Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan oplopen tot maar liefst € 200 p.p.

Bekijk de actie

22-35ers Actie

Heb je interesse in een 22-35ers reis? Wacht dan niet langer en boek vóór 1 februari 2020. Dan profiteer je namelijk van €50 korting en een gratis flightbag p.p..

Bekijk de actie

€50 Aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor 2020 concreet en profiteer van onze unieke aanbetalingsactie: iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020 of 2021, betaalt slechts €50 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!

Bekijk de actie

Pop-Up reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.

Bekijk de actie

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Benieuwd naar deze unieke plekken op aarde? Boek dan tijdelijk jouw reis met kortingen die kunnen oplopen tot wel € 2500 p.p.!

Bekijk het aanbod
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

  • 25 januari: Inspiratiedag, Verkadefabriek, Den Bosch
  • 1 maart: Inspiratiedag, Theater Kikker, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.