< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 790 beoordelingen
 • 9 18-02-19

  Magdy

  Fantastische, schitterende reis, druk gepland programma. Prima reisleider, vrolijk, behulpzaam, geestig, up to date!

 • 9 18-02-19

  Martina

  De reis van Sawadee naar Nieuw Zeeland is prachtig. Ik heb genoten van alle indrukken, mooie excursies en fantastische wandelingen. Bijna elke dag hebben we korte en langere wandelingen gemaakt en iedere keer was het landschap weer anders. Heel erg indrukwekkend. De hotels, vervoer en organisatie waren prima.

 • 9 18-02-19

  Joop

  Over de reis,heel goede reisleider,veel info over de plaatsen die we doorkruisten, en ook veel info over de hotels en de omgeving.

 • 9 18-02-19

  Frits

  De reis naar Nieuw Zeeland was zeer indrukwekkend. De natuur daar is in één woord prachtig! Ik heb volop genoten. De reisleider Wybe is een erg enthousiaste man die mij zeer veel bijzonderheden heeft verteld. Bovendien een goed organisator, die er voor gezorgd heeft dat wij met zijn allen toch nog ondergebracht konden worden in een ander hotel i.v.m. de aanslag in Christchurch.

 • 9 18-02-19

  Herma

  Een geweldig land met veel natuurschoon. Mede door onze reisleider Wybe is dit een onvergetelijke reis geworden. Toen we op de laatste dag niet in ons hotel konden vanwege de aanslag werd er meteen een ander hotel geboekt. Intensieve reis met veel vrijheid, veel foto- en koffiestops, prachtige natuur, mooie wandelingen (sommige wel pittig). Goede chauffeurs en we hadden een fijne groep!

 • 9 11-02-19

  Maaike

  Mooie reis. De natuur is overweldigend en afwisselend.

 • 10 11-02-19

  Trees

  Prachtige landschappen, vriendelijke, relaxte bevolking, geweldige reisleider (Leen, niets was hem teveel ) en wat ook helpt: bijna vier weken mooi weer!

 • 10 11-02-19

  Reiziger

  Ik vond de reis fantastisch. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het vervoer tot de hotels en de excursies die je kon doen.

 • 8 11-02-19

  Marc

  Zeer mooie en afwisselende reis. Je moet wel van wandelen houden, want tijd voor cultuur en steden is zeer beperkt.

 • 9 11-02-19

  Reiziger

  Mooie afwisselende reis, prachtige natuur. Veel wandelmogelijkheden. Prima reisleider met grote kennis van het land en de mooie plekjes. Goed georganiseerd. Prima accommodaties.

 • 9 11-02-19

  Marie

  Een onvergetelijke reis. Helemaal aan de verwachtingen voldaan. Wat een prachtige natuur! Goed aanbod aan wandelingen. Prettige groep met Leen als reisleider die alles prima regelt.

 • 8 11-02-19

  Frans

  De reis geeft een goed beeld van de highlights van Nieuw Zeeland. Hoewel dat niet vooraf in de informatie is beschreven, is dit een reis met een zwaar accent op WANDELEN. Voor mensen die (ook) op een andere manier kennis willen maken met het land (bv. met een mountainbike) zijn de mogelijkheden beperkt. Het thema 'in de ban van de natuur' kan ook op andere wijzen dan met wandelen worden ingevuld, bv. door uitleg van plaatsenlijke natuurgidsen en andere experts.

 • 8 11-02-19

  Maria

  Een mooie reis in een land met zoveel prachtige natuur, vooral ook de bossen waar we door gelopen hebben waren prachtig, ook een paar dagen op het onbewoonde eiland is een mooie beleving en erg origineel. Ook de uitzichten aan de zee zijn iedere keer overweldigend mooi.

 • 8 11-02-19

  Werner

  Dzez reis was zeer goed georganiseerd met een fantastische gids. Soms wat over enthousiast maar altijd correct.

 • 7 04-02-19

  Theo

  wel erg veel gehobbel door bergen en meren

 • 9 04-02-19

  Andrea

  Prachtige route over zo wel het Noord-eiland als het Zuid-eiland, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden voor de vele activiteiten die Nieuw Zeeland te bieden heeft! Dit was mijn 2e reis naar NZ, waar 19 jaar later het toerisme flink is toegenomen. De organisatie van Sawadee en reisleider Maarten verliep op rolletjes, waardoor ik weer nieuwe (en bekende) dingen heb beleefd. Het natuurschoon van dit fantastische land blijft indrukwekkend! Het was helaas onmogelijk om Fox Glacier en Lake Matheson te bezoeken i.v.m. de afgesloten snelweg als gevolg van een landverschuiving aan de westkant van het Zuid-eiland. Hoewel dit is veroorzaakt door extreem nat weer, hebben wij overal alleen maar prachtig weer gehad!

 • 8 04-02-19

  Marja

  Het is fijn dat het een goed georganiseerde reis is met daarbinnen mogelijkheden om er een eigen invulling aan te geven. Er zitten voldoende dagen in waarop je kan kiezen of en aan welke excursies je deel wenst te nemen.

 • 8 04-02-19

  Reiziger

  Optimaal en zorgeloos genoten van mooi Nieuw Zeeland door opzet van groepsreis met veel vrijheid om dagen zelf in te vullen. Gaf een echt vakantiegevoel.

 • 8 04-02-19

  René

  Mooie complete rondreis. Goede hotels. Voldoende eigen vrijheid.

 • 9 04-02-19

  Reiziger

  Een bijzondere reis met een goede indruk van dit fantastische land met zijn enorme natuurschatten, vriendelijke mensen en goed georganiseerde excursies. in zijn geheel goed en deskundig georganiseerd door Sawadee.

Groepsrondreis Nieuw-Zeeland

In de ban van de natuur

image
28 dagen vanaf € 4.298
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon