Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Familie Vroegboekactie 2020

Het familiereizen aanbod voor het nieuwe jaar staat weer online! Hebben jullie met het gezin de ultieme reis voor de zomer van 2020 al gevonden? Boek dan nu een van onze familiereizen. Dan ben je én verzekerd van een plek op de reis van jullie dromen én profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel.

Bekijk de actie

Kerstreizen actie

Breng jij de kerstvakantie ook veel liever aan de andere kant van de wereld door? Dan hebben wij speciaal voor jou een aantal reizen geselecteerd waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel €300,-!

Bekijk de actie

Nazomerweken

De zomer loopt op z'n eind en dat betekent dat een groot deel van Nederland de vakantie weer achter de rug heeft. Heb jij vakantiedagen over en wil je binnenkort nog op reis? Er zijn veel bestemmingen die ook in het (late) najaar prima te bereizen zijn! We hebben een mooi aanbod gemaakt met kortingen tot wel €250,-!

Bekijk de actie

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Op deze meest afgelegen, onherbergzame, koude plek kan geen mens wonen. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. Op verschillende pool-vertrekken hebben wij hoge kortingen tot wel €2000,-

Bekijk het aanbod

20,20 aanbetalingsactie

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!

Bekijk het aanbod