Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Nairobi

  image

  Vandaag begint je Afrikaanse avontuur met een Rechtstreekse KLM/Kenya Airways vlucht van ongeveer acht uur naar Nairobi. Aangezien er slechts een klein tijdsverschil is met Nederland (zomertijd één uur, wintertijd twee uur) zal je geen last hebben van een jetlag, gelukkig maar! Voor de vlucht verwijzen wij naar het vluchtschema. We overnachten in een comfortabele accommodatie net buiten het centrum van de stad.

 • 2

  naar Samburu reservaat

  image

  Ook op reis gaat de wekker soms vroeg. We vertrekken vroeg naar het Samburu reservaat, onderweg zie je het weelderige groen veranderen in doornige acacia’s en termietenheuvels. Voordat we het reservaat in gaan, kunnen we een bezoek brengen aan een Samburu dorp, een interessante ervaring voor het hele gezin. De kleurrijke Samburu zijn veenomaden en familie van de Maasai. Beide volkeren kennen een systeem van verschillende levensfasen die ieder achtereenvolgens doorloopt. Elke fase heeft zijn eigen ceremonies en verplichtingen.

  image

  Na dit bezoek rijden we door Samburu naar ons kamp nabij het park. De weg naar onze kampeerlocatie is onze eerste gamedrive (safari per truck). De eerste nacht in de bush is altijd spannend, je hoort allerlei geluiden die je niet kunt plaatsen en de dieren scharrelen vaak rond je tent. Maak je echter geen zorgen, vrijwel alle dieren zijn bang en niet geïnteresseerd in mensen. ’s Avonds bereidt onze kok een heerlijke maaltijd en geniet je van de prachtige Afrikaanse sterrenhemel.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner

  Optioneel Upgrade naar accommodaties voor 4 nachten (obv 2 personen) / €200,00 per persoon

  Upgrade naar accommodaties voor 4 nachten

  Indien je tijdens deze reis minder wil kamperen en meer comfort wenst, kun je er voor kiezen om vier nachten van deze rondreis een upgrade te boeken. Je verblijft dan in accommodaties bij de kampeerplaats in de Masai Mara en bij het Victoriameer. In de Masai Mara slaap je met de upgrade in ingerichte, vooropgezette safaritenten. De upgrade kan alleen worden geboekt op basis van een tweepersoonskamer.

  Let op: het boeken van de upgrade is altijd op aanvraag. Na boeking controleren wij de beschikbaarheid van de accommodaties. Mocht er geen beschikbaarheid zijn, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

 • 3

  Samburu reservaat / gamedrives

  image

  We gaan vroeg uit bed, maar met een goede reden: wild spotten! Alleen in Samburu komen oryxen, grevy zebra's, netgiraffen en langgenekte gerenuks (girafantilope) voor. Met wat geluk spotten we zelfs een luipaard, dus houd je ogen open! De olifanten komen soms zo dicht bij de truck dat je ze bijna kunt aanraken! Ben je niet zo’n ochtendmens? Je kunt ook besluiten om uit te slapen en de dieren die rond het kamp lopen te observeren. Er zijn veel apen en vogels maar soms ook een stekelvarken of een olifant!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 4

  naar Thomson Falls

  image

  Vandaag hebben we een lange reisdag voor de boeg. We laten de typische acaciabomen achter ons. Langs landbouwgebieden en de koffie- en theeplantages bij Nanyuki rijden we naar Nyahururu, de hoogst gelegen stad in Kenia (2360 meter), met een koel en aangenaam klimaat. Bereid je voor op een avontuurlijke rit, want op sommige stukken is de weg behoorlijk slecht en stoffig. We slapen in een gezellige lodge, vlakbij de Thomson watervallen. De watervallen storten zich van een hoogte van maar liefst 72 meter naar beneden, best wel hoog hè! ’s Avonds kun je eten in het restaurant van de lodge.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 5

