< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,4
Reisroute 9,3
8.4 150 beoordelingen
 • 8 07-10-17

  De reis was goed georganiseerd, zeer afwisselend en de lokale begeleiding was goed.

 • 9 07-10-17

  Inge Overwijk

  Het was een fantastische reis met heel veel afwisseling. Eerst wandelen door de bergen met de muilezels. Daarna op een kameel door de woestijn of zelf lopen. Kamperen. Buiten slapen onder een prachtige sterrenhemel. Op bijzondere plekjes uitrusten waar de kok iedere keer weer heerlijk eten voor ons klaar maakte. Een gids die veel over zijn land heeft verteld. En aan het eind nog drie dagen in de mooie stad Marrakech doorgebracht.

 • 8 07-10-17

  Dorien Bouwman

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-10-17

  Ilse Beullens

  Zeer mooie reis, combinatie bergen en woestijn waren super. Ter plaatse alles goed geregeld. Zeer goede prijs voor deze reis. 1ste keer met Sawadee maar zeker een aanrader.

 • 9 07-10-17

  Kees Versluis

  De reis is een aaneenschakeling van drie hoogtepunten. De wandeling door de 'lage' Atlas (2500 meter), de Sahara en Marrakech (ik beveel de verlenging ten zeerste aan). Een aaneenschakeling van geuren, kleuren en vriendelijke mensen.

 • 8 04-03-17

  Els Kroese

  Een zeer afwisselende reis van wandelen en reizen. Prachtige natuur van bergen, oasen en woestijn.Verwend door een goed team van gids, kok en muildierdrijvers. De kok heeft iedere dag fantastisch lekker Marokkaans gekookt voor ons. Op een dromedaris door de woestijn is een belevenis op zich. Ik heb genoten van begin tot eind!

 • 9 04-03-17

  Jacques Van Weerdenburg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 04-03-17

  Jeannie Oostveen

  Leuke reis met leuke mensen. We hadden een groep van 8. De gids was erg goed. Dacht overal aan. En dan de kok. We hebben heerlijk gegeten. Alles is toch weer mogelijk met zo weinig benodigdheden. Conclusie: de reis is echt een aanrader. Heerlijk vroeg in het jaar.

 • 8 04-03-17

  Ron Van Der Plas

  Zeer afwisselende reis die Marokko in al haar facetten laat zien. De zeer deskundige begeleiding van de Marokkaanse gids Hassan heeft de reis extra diepgang gegeven.

 • 9 04-03-17

  Tonnie Berends

  een mooie reis, heerlijke wandelingen door de bergen en de zandduinen. alles prima verzorgd , lekker eten midden in de natuur en avontuurlijk door het wild kamperen. Iedere avond een hemel vol sterren en in de zandduinen buiten slapen is ook een mooie ervaring. Tussen de wandelingen door in een hotel slapen is dan ook weer comfortabel . Tijdens de reisdagen ook leuke uitstapjes zoals de vallei Tinghir. Hassan is een goede en gezellige gids. Door hem zagen we meer van Marokko, zoals een kijkje in een schoolklas.

 • 8 04-03-17

  Olivier Pesa

  Het was een mooi avontuurlijke wandelreis, die zelfstandig moeilijk te maken is. Fantastische voorbereiding op de reis, begeleiding tijdens de wandelingen en heerlijk eten door de guide en kok ea.

 • 8 04-03-17

  José Breuring

  Sawadee had het weer bijzonder goed voor elkaar. De aimabele gids en de kok en zijn helpers waren goed op hun taak berekend. De tochten door de bergen en de woestijn waren prachtig en niet te zwaar. Mede door het mooie weer was het kamperen ook heerlijk. Al waren de tenten niet al te best meer. De overnachtings plekken waren prima. Op een na. De laatste kampeerplaats was niet veel. Daarentegen was er weer wel een mooi zwembad en douchegelegenheid aan de overkant . We hadden een fijn groepje van 8 mensen, die het goed met elkaar konden vinden, wat ook belangrijk is. De terugreis was door de vertraging op Casablanca vervelend lang. Een rechtstreekse vlucht zou fijner zijn.

 • 9 08-10-16

  Guido Middelkoop

  -

 • 9 08-10-16

  Els Nijssen

  Een geweldige reis. Goed samengestelde rondreis. Uitstekende organisatie. Goede afwisseling tussen inspanning, ontspanning en comfort. Zeer goede gids. Heerlijk eten.

 • 8 08-10-16

  Anita Raat

  Heb deze reis nu voor de 2e keer gemaakt en het was weer een fantastische belevenis. De gids deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Zeer mooie vergezichten en afwisselende landschappen. Doordat de route iets was aangepast, was alles voor mij ook weer als nieuw. Deze keer heb ik hem helemaal uit kunnen lopen. Gelukkig geen valpartijen meer dankzij goede bergschoenen en stokken. :)

 • 8 08-10-16

  Bibi Elbers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-10-16

  Els Doorn

  Marokko heeft me verrast. We hebben getrokken door het vulkanisch rotsgebergte, waarvan de afgevlakte toppen, vinger vormen me enorm verrast hebben. De trekking door de Sahara was een zeer bijzondere ervaring. Een welkome afwisseling hierbij was de mogelijheid om plaats te nemen op een kameel om zo wat uitgeruster aan de beklimming van een hoge zandduin te beginnen. Als afsluiting een dag in Marakech: bijzonder en moet je meegemaakt hebben, vooral in de avonduren over het plein.

 • 8 08-10-16

  Els Brockhoff

  Een heerlijke reis mede door de uitstekende gids Hassan en fantastische kok Hammid. De reis was goed opgebouwd met halverwege een bezoek aan de Todra kloof en verblijf in een hotel. Alleen de laatste kampeerplek viel enigszins tegen (leek meer op een parkeerplaats), maar het bezoek aan het zwembad maakte veel goed.

 • 9 08-10-16

  Ron Hellebrekers

  Na een korte nacht in Ouarzazate, op een geweldige manier opgevangen door onze gids Hasan. Tijdens de prachtige wandelingen heeft hij laten proeven van Marokko in allerlei opzichten. Alles was goed geregeld, van maaltijden tot slaapplekken en van tijd tot tijd een heerlijke douche.

 • 9 08-10-16

  Loek Van De Kreke

  Zeer gevarieerde reis met uitstekende (lokale) gids en kok. Primitieve kampeer omstandigheden moet je wel aanspreken, maar is een zeer bijzondere belevenis. Je leert het land en de islam op een andere, positieve manier kennen.

Rondreis Marokko wandelreis

Langs berberdorpen en kasbah's

image
13 dagen vanaf € 1.098 € 1.028
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
 • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.