< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Clarion Hotel - Seattle

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt vlakbij de luchthaven van Seattle. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, fitnessruimte, bar en Wi-Fi. De kamers hebben een eigen badkamer. 

 •  

  Shilo Inns - Ocean City

  • image image
   wifi
  • image image
   zwembad
  Dit hotel ligt aan de oceaan en beschikt over een overdekt zwembad en een fitnesscentrum met sauna. De kamers van het Shilo Inn hebben alle een eigen balkon en beschikken ook over een magnetron, een kleine koelkast, kabel-tv en gratis WiFi. Het restaurant serveert ontbijt en voor lunch en diner gerechten uit het noordwesten van Amerika.
 •  

  Hampton Inn & Suites - Boise

  • image image
   wifi
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt in het centrum van Boise, te midden van enkele leuke plekken om te bezoeken, zoals winkelcentra, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het hotel heeft een binnenzwembad, een moderne fitnessruimte en gratis WiFi. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

 •  

  Western Heritage Travelodge - Bozeman

  De Western Heritage Travelodge is centraal gelegen in het plaatsje Bozeman. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. De lodge biedt gratis WiFi. 

 •  

  Ramada Plaza Calgary Downtown - Calgary

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het Ramada Plaza Calgary Downtown is centraal gelegen in Calgary. In de buurt van het hotel vind je verschillende restaurantjes. Het hotel beschikt over een restaurant, ontbijtruimte, klein zwembad en fitnessruimte. De kamers hebben een eigen badkamer, tv en Wi-Fi. 

 •  

  Kamperen - Noordwest Verenigde Staten

  Wij verzorgen alle kampeerspullen, -inclusief een matras-, en een goede kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede, warme slaapzak en eventueel een kussentje te zorgen. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. Op een enkele uitzondering na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Houdt er wel rekening mee dat de meeste campings en facilitaire voorzieningen eenvoudig zijn. Bij sommige campings werken de douches met muntautomaten. De reisbegeleider zal dit regelen.

  NB: Bijgevoegde foto's zijn impressiebeelden

Accommodatie algemeen

Dit is een afwisselende kampeerreis waarbij op een viertal plaatsen in hotels geslapen wordt. Het kamperen (16 nachten) wordt afgewisseld met overnachtingen in hotels (5 nachten) in Seattle, Ocean City, Boise, Bozeman en Calgary.


Wij verzorgen alle kampeerspullen, inclusief een matras. Je dient zelf voor een goede, warme slaapzak te zorgen, eventueel een kussentje. Het is niet mogelijk ter plekke een slaapzak te huren. Indien je graag comfortabel ligt en je beschikt over een matje, neem deze dan zeker mee. Tevens nemen we een goede kampkeuken mee en zal iedereen helpen met het eten voorbereiden en klaar zetten.
Op een enkele uitzondering na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor het laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald. Houd er rekening mee dat sommige campings en de faciliteiten eenvoudig zijn. In sommige regio's is het aanbod van campings zeer beperkt, soms is er zelfs maar één camping beschikbaar waardoor we geen andere keus hebben dan te verblijven op een eenvoudige camping. 
Als je nog nooit eerder hebt gekampeerd, geen probleem. De tenten zijn gemakkelijk op te zetten en de reisbegeleider geeft de eerste kampeerovernachting een goede instructie.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, boek dan een eenpersoonskamer vanaf € 660,-. Klik hier voor meer informatie over ‘op indeling’ reizen.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 660,-.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Let op: De éénpersoonskamertoeslag geldt alleen voor de hotelovernachtingen. Als je voor een éénpersoonskamertoeslag kiest, zullen we proberen ook een single tent voor je te regelen. Dit kunnen we niet altijd garanderen.

 Vervoer ter plaatse

We maken gebruik van een klein busje met trailer. Het busje heeft airco.

 •  

  Bus - Amerika

  We reizen met een eigen bus. Dit heeft als voordeel dat we overal kunnen stoppen om foto's te maken. De bagage gaat achterin de trailer, net als de eventuele kampeerspullen.

Groepsrondreis Verenigde Staten Noordwest - Kampeer/hotel reis

Spectaculair kamperen langs de Oregon Trail

image
23 dagen vanaf € 3.969
Avontuur-Plus
Naar boven