< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,4
Reisroute 9,3
8.4 138 beoordelingen
  • 9 08-10-16

    Guido Middelkoop

    -

  • 9 08-10-16

    Els Nijssen

    Een geweldige reis. Goed samengestelde rondreis. Uitstekende organisatie. Goede afwisseling tussen inspanning, ontspanning en comfort. Zeer goede gids. Heerlijk eten.

  • 8 08-10-16

    Anita Raat

    Heb deze reis nu voor de 2e keer gemaakt en het was weer een fantastische belevenis. De gids deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Zeer mooie vergezichten en afwisselende landschappen. Doordat de route iets was aangepast, was alles voor mij ook weer als nieuw. Deze keer heb ik hem helemaal uit kunnen lopen. Gelukkig geen valpartijen meer dankzij goede bergschoenen en stokken. :)

  • 8 08-10-16

    Bibi Elbers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-10-16

    Els Doorn

    Marokko heeft me verrast. We hebben getrokken door het vulkanisch rotsgebergte, waarvan de afgevlakte toppen, vinger vormen me enorm verrast hebben. De trekking door de Sahara was een zeer bijzondere ervaring. Een welkome afwisseling hierbij was de mogelijheid om plaats te nemen op een kameel om zo wat uitgeruster aan de beklimming van een hoge zandduin te beginnen. Als afsluiting een dag in Marakech: bijzonder en moet je meegemaakt hebben, vooral in de avonduren over het plein.

  • 8 08-10-16

    Els Brockhoff

    Een heerlijke reis mede door de uitstekende gids Hassan en fantastische kok Hammid. De reis was goed opgebouwd met halverwege een bezoek aan de Todra kloof en verblijf in een hotel. Alleen de laatste kampeerplek viel enigszins tegen (leek meer op een parkeerplaats), maar het bezoek aan het zwembad maakte veel goed.

  • 9 08-10-16

    Ron Hellebrekers

    Na een korte nacht in Ouarzazate, op een geweldige manier opgevangen door onze gids Hasan. Tijdens de prachtige wandelingen heeft hij laten proeven van Marokko in allerlei opzichten. Alles was goed geregeld, van maaltijden tot slaapplekken en van tijd tot tijd een heerlijke douche.

  • 9 08-10-16

    Loek Van De Kreke

    Zeer gevarieerde reis met uitstekende (lokale) gids en kok. Primitieve kampeer omstandigheden moet je wel aanspreken, maar is een zeer bijzondere belevenis. Je leert het land en de islam op een andere, positieve manier kennen.

  • 9 08-10-16

    Rina Poelman

    De reis was allemaal goed geregeld! Een erg leuke en enthousiaste reisleider/. Gids, leuke groep medereizigers! Alleen jammer dat we zo laat in de nacht aan kwamen.

  • 7 09-04-16

    Ans Van Der Meer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-04-16

    Fred Van Deelen

    De rondreis bood meer dan mijn oorspronkelijke wens en heeft daardoor mijn idee van wat voor reisvakantie ik graag wil, veranderd. De afwisseling van het programma is goed bevallen. Daarbij was de organisatie perfect. Accomodatie (hotels/tenten) was goed, vervoer was prima (bus van de goede afmeting) en de maaltijden waren uitstekend.

  • 9 09-04-16

    Sarah Den Hollander

    Deze avontuurlijke, hartverwarmende rondreis was boven mijn verwachtingen. De professionele reisbegeleiding, gids en het berberteam van ezel- en kamelendrijvers werkten perfect samen om ons te laten genieten van al het prachtige wat dit deel van Marokko te bieden heeft.

  • 10 09-04-16

    Katrin Zeising

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-04-16

    Floris Aukema

    Een prachtige rondreis. Prettig tempo, goede verzorging door de locale crew, van warme lunches en diners tot en met opgezette tenten aan het eind van de dag. Terweijl het karakter van de reis heel basic is, toch een volledige verzorging.

  • 9 09-04-16

    Christine Wielings

    Mooie natuurreis, lekker actief, contrast in landschappen bergen en Sahara, goede afsluiting in marrakech.

  • 9 09-04-16

    Stan Van Den Assem

    Prima begeleider (Liesbeth). Prima lokale gids (Hassan)

  • 9 09-04-16

    Eric Van De Water

    Goede combinatie van bergen, woestijn en stad. Tijdens de rondreis lekker gegeten van de maaltijden die de lokale kok klaar maakte.

  • 9 09-04-16

    Karin Betlem - Nederkoorn

    De wandelreis door de Atlas gebergte en Erg Chebbi woestijn in Marokko waren goed gedoseerd qua rusttijden en wandeltempo. Het eten was goed.

  • 9 09-04-16

    Ben Nederkoorn

    Het was een fantastische rondreis met veel afwisseling. Het einde in Marrakesh was abrupt daarom hadden wij er 3 dagen aan vastgeplakt dat is goed bevallen.

  • 10 09-04-16

    Ingrid Balk

    Ik heb nooit geweten dat het zuiden van Marokko zo mooi is! De bergen, de woestijn, prachtige wandeltochten. Aardige mensen, heerlijk eten. Kortom genieten!

Rondreis Marokko wandelreis

Langs berberdorpen en kasbah's

image
13 dagen vanaf € 1.098
Naar boven