Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.


Puur Sawadee week

Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid en natuurlijk doen wij mee! Ontvang tussen 10 en 17 oktober 2018 een prachtig duurzaam pakket bij boeking (m.u.v. familiereizen).

Bekijk de actie
Sawadeals
Familie vroegboekactie

Familie vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor het nieuwe jaar staat weer online! De ultieme reis voor 2019 al gevonden? Boek dan nu, dan ben je én verzekerd van een plek op jullie favoriete reis én profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel:

  • Tot €100,- vroegboekkorting p.p.
  • Duurzame WakaWaka Solar charger incl. handige zaklamp
  • Slechts €20,19 aanbetalen & Unieke omboekgarantie

Bekijk de actie

¡Vamos!

Profiteer van tijdelijk € 100 korting op diverse reizen naar Latijns-Amerika.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
€20,19 actie

€20,19 Aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,19 actie' waarbij iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2019, slechts €20,19 aanbetaalt in plaats van 20% van de reissom.

Bekijk de actie

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod