Er is 1 wandelvakantiesreis naar Duitsland die voldoet aan jouw wensen
  • 9 dagen
    vanaf € 1.280,- eigen vervoer

Resultaten worden geladen

Wandelvakantie Duitsland

Wandelvakanties in Duitsland zijn geschikt voor beginnend wandelaars maar ook voor de fanatiekelingen onder ons. Er zijn zowel culturele als natuurlijke hoogtepunten te ontdekken bij onze oosterburen. Ook is Duitsland erg dichtbij waardoor je snel, duurzaam en gemakkelijk naar je bestemming reist. Bekijk het wandelreizen aanbod van Sawadee!

Bezoek het historische Dresden

Nadat Dresden volledig plat gebombadeerd is in de tweede wereldoorlog is het kleine maar historische centrum op een bijzonder manier gerestaureerd. Zo lijkt het ophet eerste gezicht oud maar is dat het niet. Er staan verschillende musea in het centrum die een bezoekje waard zijn. Daarnaast kun je ook genieten van een wandeling criss-cross door het centrum. Ook het omliggende Elbedal is een bezoekje waard. Het werd in 2004 zelfs uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed.


Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.