Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Reizen in het najaar

Boek nu een geselecteerde najaarsreis met vertrek in de periode van 1 september t/m 30 december 2019 en profiteer van €50 korting p.p. en een aanbetaling van slechts €50 per boeking.

Bekijk het aanbod
Najaarsactie
Stem & Win

Stem & Win

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!.

Stem nu

It's Boarding Time

Ben jij aan vakantie toe? Haal die koffer of rugzak dan maar alvast uit de kast, want het is boarding time. De komende tijd zetten wij verschillende reizen in de spotlights, die op korte termijn vertrekken of waarop nog maar een paar plekken vrij zijn.

Bekijk het aanbod
It's Boarding Time

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Op deze meest afgelegen, onherbergzame, koude plek kan geen mens wonen. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. Op verschillende pool-vertrekken hebben wij hoge kortingen tot wel €2000,-

Bekijk het aanbod

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod
 


Stem & Win

Maak kans op een droomreis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!