< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 920 beoordelingen
  • 9 10-02-20

    Linda

    Ik heb een waanzinnige mooie reis gehad met een top (evelien) reisbegeleidster. Zij heeft er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes goed geregeld was. Erg vermoeiend qua reisdagen en steeds 1 of 2 nachten in een hotel. Dit was van te voren bekend maar je beseft het pas echt als je 3 weken onderweg bent hoe intensief het is. We hebben het ook enorm getroffen met het weer en een fantastische groep!

  • 8 10-02-20

    Carlo

    Een schitterende reis waarin wel veel in gereden wordt en doordat er niets in de reis was vastgelegd qua dingen doen, kan het zeer duur worden.

  • 9 10-02-20

    Christie

    Alles goed geregeld; reisleiding prima; afwisseling in natuur en steden; zwaarte goed te doen; veel mogelijkheden qua activiteiten; Fiji was leuk

  • 9 10-02-20

    Elly

    Een zeer goed samengestelde reis. Veel keuzemogelijkheden. Voor ieder wat wils.

  • 10 10-02-20

    Anique

    Super reis !

  • 8 10-02-20

    Ellen

    Prima georganiseerd,alleen jammer dat we hoofdzakelijk voor ons eigen ontbijt moesten zorgen en ook dat er in de meeste hotels geen lift was.Het was een behoorlijk gesjouw voor ons ouderen

  • 9 10-02-20

    Rene

    Een complete reis naar alle belangrijke steden en natuurgebieden. Veel afwisseling in activiteiten, de busreizen zijn niet vermoeiend, voldoende vrije tijd en mogelijkheden om je eigen plan te trekken. Het landschap is prachtig en verveelt nooit.

  • 10 10-02-20

    Johan

    Perfect eve, de chaufeurs en de rijs alles was perfect

  • 10 10-02-20

    Martijn

    Dit is de reis van je leven! Nieuw Zeeland is prachtig en de route van Sawadee is fantastisch. De reis heeft een goede balans tussen reizen en rusten en je hebt voldoende mogelijkheden om naast de aangeboden activiteiten je eigen plan te trekken.

  • 8 10-02-20

    Roelof

    Goed georganiseerd en.efficient ingedeeld en gevarieerd programmamogelijkheden

  • 9 10-02-20

    Ine

    Deze reis bracht me meer dan ik verwachtte! Wat een avontuur! Ik noem het een Ikea-reis, omdat ieders naar hartenwil zijn belevingen in New Zealand zelf kon samenstellen.

  • 8 03-02-20

    Richard

    Mooi programma maar in feite een dag of twee drie te kort!!!!Maar dat is waarschijnlijk persoonlijk!!!!Dag Invercargil kan je gerust skippen.Brengt geen meerwaarde in het programma.Saaie dag om er naar toe te rijden,saaie stad en saaie rijdag om er van weg te rijden!!!(en dit met zoveel ander moois om te zien in dit land)

  • 9 03-02-20

    Reinoud

    Zeer kundige en enthousiaste reisleidster, die met mensen meedacht om te kijken of iets mogelijk was (i.c. het ontmoeten van kennissen), en ook de niet te vermijden lange reisdagen nog wist op te leuken met mini-excursies. Veel kennis van het land ook. Afwisselend programma.

  • 8 03-02-20

    Elly

    Een geweldige reis met een overweldigende natuur onder de perfecte leiding van onze reisleidster Ageeth. Tijd ingecalculeerd om vrije dagdelen te hebben was erg prettig.De sfeer in de groep was dusdanig dat we in tranen van elkaar afscheid namen wat genoeg zegt. Het laatste deel had mijn inziens anders gekund door b.v. Greymouth over te slaan, een nietszeggend dorp waardoor we wat meer tijd hadden gehad voor Christchurch.

  • 10 03-02-20

    Marjan

    wat een mooi land. reis goed georganiseerd. leuke groep. de allerleukste reisleidster (ageeth) die je maar kunt bedenken.

  • 9 03-02-20

    Frank

    Goed georganiseerde reis met veel variatie. Mooie bezienswaardigheden en prachtige natuur.

  • 9 03-02-20

    Lia

    Het was een geweldige reis, veel gezien en goed georganiseerd.

  • 9 03-02-20

    Margriet

    Wij waren als eerste heel blij dat we vrij makkelijk onze reis konden verzetten van 17 november naar 3 februari i.v.m. mijn ziekte! Bedankt daarvoor! Ik heb een zeer afwisselende reis gehad, die omvloog. Goed in elkaar gezet en per dag door Ageeth goed voorbereidt, ruimte latend voor ieders persoonlijke wensen. Ageeth wist ons veel te vertellen en goed voor te bereiden op iedere plaats waar we aankwamen. De vele kilometers in de bus werden mooi onderbroken door koffieshops, plaspauzes en kleinere wandelingen. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan, zodat we nauwelijks tijd over hadden om ons met het thuisfront bezig te houden!

  • 9 03-02-20

    Francine

    we hebben genoten van Nieuw Zeeland , mooie natuur , vriendelijke mensen en een relaxt land om door te reizen.we hadden dan ook Ageeth als perfekte reisleidster met hart en ziel voor dit land.ook de 2 chauffers Ian en Graham waren uitstekend ,vriendelijk en leuke humor.

  • 9 03-02-20

    Aafke

    We hebben een geweldige reis gemaakt, wat een prachtig land is Nieuw Zeeland.We hadden een hele leuke en gezellige groep en een geweldige reisleidster (Ageet).

Groepsrondreis Nieuw-Zeeland

In de ban van de natuur

image
28 dagen vanaf € 4.299
Naar boven