Beoordelingen over de Groepsrondreis Spitsbergen
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.2 37 beoordelingen
 • 9 07-07-22

  Peter

  Mijn reis was FANTASTISCH!! Leuke activiteiten gedaan met leuke begeleiders van een prima schip. Goed en regelmatig uitstekend eten gegeten en dit meerdere malen op een dag.

 • 9 19-06-22

  Paul

  De reis heeft in alle opzichten voldaan aan de verwachtingen en die waren hoog gespannen. De reis is 2x eerder vanwege Covid 19 uitgesteld en Sawadee heeft daar steeds duidelijk over gecommuniceerd.

 • 7 03-06-22

  Ans

  De bootreis rond Spitsbergen was goed geregeld, evenals de zodiac excursies. Een bijzondere ervaring in het desolate landschap te vertoeven. De aantallen verschillende diersoorten was kleiner dan ik had verwacht, helaas. Deze bootreis startte pas op zondagmiddag. De totale reis bleek daarmee slechts (ruim) 6 dagen te zijn! Dus zijn er ruim vier dagen opgegaan aan heen en terugreis. Overnachting naast vliegveld Oslo bood weinig mogelijkheden om je te vermaken. Rit naar Oslo centrum kan wel, maar daar wil je vooraf informatie over. Ook op Spitsbergen was er geen enkele gelegenheid om in Longyearbyen rond te kijken. Dat had veel beter gekund, bijvoorbeeld door op de terug reis eerst nog een bezoek aan Longyearbyen in te plannen.

 • 9 03-06-22

  Piet

  Als of ik in een natuurserie was beland. Alles even indruk wekkend. De reis begeleiders konden passievol over het gebied vertellen. Dus nog wat geleerd ook. Ik vond de rest van de groep erg aardig. De bemanning was attent en hulpvaardig. Sawadee is een prettige club mensen waar ik me bij thuis voel.

 • 10 08-05-22

  Helena

  Wat een fantastische reis! Ik kan het alleen maar beschrijven als een sprookje, een wit sprookje.

 • 10 22-06-19

  Cees

  Prachtige natuurreis met veel wildspots: vogels, ijsberen, walrussen poolvossen e.d. Fantastiche poollandschappen en wolkenluchten. Plezierige boot met uitstekende service. Top

 • 9 16-06-19

  Frank

  Ik wil eigenlijk een 8,5 als punt geven. Het is net geen 9. Het expeditie team is geweldig en doet er alles voor om het een magnifieke beleving te laten zijn

 • 10 16-06-19

  Nel

  Was Spitsbergen reis met Quark. Wat wel jammer was, dat op Schiphol mn bagage gelijk doorgezet had kunnen worden. Dat kon echter niet want ik had een overnachting in Oslo. Dit had wel tijd gescheeld, geen idee of dit van te voren bij jullie bekend was.

 • 9 08-06-19

  Peter

  Alles goed geregeld en uitgevoerd

 • 9 08-06-19

  Marjo

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 08-06-19

  Marian

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 01-07-18

  Jassin

  Het was een prachtige reis in een beeldschone omgeving. We hebben een recordaantal aan ijsberen (~40) en walrussen (~300) gezien, en tevens heel veel vogels en andere dieren. Daarnaast was de crew op het schip uitermate vriendelijk en professioneel. Deze reis overtrof al m'n verwachtingen.

 • 10 01-06-18

  Emile

  Prachtige reis voor natuur liefhebbers en fotografie.

 • 10 01-06-18

  Suzanne

  Een aanrader voor natuurliefhebbers en fotografie.

 • 9 17-07-17

  Anke

  Snelle reactie op emails. Fijn dat hotel op vliegveld was; efficient. Catering op boot was van zeer goede kwaliteit, ook de bediening was heel servicegericht en vriendelijk. Idem voor degenen die de kamers schoonhielden. Gezellige internationale groep. Ik vond het leuk dat ik de enige Nederlander was; dan heb je echt het gevoel dat je weg bent. Goed georganiseerd door Quark; alles wordt gecheckt en gecontroleerd (bv ophalen reizigers, bagage, inladen zodiacs). Vriendelijk expeditieteam van Quark, vragen hoe het met je gaat, maken praatje met je, gaan bij de reizigers aan tafel zitten, deskundig op hun vakgebied.

 • 10 27-06-17

  Luc

  Dit was onze 23ste of 24ste reis met sawadee en het was weer top.

 • 10 27-06-17

  Chrisje

  Zoals steeds was het weer een schitterende ervaring. Zelfs na 23 of 24 reizen blijft Sawadee ons verbazen.

 • 10 22-06-16

  Ron

  De reis was heel mooi, op de boot wordt je heel goed verzorgd - heerlijk eten - de mensen zijn heel vriendelijk, je zit verder twee weken in een wonderlijke mooie omgeving - soms met mist , mooie bergen, gletsjers, ijsberen , walrussen, veel vogels met geluk ook een walvis. Het is wonderlijk mooi. Veel kundige mensen aan boord - je kan veel van ze leren. Ze proberen je echt zo veel mogelijk te laten zien en zijn ook heel enthousiast

 • 9 22-06-16

  Renze

  Een aangename verrassing was de Fast Track instapkaart van SAS waarmee alles wat sneller ging. Het hotel in Oslo is prima en het vervoer overal ook.

 • 9 11-06-16

  Dick

  1.Graag in een dag naar Spitsbergen is 2.Nu 4reis dagen.Reiservaring was geweldig,gastvrije bemanning(vrouwen)Ook de crew was grandioos,behulpzaam attent.ontbijt,lunch,diner prima verzorgd.Dinerzaal iets te klein,waardoor vaak slecht verstaanbaar(Geluid)Panoramadek is grandioos

Groepsrondreis Spitsbergen

Een 7, 11, 13 of 15-daagse actieve reis naar Spitsbergen

IJsberen Spitsbergen
7 dagen vanaf € 7.199,- € 6.049,-
Naar boven