< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 111 beoordelingen
 • 9 18-04-24

  Willem

  Hele leuke afwisselende reis. Leuke tijd gehad met een toffe groep. Ondanks de warmte toch veel gezien en ook genoeg vrije tijd.

 • 9 18-04-24

  Romy

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 18-04-24

  Gwen

  In een korte tijd veel van Mexico gezien met leuke mensen. In het begin een erg druk programma, later genoeg tijd om bij te komen. Prachtige tempels gezien, leuke steden en mooie stranden.

 • 9 18-04-24

  Dianne

  Veel gezien en gedaan. o.a. 4 archeologische Maya sites, verschillende (koloniale) steden, jungle, cenotes en boottocht met flamingo's. Ook was er genoeg tijd om te genieten van het lekkere weer aan het strand. En natuurlijk heel veel taco's gegeten :). Ik heb me geen moment verveeld tijdens de reis.

 • 9 18-04-24

  Lianne

  Een hele mooie reis met een goede afwisseling tussen cultuur en relaxen. Het begin van de reis is aan de drukke kant qua planning en aan het einde van de reis is er eigenlijk alleen nog maar vrije tijd. Ik heb echt genoten.

 • 9 18-04-24

  Rens

  Mexico heeft me positief verrast. Een onwijs mooi en gevarieerd land met sfeervolle steden en indrukwekkende mayatempels. Deze tempelbezoeken werden begeleid door erg leuke gidsen, die veel wisten te vertellen over de geschiedenis en bouw. Naast het prachtige land ook lekker eten en uitgaansmogelijkheden, dat zonder ook maar een moment mezelf onveilig te hebben gevoeld (had ik anders verwacht van Mexico). Topreis!

 • 9 28-03-24

  Louis

  Je ziet in in ruim 2.5 week een ontzettend groot deel van deze regio in Mexico.

 • 9 28-03-24

  Annick

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 28-03-24

  Anne

  Een geweldige reis gehad door Mexico met een hele leuke groep. Heel veel van het land gezien in korte tijd!

 • 8 28-03-24

  Hester

  Gave reis! Goede combi tussen cultuur en strand.

 • 8 28-03-24

  Michelle

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-02-24

  Tamara

  Wat een fantastische reis waarbij je op een relaxte manier verschillende delen van Mexico leert kennen. De busreizen zijn prima, ook de lange reis van 8 uur is goed te doen. De meeste hotels zijn schoon en hebben een prima ligging! Let er wel op dat er nog veel kosten voor excursies bijkomen en de fooi (minimaal 10 procent) die bijna verplicht is te betalen.

 • 8 29-02-24

  Laura

  Een prachtige reis! Een goede mix van cultuur, natuur en relaxen. Het was best heet af en toe en na het bezoeken van een tempel was er altijd de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen in een zwembad, cenote of de zee.

 • 8 29-02-24

  Vince

  De reis had een mooie mix aan cultuur, natuur en ontspanning. Ook was de groep en reis begeleiding van Antonin super leuk en goed. Helaas zijn er wel minder activiteiten opgenomen in het programma en vooral die niet bij de reis inbegrepen zaten, dat is wel een punt om op te letten qua kosten.

 • 7 29-02-24

  Mandy

  Mexico is een heerlijke zonnige bestemming! Sommige stadjes vielen een beetje tegen (zoals Valladolid en Chetumal), sommige stadjes overtroffen mijn verwachtingen (Campeche, Bacalar en Isla Mujeres). Houd er rekening mee dat er nog veel kosten bovenop deze reis komen. Zo betaal je bijvoorbeeld al snel rond de 35 euro per ticket voor een bezoek aan een maya tempel én MOET je in ieder restaurant minstens 10% fooi geven.

 • 7 29-02-24

  Lysette

  De reis door Mexico was erg leuk! De afwisseling tussen de verschillende Mexicaanse steden en de natuur was erg leuk! De dagen waren afwisselend. De ene dag loop je langs Chichen Itza en de volgende dag door Merida.

 • 8 29-02-24

  Elisa

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-02-24

  Anna

  Ik heb heel erg genoten van de reis door Mexico! We hadden een super leuke en hechte groep (La Familia). Tijdens de standaard rondleidingen leer je veel van Mexico en de Maya's. Onze gids Antonin wist zelf ook vaak nog wat leuke feitjes te vertellen waardoor je weer andere nieuwe dingen leerde! Naast genoten te hebben van het prachtige land, heb ik ook gigantisch genoten van het heerlijke (vegetarische) eten. Het staat misschien niet altijd overal op de kaart, maar als je het vraagt hebben ze het altijd en willen ze het graag voor je maken:)

 • 8 29-02-24

  Jordy

  Goed georganiseerde rondreis (leuke groep!) waar je zonder al te veel reizen de mooiste stukjes van Yucatan bezoekt. Mijn hoogtepunten: Jungletocht nabij Palenque, Boottocht over Bacalar blue lagoon, Krokodillen en flamingo's spotten bij Rio Lagartos, Bezoek aan Chichen Itza. Hotels over het algemeen prima (op Chetumal na). Houd verder rekening met de fooi-cultuur in Mexico; bij veel activiteiten moet je bovenop het standaard bedrag 10% rekenen. Buiten dat, erg relaxte rondreis, met dank aan reisleider Antonin en La Familia ;)

 • 8 23-11-23

  Laura

  Er is geen omschrijving ingevuld

22-35ers reis Mexico

Avontuurlijk reizen en relaxen rond de Rivièra Maya

Merida Mexico
18 dagen vanaf € 2.999 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven