Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.


Familie vroegboekactie

Familie vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor het nieuwe jaar staat weer online! De ultieme reis voor 2019 al gevonden? Boek dan nu, dan ben je én verzekerd van een plek op jullie favoriete reis én profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel:

  • Tot €100,- vroegboekkorting p.p.
  • Duurzame WakaWaka Solar charger incl. handige zaklamp
  • Slechts €20,19 aanbetalen & Unieke omboekgarantie

Bekijk de actie

KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen. Dat betekent wereldkortingen tot maarliefst €350 op diverse Sawadee reizen. Dit is dus hét moment om je volgende reis te boeken!

Bekijk de reizen
klm
zuidelijk_afrika

Zuidelijk Afrika Actie

Een rondreis door het zuidelijkste deel van Afrika is avontuurlijk en uiterst divers te noemen. Je maakt er van alles mee. Van het spotten van zebra's en olifanten in wildparken als het Krugerpark in Zuid-Afrika en Chobe Nationaal Park in Botswana tot bijzondere ontmoetingen met de Himba-stam in Namibië. Je boekt een reis naar Zuidelijk Afrika nu tijdelijk met €100 korting per persoon!

Bekijk de actie

Nazomerweken

De zomer loopt op z'n eind en dat betekent dat een groot deel van Nederland de vakantie voor dit jaar weer achter de rug heeft. Heb jij vakantiedagen over en wil je binnenkort nog weg? Wist je dat er veel bestemmingen zijn die ook in het (late) najaar prima te bereizen zijn? Ook profiteer je tijdelijk van kortingen tot €150 p.p. op diverse reizen.

Bekijk de actie
Nazomerweken
€20,19 actie

€20,19 Aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,19 actie' waarbij iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2019, slechts €20,19 aanbetaalt in plaats van 20% van de reissom.

Bekijk de actie

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod