigen keuze maar je komt hier waarschijnlijk niet zo snel terug. Dat maakt de reis vermoeiend. De opbouw van de reis was prima alleen de laatste dag in Playa de Carmen had voor ons niet gehoeven. Dank aan Marieke die dit allemaal in zeer goed banen geleid heeft.

 • 8 17-01-20

  Tosca

  Fantastische reis, vooral door Peter Paul zijn enthousiasme. Sommige hotels waren echt beneden peil.

 • 8 17-01-20

  Anna

  Het zien van de prachtige Mayatempels was overweldigend. Het was een mooie reis. We hebben soms lang in de bus gezeten want om alle tempelplaatsen te zien moest er flink gereisd worden. Maar het was de moeite meer dan waard.

Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras

De magie van de Maya's

Schoolbus Honduras
23 dagen vanaf € 2.489
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!