< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,4
Reisroute 9,3
8.4 145 beoordelingen
  • 8 04-03-17

    Els Kroese

    Een zeer afwisselende reis van wandelen en reizen. Prachtige natuur van bergen, oasen en woestijn.Verwend door een goed team van gids, kok en muildierdrijvers. De kok heeft iedere dag fantastisch lekker Marokkaans gekookt voor ons. Op een dromedaris door de woestijn is een belevenis op zich. Ik heb genoten van begin tot eind!

  • 9 04-03-17

    Jacques Van Weerdenburg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 04-03-17

    Jeannie Oostveen

    Leuke reis met leuke mensen. We hadden een groep van 8. De gids was erg goed. Dacht overal aan. En dan de kok. We hebben heerlijk gegeten. Alles is toch weer mogelijk met zo weinig benodigdheden. Conclusie: de reis is echt een aanrader. Heerlijk vroeg in het jaar.

  • 8 04-03-17

    Ron Van Der Plas

    Zeer afwisselende reis die Marokko in al haar facetten laat zien. De zeer deskundige begeleiding van de Marokkaanse gids Hassan heeft de reis extra diepgang gegeven.

  • 9 04-03-17

    Tonnie Berends

    een mooie reis, heerlijke wandelingen door de bergen en de zandduinen. alles prima verzorgd , lekker eten midden in de natuur en avontuurlijk door het wild kamperen. Iedere avond een hemel vol sterren en in de zandduinen buiten slapen is ook een mooie ervaring. Tussen de wandelingen door in een hotel slapen is dan ook weer comfortabel . Tijdens de reisdagen ook leuke uitstapjes zoals de vallei Tinghir. Hassan is een goede en gezellige gids. Door hem zagen we meer van Marokko, zoals een kijkje in een schoolklas.

  • 8 04-03-17

    Olivier Pesa

    Het was een mooi avontuurlijke wandelreis, die zelfstandig moeilijk te maken is. Fantastische voorbereiding op de reis, begeleiding tijdens de wandelingen en heerlijk eten door de guide en kok ea.

  • 8 04-03-17

    José Breuring

    Sawadee had het weer bijzonder goed voor elkaar. De aimabele gids en de kok en zijn helpers waren goed op hun taak berekend. De tochten door de bergen en de woestijn waren prachtig en niet te zwaar. Mede door het mooie weer was het kamperen ook heerlijk. Al waren de tenten niet al te best meer. De overnachtings plekken waren prima. Op een na. De laatste kampeerplaats was niet veel. Daarentegen was er weer wel een mooi zwembad en douchegelegenheid aan de overkant . We hadden een fijn groepje van 8 mensen, die het goed met elkaar konden vinden, wat ook belangrijk is. De terugreis was door de vertraging op Casablanca vervelend lang. Een rechtstreekse vlucht zou fijner zijn.

  • 9 08-10-16

    Guido Middelkoop

    -

  • 9 08-10-16

    Els Nijssen

    Een geweldige reis. Goed samengestelde rondreis. Uitstekende organisatie. Goede afwisseling tussen inspanning, ontspanning en comfort. Zeer goede gids. Heerlijk eten.

  • 8 08-10-16

    Anita Raat

    Heb deze reis nu voor de 2e keer gemaakt en het was weer een fantastische belevenis. De gids deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Zeer mooie vergezichten en afwisselende landschappen. Doordat de route iets was aangepast, was alles voor mij ook weer als nieuw. Deze keer heb ik hem helemaal uit kunnen lopen. Gelukkig geen valpartijen meer dankzij goede bergschoenen en stokken. :)

  • 8 08-10-16

    Bibi Elbers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-10-16

    Els Doorn

    Marokko heeft me verrast. We hebben getrokken door het vulkanisch rotsgebergte, waarvan de afgevlakte toppen, vinger vormen me enorm verrast hebben. De trekking door de Sahara was een zeer bijzondere ervaring. Een welkome afwisseling hierbij was de mogelijheid om plaats te nemen op een kameel om zo wat uitgeruster aan de beklimming van een hoge zandduin te beginnen. Als afsluiting een dag in Marakech: bijzonder en moet je meegemaakt hebben, vooral in de avonduren over het plein.

  • 8 08-10-16

    Els Brockhoff

    Een heerlijke reis mede door de uitstekende gids Hassan en fantastische kok Hammid. De reis was goed opgebouwd met halverwege een bezoek aan de Todra kloof en verblijf in een hotel. Alleen de laatste kampeerplek viel enigszins tegen (leek meer op een parkeerplaats), maar het bezoek aan het zwembad maakte veel goed.

  • 9 08-10-16

    Ron Hellebrekers

    Na een korte nacht in Ouarzazate, op een geweldige manier opgevangen door onze gids Hasan. Tijdens de prachtige wandelingen heeft hij laten proeven van Marokko in allerlei opzichten. Alles was goed geregeld, van maaltijden tot slaapplekken en van tijd tot tijd een heerlijke douche.

  • 9 08-10-16

    Loek Van De Kreke

    Zeer gevarieerde reis met uitstekende (lokale) gids en kok. Primitieve kampeer omstandigheden moet je wel aanspreken, maar is een zeer bijzondere belevenis. Je leert het land en de islam op een andere, positieve manier kennen.

  • 9 08-10-16

    Rina Poelman

    De reis was allemaal goed geregeld! Een erg leuke en enthousiaste reisleider/. Gids, leuke groep medereizigers! Alleen jammer dat we zo laat in de nacht aan kwamen.

  • 7 09-04-16

    Ans Van Der Meer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-04-16

    Fred Van Deelen

    De rondreis bood meer dan mijn oorspronkelijke wens en heeft daardoor mijn idee van wat voor reisvakantie ik graag wil, veranderd. De afwisseling van het programma is goed bevallen. Daarbij was de organisatie perfect. Accomodatie (hotels/tenten) was goed, vervoer was prima (bus van de goede afmeting) en de maaltijden waren uitstekend.

  • 9 09-04-16

    Sarah Den Hollander

    Deze avontuurlijke, hartverwarmende rondreis was boven mijn verwachtingen. De professionele reisbegeleiding, gids en het berberteam van ezel- en kamelendrijvers werkten perfect samen om ons te laten genieten van al het prachtige wat dit deel van Marokko te bieden heeft.

  • 10 09-04-16

    Katrin Zeising

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Marokko wandelreis

Langs berberdorpen en kasbah's

image
13 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.