< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,3
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,7
Reisroute 9,3
9.0 20 beoordelingen
 • 10 22-06-16

  Ron Jacobs

  De reis was heel mooi, op de boot wordt je heel goed verzorgd - heerlijk eten - de mensen zijn heel vriendelijk, je zit verder twee weken in een wonderlijke mooie omgeving - soms met mist , mooie bergen, gletsjers, ijsberen , walrussen, veel vogels met geluk ook een walvis. Het is wonderlijk mooi. Veel kundige mensen aan boord - je kan veel van ze leren. Ze proberen je echt zo veel mogelijk te laten zien en zijn ook heel enthousiast

 • 9 22-06-16

  Renze Boverhof

  Een aangename verrassing was de Fast Track instapkaart van SAS waarmee alles wat sneller ging. Het hotel in Oslo is prima en het vervoer overal ook.

 • 9 11-06-16

  Dick Gerlagh

  1.Graag in een dag naar Spitsbergen is 2.Nu 4reis dagen.Reiservaring was geweldig,gastvrije bemanning(vrouwen)Ook de crew was grandioos,behulpzaam attent.ontbijt,lunch,diner prima verzorgd.Dinerzaal iets te klein,waardoor vaak slecht verstaanbaar(Geluid)Panoramadek is grandioos

 • 8 03-08-15

  Mieke Cohen

  Prima rondreis. Goede organisatie,ruime hutten en een prima hotel op zee. Er is van alles aan gedaan om ons zoveel mogelijk te laten zien. Een heel bijzondere omgeving.

 • 9 03-08-15

  Kees De Vries

  De groepsreis was wat ik me er van had voorgesteld en dat is al heel wat.

 • 10 22-07-15

  Joël Wilmsen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 25-06-15

  Kiki Schoenmakers

  Het was een fantastische rondreis. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De crew van het schip deed er alles aan om ons een zo mooi mogelijke reis te geven. Plannen werden helemaal omgegooid toen er een aantal beren werden gezien en alles werd direct in gang gezet zodat wij deze prachtige beesten van dichterbij konden bekijken. Wanneer we niet aan land konden gaan vanwege een beer werden er een andere plannen gemaakt om toch een mooie excursie te kunnen doen. Deze reis was nog beter dan ik had durven dromen.

 • 10 13-06-15

  Monique Van Elsbergen

  De rondreis was in 1 woord geweldig! Het overtrof zelfs onze verwachtingen, de puurheid, schoonheid en kwetsbaarheid is overweldigend. De crew van het schip is buitengewoon goed, je wordt in de watten gelegd en de kennis van de expeditieleden is voortreffelijk. Een echte aanrader.

 • 7 13-06-15

  Marian Kuiper

  veel sneeuw, ijs en ijsberen (3 x) gezien en ondertussen aan boord in de watten gelegd

 • 8 13-06-15

  Teunis Wagemakers

  Mooie groepsreis, iedere morgen als je opstaat is de omgeving weer anders. De natuur is hier zo overweldigend, daar word je gewoon klein van.

 • 10 13-06-15

  Maarten Mollenkamp

  Werkelijk een geweldige ervaring, zeer kundige gidsen en zeer goede verzorging

 • 9 19-07-14

  Truus Stigter

  geweldige rondreis met prachtige winterse landschappen ,grillige fjorden en enorme gletsjers.

 • 10 23-06-13

  Nicole Offenberg

  Spitsbergen is als een andere planeet. Magisch om deel te nemen aan deze internationale expeditie met een fantastisch team. Je weet niet wat je ziet, elke dag is een ontdekkingsreis naar ijsberen, ijsbergen, walrussen, bloemetjes en bijzondere vogels. Een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb!

 • ? 05-07-11

  Marjolijin Kruijne

  HET WAS EEN HEERLIJKE ERVARING

 • 9 05-07-11

  Chantal Van Den Berg

  Zeer Goed! Zeer vriendelijke, met verstand van zaken over het pool gebeid! duidelijke planning aanboord. en ook vervangende lezingen of films wanneer bijvoorbeeld een trip met de zodiac door slecht weer niet kon door gaan. Ik raad het iedereen aan om met de Vavilov op reis te gaan in het pool gebied.

 • 8 02-08-10

  Simone Van Oosten

  Een geweldige belevenis, National Geographic maar dan niet op tv maar met je eigen ogen.

 • 9 06-07-10

  Rina Crum

  Fantastische reis, veel dierenleven en indrukwekkend landschap.Spannende excursies. Ook aan boord is het erg gezellig en de reis is goed verzorgd.

 • 9 06-07-10

  Herma Van Eijk

  In juli naar Spitsbergen? Daar is het maar vijf graden! Kortom, je lijkt wel gek, vond iedereen. Maar wat een feest: op het goede schip de Shokalsky rondom de eilandengroep varen, iedere dag aan land de stilte, de dieren en de pracht van het land beleven. Terug op een warm en vol Schiphol heb ik de bijna niet te onderdrukken neiging om de retourvlucht naar Longyearbyen te boeken ...

 • 8 03-07-10

  Anna Van Gelderen

  Een geweldige bestemming voor alle reizigers die geen problemen hebben met temperaturen van even boven het vriespunt, heftig geïnteresseerd zijn in wilde dieren, vogels fantastisch vinden, gefascineerd zijn door minimalistische landschappen en een flexibele instelling hebben.

 • 9 03-07-10

  Tiny Nijmeijer

  De reis was goed geregeld, de voorzieningen op het schip zijn perfect. Het mooie is dat er verschillende gidsen zijn met ieder hun eigen expertise die je tijdens verschillemde lezingen te horen krijgt. De uitstapjes met de zodiacs zodat je veel te zien krijgt, wandelingen waardoor je dichter bij de natuur bent en de dieren van dichterbij kunt zien. De ijsvlaktes en hoge bergen sneeuw en ijs, helaas verdwijnt er teveel ijs. Het zien van ijsberen. Het flexibel zijn omdat per dag het programma om gegooid kan worden door de weersomstandigheden kortom een onvergetelijke vakantie.

Rondreis Spitsbergen

Europa's eigen stukje Noordpool

IJsberen Spitsbergen
11 dagen vanaf € 7.048
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.