Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

Extra Kinderkorting

Op veel familiereizen bieden we tijdelijk extra kinderkorting aan. Afhankelijk van jullie favoriete bestemming, kan de totale korting oplopen tot maar liefst €550 per kind!

Bekijk de actie
Extra Kinderkorting
Pop-Up Reizen

15% korting voor Dragoman

In samenwerking met Dragoman biedt Sawadee voor de echte avonturiers reizen aan per overlandtruck. Voor vertrekken van 18 april 2019 tot 30 juni 2020 krijg je op Dragoman reizen nu 15% korting. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 13 mei 2019!

Bekijk het aanbod

Indonesië Weken

Een land dat bestaat uit duizenden prachtige eilanden, met een grote diversiteit aan natuur en waar uiteenlopende culturen elkaar ontmoeten: dat is Indonesië. Denk je erover om deze zomer dit land te gaan ontdekken? Wacht dan niet langer en profiteer van kortingen en gratis excursies!.

Bekijk het aanbod
Indonesie Weken
Pop-Up Reizen

Pop-Up Reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken.

Bekijk het aanbod

Sawadeals

Profiteer van tijdelijke korting op verschillende Sawadee reizen. Met de Sawadeals boek je extra voordelig jouw reis naar diverse bestemmingen. Het aanbod kan per week variëren. Kijk snel naar het aanbod en kies jouw favoriet.

Bekijk het aanbod
Sawadeals