< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Olifanten, giraffen en zebra's

Mijn eerste kennismaking met Nairobi was in 2001. Vol goede moede moed stapte ik uit het vliegtuig, al mijn geld vastgebonden rondom mijn middel op zoek naar een taxi die mij naar het vooruit geboekte hotel zou brengen. Zenuwachtig gaf ik mijn dollars aan een taxibalie en liep zo snel mogelijk naar de bewuste taxi. Achter mij hoorde ik een hoop geroep en een jongeman kwam op mij afgesneld met een stralende glimlach. Wat bleek, ik had teveel betaald en hij kwam netjes het restant dollars terugbrengen. In Nairobi! Ik was direct verliefd op Afrika en die glimlach, en dat is nooit overgegaan.

De Kenia Familiereis is een afwisselende reis vol avontuur. Dit avontuur start al op het vliegveld van Nairobi waar het altijd een enorme drukte is. In Nairobi krijgen we alvast een voorproefje van het afrikaanse dierenrijk wanneer we een olifanten- en een giraffenweeshuis bezoeken. Wanneer we vervolgens met onze stoere safaritruck naar de wildparken rijden begint het avontuur pas echt. Camera's in de aanslag voor de olifanten of sierlijke netgiraffen, zebra's of impala's! Wanneer je slaapt hoor je 's nachts allerlei geluiden die het extra spannend maken.

Als het donker is, worden de houtbrokken te voorschijn gehaald voor het kampvuur. Vooral voor de jongens uit de groep is het aanmaken altijd een spannend moment. Een heldere sterrenhemel, in een kring rond het kampvuur, dat maakt het helemaal Afrika. We gaan vroeg slapen, want morgen moeten we weer vroeg op pad.

De boottrip op Lake Naivasha is geweldig, omdat je er nijlpaarden en krokodillen kunt zien. Ook bezoek je een schiereiland waar je tussen de giraffen, gnoes en zebra's wandelt. Als afsluiting vlieg je naar Mombasa, waar een fantastisch groot zwembad met kano's en waterfietsen op je wacht.

Wat mij betreft een super reis vol avontuur, afwisseling en plezier!

Familiereis Kenia Comfort-Plus

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Familiereis Kenia
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Comfort-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

  • 15 september: Inspiratiedag, Sawadee kantoor, Amsterdam
  • 28 september: Indonesië & Peru presentatie, Sawadee kantoor Amsterdam
  • 12 oktober: Inspiratiedag, Schouwburg Odeon, Zwolle
  • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.