< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,4
8.6 518 beoordelingen
 • 8 08-02-17

  Antoon Van Den Dobbelsteen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-02-17

  John Tump

  Prima reis, goed programma, prima begeleider.

 • 8 08-02-17

  Rene Kamphuis

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-02-17

  Corrie Van Kralingen

  Zeer gevarieerde reis met veel mooie plekken, fijne begeleiding en goede verblijfplekken

 • 8 08-02-17

  Martine Rodenrijs

  Het programma zit heel goed in elkaar. De reisbegeleiding bood veel meer dan verwacht. Er waren wel veel lange reisdagen, wat de reis erg intensief maakte.

 • 9 08-02-17

  Frederik Kuiper

  Mooie reis! Voorbereiding / boeking prima verlopen via Sawadee. Minpunten: 1. Vergeten relevante documenten op te sturen (e-tickets etc.), dit is wel opgelost.

 • 10 08-02-17

  Adelien Kaijzel

  Onze New Zeeland rondreis was een succes. Ik heb vele reizen met verschillende reisorganisaties gedaan en dit is de best georganiseerde reis ooit. Er waren enkele gebeurtenissen die de creativiteit van de reisleider vereisten, maar dat was geen probleem voor onze Leen, want die had de benodigde skills en hij is oplossingsgericht. Hij hield ieders belang in de gaten en komt tot een consensus daar waar nodig. Het programma was zeer uitgebreid en goed voorbereid. Je lichaam moet wel in 'conditie' zijn, wil je er volledig aan mee kunnen doen en ervan genieten. Echter, is er een moment dat het je zwaar leek dan doe je de gemakkelijke mogelijkheid, er is altijd een escape. Staat deze rondreis op je ellen lange verlanglijst, twijfel dan niet meer, maar zet deze reis bovenaan je lijst. Ik beveel het iedereen aan die van de natuur: bergen, vulkanen, meren, watervallen, bossen, schapen, schone lucht, wandelen, etc. houdt.

 • 8 08-02-17

  Tanja Bijlsma

  De reis NZ was geweldig. 2 dagen Auckland om bij te komen midden in de stad. Zou zelf niet meer voor dat hotel en die plek kiezen. 2 nachten alleen maar herrie gehoord. laatste 3 dagen veel bus zitten is wel jammer In en uitstappen. Reis is misschien net iets te kort om iets meer rust te hebben. Leuke reisleider, wist veel van het land. En is er ook achter gekomen dat er na meerdere jaren ook dingen veranderen. Fiji eilanden, jammer dat jullie het aanbieden. Te weinig info gehad. Te veel betaald, prijs kwaliteit klopt totaal niet.

 • 9 08-02-17

  Antoinette Ewald

  Wat betreft Nieuw Zeeland in een woord super. Wat een mooi land heb met volle teugen genoten. Wat betreft Fiji daar heb ik wel wat op en aanmerkingen over.

 • 5 08-02-17

  Piet Romijn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 08-02-17

  Marja De Vos

  Genoten van de reis: de natuur, de gezellige groep, de enthousiaste reisleider en buschauffeurs. Geen moeite was Leen te veel om alles tot in de puntjes te regelen. Ook de buschauffeurs waren heel aardig en stonden altijd voor ons klaar. Paar minpuntjes: Sommige dagen op het Zuideiland waren de busreizen echt te lang, met snelle fotostops (op niet altijd de mooiste plekjes omdat de bus niet overal kon stoppen) voelde ik me soms een Aziaat. Op die dagen had ik niet het gevoel te genieten van het land. Ook het constante gepraat door de microfoon de laatste dagen van buschauffeur Geoff (schatje hoor) werd vervelend. Een overkill aan informatie en de beste man was niet te verstaan.

 • 9 01-02-17

  Sjouke Steenwijk

  Een fijne reisbegeleider en een fijne groep. Interessante excursies met vele variaties in keuzemogelijkheden.

 • 8 01-02-17

  Ed Janssen

  Zeer proffesioneel, kundige reisleider ( essentieel op deze reis) duidelijke beschrijvingen en app van Sawadee.

 • 8 01-02-17

  Ruurd Van Der Made

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 01-02-17

  Jelle Buursma

  We hebben heel veel gezien en niet alleen vanachter de ramen. Er waren heel veel uitstapjes.

 • 10 01-02-17

  Gerard Van Neijenhof

  Het was een fantastische reis. Wat een prachtig land en wat een vriendelijke mensen. De hoge score wordt mede veroorzaakt door de gezellige groep medereizigers en zeker door de fantastische reisbegeleider. Niets was hem te veel en zijn gevoel voor humor was onvergetelijk. Ook de beide buschauffeurs waren fantastisch. Top Top Top.

 • 9 01-02-17

  Caroline Braun

  Ik vond het een fantastische reis waarin we veel gezien hebben. Het tempo lag hoog maar altijd met de reden om ons nog meer mooie dingen te laten zien en meemaken. Het verblijf in Wellington vond ik niet veel toevoegen en mag van mij geschrapt worden. Het is fijn dat je tijdens deze reis nog een flink aantal optionele keuzes kunt maken. Reisbegeleider Willem Steenman was een goede, humoristische reisleider die met iedereen goed omging. Ook lof voor de twee chauffeurs die we gehad hebben.

 • 9 01-02-17

  Jan Smook

  Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten, waarbij Nieuw Zeeland als vakantieland ook meewerkt met haar enorme diversiteit aan cultuur en landschappen. Ondanks een druk programma is er sprake van voldoende keuzevrijheid d.m.v. de gepresenteerde activiteitsmogelijkheden, waarbij geen sprake is van groepsdruk. De uitstekende reisbegeleiding en ook bus +chauffeur maken het reizen als groep tot een plezier (geen druk van zelf links rijden etc.).

 • 9 25-01-17

  Almina Stolt

  Geweldige reis ook mede namens de reisleidster Claudine die veel meer gedaan en geregeld heeft dan je mag verwachten.

 • 10 25-01-17

  Marjan Heinink

  In een paar woorden: geweldig, inspirerend, prachtig land, fijne groep en een zééér goede reisbegeleidster.

Rondreis Nieuw-Zeeland

In de ban van de natuur

image
28 dagen vanaf € 4.198
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

 • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
 • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.