< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 6 beoordelingen
 • 8 15-06-18

  Anoniem

  Mooie reis met veel natuur. Wel enkele lange reisdagen. Goede kwaliteit tent en goede reisleider. Een volle dag (of twee dagen) in Seattle zou leuk zijn, dan kun je er echt iets zien.

 • 9 15-06-18

  Eva Spaaks

  Heel mooie en bijzondere reis door een weinig bezocht gebied. Prachtige besneeuwde bergen, groene parken met veel water, geisers en prachtig gekleurde poelen en niet ver vergeten het wildlife dat we gezien hebben. De wolven zie je van heel ver weg door de telescoop, maar de kans op beren, bizons, herten, marmotten, elanden en orka's van dichtbij te zien is zeker aanwezig! De reisbegeleiding door Jay was geweldig, hij wist alles en was zeer ervaren waardoor hij goede adviezen kon geven over de wandelingen en ook dingen kon improviseren onderweg, erg leuk! Een reis die echt in het programma van Sawadee thuis hoort!

 • 8 15-06-18

  Suzanne Nagtzaam

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-06-18

  Lies Remijsen

  zalige vakantie, prachtige natuur misschien eens nadenken over de plaatsing van de reisdagen (de laatste week meer reisdagen gehad van actieve dagen)

 • 8 15-06-18

  Tim Middeljans

  Yellowstone en Craterlake zijn de hoogtepunten van de reis. De reisroute had met name de laatste week anders ingedeeld kunnen worden. Dit om meerdere lange reisdagen achter elkaar te besparen. Verder veel dieren gezien, zoals wolven, zwarte en Grizzly beren en orkas. De reisbegeleider: Jay Burleson was zeer goed!

 • 7 15-06-18

  Fetsje Hijlkema

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Verenigde Staten Noordwest - Kampeerreis

Spectaculair kamperen langs de Oregon Trail

image
23 dagen vanaf € 3.898
Avontuur-Plus
Naar boven