Overzicht Actie Kortingen | Sawadee Reizen

Overzicht van lopende acties en promoties     

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties. 

Sawadeals

Profiteer nu van een tijdelijke korting (tot maar liefst €200 korting per persoon) op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar Costa Rica, IJsland, Vietnam of een andere bestemming.

Bekijk de actie

Poolreizen

Ook altijd al de unieke landschappen van Groenland, Antarctica of Spitsbergen willen bewonderen? Grijp dan nu je kans en profiteer van een tijdelijke kortingen op verschillende Sawadee Poolreizen. Met de Quark Expeditions kortingen boek je extra voordelig jouw Poolreis naar de Noord- en Zuidpool.

Bekijk de actie

Overnacht vlak bij Schiphol met ons Park Sleep Fly arrangement

Overnacht voordelig dicht bij Schiphol. Wil jij verzekerd zijn van een zorgeloos begin van je reis? Via Sawadee kun je extra voordelig een Park Sleep Fly arrangement boeken bij Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport. Neem snel een kijkje!

Bekijk de actie

Vaste Klantenkorting

Bij Sawadee doen we er alles aan om je een geweldige reis te bezorgen. We zijn dan ook hartstikke blij als jouw Sawadee reis zo goed bevalt dat je besluit vaker met ons op reis te gaan. We zijn enorm trots op onze trouwe Sawadee reizigers en daarom profiteer je als vaste klant bij Sawadee van een speciale korting.

Bekijk de actie