Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.


Verleng Je Zomer

Het is heerlijk weer in Nederland en dat mag wat ons betreft wel eeuwig duren. Er komt echter een moment dat de grijze wolken komen binnendrijven en je wellicht verlangt om naar een warm oord te vertrekken. Dat kan! Ga gegarandeerd mee op een van onze reizen met vertrek in de periode augustus - oktober 2018 en profiteer tijdelijk van hoge kortingen.

Bekijk de actie
Verleng Je Zomer
Australië Weken

Australië Weken

Staat een reis naar Australië bij jou ook al jaren op je bucket list maar komt het er steeds niet van? Dan is het nu tijd om die droom werkelijkheid te laten worden en de plannen vast te leggen! Boek je namelijk tussen 20 juli 2018 en 5 augustus 2018 bij ons een rondreis door Australië, dan ontvang je tijdelijk een leuk actiepakket.

Bekijk de actie

€20,19 Aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,19 actie' waarbij iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2019, slechts €20,19 aanbetaalt in plaats van 20% van de reissom.

Bekijk de actie
€20,19 actie
Australië Weken

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.