< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,7
Reisroute 8,4
8.6 564 beoordelingen
  • 7 20-12-17

    Margriet Sterk

    Veel gezien, vooral natuur. Er zijn veel wandelingen in allerlei zwaartes. De organisatie van de reisleider vond ik uitstekend.

  • 9 20-12-17

    Gerben Bokma

    Het is echt een geweldige reis. De route is goed opgebouwd, met veel bezienswaardigheden. Bovendien is er voldoende mogelijkheid voor eigen invulling door het aanbod van excursies en/of wandelingen. Daarnaast werden we begeleid door een enthousiaste en kundige reisleider. Verder waren de hotels/motels dik in orde.

  • 8 20-12-17

    Ghislaine Van Nooijen Kooij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-12-17

    Melissa Roodt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-12-17

    Jolanda Loeffen

    Hele mooie, goed georganiseerde rondreis. Fantastische reisbegleiding ter plekke.

  • 9 13-12-17

    Johanna Kamp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-12-17

    Michelle Cras

    Mooie afwisselende reis waarbij beide eilanden worden aangedaan. Dankzij Evelien onvergetelijk!

  • 8 13-12-17

    Annemiek Tielemans

    Nieuw Zeeland heeft een plekje in mijn hart veroverd, de schoonheid van het land, de vriendelijkheid van de mensen en de grote diversiteit van natuurschoonheid, geweldig. Door het reisaanbod van Sawadee heb ik alles zelf kunnen ervaren.

  • 10 13-12-17

    Rosita Manders

    Ik hoopte dat de reis aan mijn verwachtingen zou voldoen. Maar het was zeker meer dan dat. Mede ook door onze geweldige, energieke, creatieve, spontane en attente reisleidster Evelien.

  • 8 06-12-17

    Olga Kusakova

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-12-17

    Conny Van Wieringen

    Een super reis in een mooi land, het was helemaal volgens verwachting en misschien wel meer.

  • 8 30-11-17

    Kasper Veldhuis

    Goede organisatie vooraf, je wist waar je aan toe was. Reis ook deed aan verwachtingen met ervaren gids en minimale problemen onderweg. Informatie vooraf ook helder via de mail en ook aanwezigheid van handige app.

  • 8 30-11-17

    Cora Van Vliet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 30-11-17

    Joyce Van Dongen

    Schitterende en zeer variërende reis! Zeker voor wandelaars een heuse aanrader, zelfs mensen die geen hele grote fan zijn van lange wandelingen (zoals ik) worden door de uitzichten uitgenodigd toch een flinke wandeling te maken, waar je door de wonderschone uitzichten zeker geen spijt van krijgt!

  • 9 30-11-17

    Joy Laros

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 30-11-17

    Soenita Moesai

    Deze reis overtrof mijn verwachtingen. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wat een prachtig natuur en verscheidenheid aan vegetatie. Door de excursies- en wandelmogelijkheden ervaar je de natuur optimaal. Een zeer gevarieerd rondreis door Nieuw-Zeeland. Het reisprogramma zit uitstekend in elkaar. Goed georganiseerd en prima hotels. Ook de informatie van Sawadee en de daarbijbehorende app zijn uitstekend. Een hoogtepunt is niet beschreven in het programma. Dat was de vlucht met een Cessna vliegtuig van het Noorder naar Zuidereiland. Een geweldige ervaring. Prijs kwaliteit verhouding van deze reis is zeer goed.

  • 10 30-11-17

    Jessica Stannard

    Het reisprogramma was goed in elkaar gezet/gevarieerd en we hebben heel veel mooie plaatsen in NZ gezien. Het tempo was intensief, maar door relatief veel vrije dagen, goed te doen. We hadden een zeer ervaren en betrokken reisleider (Maarten), wat een toegevoegde waarde aan de reis gaf.

  • 8 30-11-17

    Erik Roeling

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-11-17

    Richard Van Yperen

    Het was een erg mooie reis met leuk gezelschap en goede reisbegeleiding, waarbij we vele highlights van New Zealand hebben gezien. Ondanks de keuzestress die je af en toe hebt (er is te veel te zien en te doen) is het fijn dat je zelf de vrije dagen kunt invullen.

  • 9 30-11-17

    John Welten

    Een zeer mooie en gevarieerde reis door de mooie natuur van Nieuw-Zeeland. Door de mogelijkheid van de vele excursies kan ieder voor zich een keuze maken dat hem/haar aanspreekt. Soms is de mogelijkheid van excursies zo overweldigend dat je meerdere dagen op een locatie wilt verblijven om zoveel mogelijk aan activiteiten deel te nemen. Er waren namelijk meerdere excursies mogelijk dan in de reisbegeleiding stond beschreven. De reisleider (Maarten) deed zijn uiterste best om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Een geweldige ervaring om niet te vergeten.

Rondreis Nieuw-Zeeland

In de ban van de natuur

image
28 dagen vanaf € 4.298
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.