Er is 1 singlereis naar Israël die voldoet aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Israël Op avontuur door het Heilige Land
  • Rechtstreekse vluchten
  • Ontdek alle hoogtepunten van het Heilige Land
  • Inclusief boottocht over het meer van Galilea

  Singlevertrek op:

  23 mei - alle vertrekdata

  Verbeterde route
  12 dagen
  vanaf € 1.649,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Singlereis Israël

Israël, een land met een eeuwenoude geschiedenis waar verschillende religies samenkomen. Tijdens een singlereis ontdek je alle hoogtepunten van dit veelzijdige land. Zo staat een bezoek aan de heilige stad Jeruzalem uiteraard op het programma. Tijdens een stadstour door de knusse straatjes kom je alles te weten over het christendom, de islam en het jodendom. Verder reizen we tijdens de singlereizen Israël onder andere naar het bruisende Tel Aviv en maken we een boottocht over het meer van Galilea. Klim naar de top van de Masada en dobber in de Dode zee. Een singlereis door het veelzijdige Israël is puur genieten!

Waarom een singlereis naar Israël?  

Sawadee biedt speciale singlevertrekken aan naar Israël zodat je er zeker van bent dat je samen met andere alleenreizigers het land kan ontdekken. Daarnaast zijn de vluchten, de verblijven, het vervoer en een Nederlandstalige reisbegeleider al geregeld door ons zodat je optimaal kan genieten van de singlereis Israël.

Bekijk onze reizen naar Israël per reissoort:  

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.