< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 3 beoordelingen
 • 8 03-09-10

  Marten Stiksma

  De internationale groepssamenstelling was perfect! Enorm genoten van de geweldige landschappen en enkele activiteiten. Bereid je wel voor op een echte kampeerreis in wisselende weersomstandigheden (koud in September!). Fysiek geen relax vakantie, maar door alle ervaringen in korte tijd toch een opgeladen gevoel aan het eind.

 • ? 23-07-10

  Jeron Van Summeren

  de reis is zeer goed bevallen. je bent echt even bevrijdt van de Europese drukte. vooral de stadjes Banff en Jasper zijn zeer mooi en vooral ook de omgeving van deze twee stadjes., , ook het Olympische stadje Whistler is zeer mooi. maar het allermooiste vond ik toch wel de kanotocht in de middle of nowhere. verlost van alle gekte als mobiele telfoons, wegverkeer, herrie en noem maar op. deze reis was super mooi.

 • 8 16-07-10

  Anouk De Vries

  Gorgeous Canada-West! Een reis om niet snel te vergeten: een gezellige groep, veel activiteiten en een prachtige natuur. Ik heb tijdens deze reis kennis gemaakt met de Rockies en ben verkocht! Ik zou graag nog een keer terug gaan om te genieten van dit prachtige deel van Canada.

Rondreis Canada-West

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.