< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,1
8.3 13 beoordelingen
  • 8 08-02-18

    Flip Westerhoff

    Een hele bijzondere reis niet te vergelijken met andere groepsreizen die we gedaan hebben. Komt er eigenlijk op neer dat we met de groep een 'all in' reis hebben gemaakt. echt alles samen, eenvoudig en afwisselend.

  • 8 08-02-18

    Paulien Spiering

    Een reis waar alles inzit. Wandelen, klimmen, dalen, fietsen, varen, slapen in een hangmat, heerlijk eten en drinken, slecht weer (regen), maar ook mooi weer, prachtige natuur, fantastische gidsen, accommodatie af en toe wel heel erg basic. Een avontuur!

  • 9 08-02-18

    Elmy Buijs

    In alle opzichten een geslaagde vakantie. Mede dankzij het veelzijdige programma en de fantastische reisleider heb ik in slechts 18 dagen kennis gemaakt met vele interessante en aangename aspecten van Suriname.

  • 8 08-02-18

    Frans Griffioen

    Zeer gevarieerde en boeiende reis. Wel vermoeiend vanwege de vele verplaatsingen.

  • 8 08-02-18

    Karin Van Den Berg

    De reis vond ik heel divers en afwisselend. Veel gezien, beleefd en ervaren met heerlijk eten van onze eigen kok. Veel geleerd over onze vroegere kolonie. De sfeer in de groep was heel goed en bar gezellig!

  • 8 08-02-18

    Lydia Bongenaar

    Suriname is een fijn land om te ontdekken. prachtige natuur, aardige mensen en heerlijk eten. Als de zon dan schijnt is het een paradijs. De sfeer is er relaxt en er is van alles te doen. De toeristen-industrie moet een beetje op gang komen, dus verwacht niet teveel comfort.

  • 10 08-02-18

    Esther Van Ruth

    Deze reis was echt supergoed georganiseerd, we zijn erg verwend door de reisleiders Malio en Gerrit.

  • 7 08-02-18

    Marga Van Den Heuvel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-02-18

    Liesbeth Van Sterkenburg

    De reis was goed georganiseerd. De gidsen waren prima. Ze gaven goede informatie en begeleidden de excursies goed. Sommige onderkomens waren wat onder de maat: Brownsberg en Johanna Margaretha. De toiletten waren verstopt of smerig. Brownsberg was ook geen water, dus konden we niet douchen.

  • 8 08-02-18

    Jan Koning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-02-18

    Yvonne Lapaer

    Prima reis, veel gezien en beleefd, maar erg vermoeiend.

  • 9 08-02-18

    Toon Van Mierlo

    Fantastische reis met zeer bekwame reisleiders: grote kennis van het land, cultuur natuur en vooral heel veel mensenkennis. Het was bijna een all-inclusive ervaring met super lekker lokaal eten.

  • 10 08-02-18

    Kora Koppelaar

    Fantastische reis, met name de natuur, het eten en DE REISLEIDING, zij verdienen een lintje!! Ik heb dit middels een 'klachtenbrief' aan jullie gemeld. Nooit zoiets meegemaakt. Chapeau!

Rondreis Suriname

Inheemse bevolking en ongerepte jungle

suriname
18 dagen vanaf € 2.398 € 2.198
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.