Wandelvakantie IJsland - Unieke wandelreizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Wandelvakantie IJsland

IJsland is absoluut een van de adembenemendste en veelzijdigste wandelbestemmingen van Europa. Tijdens onze wandelvakantie door IJsland lopen we de Laugavegur Trail, gelegen in het kleurrijke Landmannalaugar Gebergte en de schitterende regio Thorsmork. Je kunt meerdaagse trekkingen maken in dit prachtige gebied. We wandelen hier over gletsjers en vulkanische vlaktes met onderweg prachtige uitzichten over de diverse landschappen die IJsland rijk is. Wandel langs de vele warmwaterbronnen, door de 200 meter diepe Markarfljotsglufur Kloof en door de Thorsmork Vallei met fantastisch uitzicht over gletsjers, de rivier en de bergen. Uiteraard maken we tijdens deze wandelreis door IJsland ook kennis met de meest noordelijke hoofdstad van Europa, Reykjavik. De stad voelt door zijn bescheiden omvang echter meer aan als een verzameling van een aantal dorpen. IJsland is het hele jaar goed te bereizen. In de winter kun je, als je het geluk hebt, het noorderlicht bewonderen en in de zomer wordt het amper donker. Beide unieke ervaringen en hoogtepunten op jouw wandelvakantie door IJsland.

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.