< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Hoeveel dieren tel jij?

Ik ben Peter Mbagara, ik ben 28 jaar, ik kom uit Kenia en werk als reisbegeleider voor Sawadee. Ik ben een echte liefhebber van pittige wandelingen, zwemmen en in 2007 heb ik de Kilimanjaro beklommen!

Met liefde heet ik je welkom in Kenia en Tanzania. Het is een bestemming die bekendstaat om zijn grote diversiteit aan landschappen, flora, fauna en culturen. Het staat bekend als Afrika?s meest oorspronkelijke safaribestemming en trekt al eeuwen ontdekkingsreizigers, avonturiers en reizigers. Om de prachtige diversiteit van Kenia én van Tanzania te ontdekken heeft Sawadee een reis samengesteld die je niet snel zult vergeten!

Mijn eerste reis zal ik, denk ik, ook nooit meer vergeten. Mijn groep wilde de Big Five zien - de leeuw, olifant, buffel, neushoorn en het zeldzame luipaard. Vaak is het moeilijk om al één van deze vijf, en dan vooral het luipaard, te spotten. Maar op deze trip was het luipaard het eerste dier dat we zagen! Ik zal nooit vergeten hoe blij de klanten waren en hoe blij ik daar van werd.

Als reisbegeleider wil ik reizigers zo veel mogelijk leren over de natuur en de lokale culturen. Ik wil laten zien dat Kenia en Tanzania hun naam eer aandoen als Afrika?s mooiste safaribestemming en een gevoel van samenwerken en samenzijn creëren tussen de reizigers en de crew (de kok, de chauffeur en de reisbegeleider).
Bovenal wil ik bijdragen aan het beheer en behoud van onze natuur.

Ik streef ernaar één van Oost-Afrika?s beste reisleiders te worden; iemand die bijdraagt aan het behoud van natuur en cultuur en die zijn reizigers naar huis stuurt met een schitterende herinnering aan het mooie Kenia en Tanzania!

Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Dieren spotten en chillen in het paradijs

image
23 dagen vanaf € 3.989
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.