  naar Lake Nakuru Nationaal Park / gamedrives

  image

  We rijden langs verschillende dorpjes waar kinderen in hun schooluniformen enthousiast zwaaien, en stoppen bij een uitzichtpunt over de riftvallei. Door vulkaanuitbarstingen ontstond de riftvallei met bergen, meren en valleien. Deze bergketen loopt van de Dode Zee tot Mozambique. In de stad Nakuru stoppen we om boodschappen in te kopen en te lunchen. Lake Nakuru is vooral bekend vanwege de flamingo’s, maar er leven ook waterbokken, buffels, giraffen en klipdassen. Heb jij een van deze dieren wel eens in het wild gezien?

  image

  Met wat geluk zien we neushoorns, die je elders in Kenia niet zult vinden dus we moeten goed opletten! We maken een gamedrive en rijden door groene bossen, langs het meer en rijden naar de hoger gelegen bavianenrots. Vanaf de bavianenrots heb je een prachtig uitzicht en met wat geluk zie vanaf hier prachtige roze flamingo's. Weet jij hoe deze dieren aan hun roze kleur komen? We kamperen één nacht net buiten het park.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 6

  naar Lake Naivasha / vrije dag

  image

  In ongeveer drie uur rijden we naar Naivasha. Deze plaats is voornamelijk bekend om één van de grootste zoetwatermeren in de Rift Vallei. Met zijn groene oevers, bijzondere planten en lagunes is het een schitterend natuurgebied. Vandaag heb je de middag vrij om te doen waar je zelf zin in hebt. Er zijn genoeg leuke excursies te doen. Breng je een bezoek aan het nabij gelegen Hells Gate? Dit nationale park kun je te voet, op de fiets of per safari verkennen. Het pad kronkelt door de vulkanische rotsen wat het een spannende ervaring maakt! 

  image

  Je kunt er ook voor kiezen het meer van Naivasha per boot te verkennen. Wist je dat het meer werd gebruikt als landingsplaats voor watervliegtuigen toen er nog geen wegen waren? Dat kun je je bijna niet meer voorstellen! We kamperen met onze eigen tenten op een campingplaats met zwembad vlakbij het meer. Wie ligt er als eerste in het water?!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 7

  naar Masai Mara / gamedrive

  image

  Vandaag staat er een lange rit op het programma naar een waar hoogtepunt van Kenia, de Masai Mara, één van de bekendste natuurgebieden in Afrika. Na aankomst maken we een gamedrive. In de uitgestrekte landschappen kom je gnoes, zebra's, topi's, olifanten, impala's, giraffen en buffels tegen. Onder de bomen en in de struiken verbergen leeuwen, cheeta's en luipaarden zich. Spot jij ze? Je kunt er ook voor kiezen een optionele wandeling door de natuur te maken. We kamperen twee nachten vlakbij dit mooie park.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 8

  Masai Mara / gamedrives

  image

  Vandaag staat weer in het teken van dieren. We maken een prachtige rit op zoek naar roofdieren als de leeuw en de cheeta. Vroeg in de ochtend zijn deze roofdieren het meest actief, omdat het de rest van de dag te warm is en ze zich verschuilen in het hoge gras of onder een boom. In juli en augustus heb je de meeste kans om de grote trek te zien. In juni is het water schaars in de Serengeti in Tanzania en trekken vele tienduizenden gnoes en zebra’s naar het noorden op zoek naar voedsel en water.

  image

  De dieren komen in augustus aan in de Masai Mara maar helemaal te voorspellen is dat niet. Met wat geluk zien we de grote trek, wat een bijzonder spectaculair gezicht is.... het ziet er namelijk zwart van de dieren. Rond november trekken de dieren terug naar de Serengeti. Tijdens het verblijf bij de Masai Mara kunnen jullie (indien de tijd het toelaat) ook een bezoek brengen aan een dropje van de Maasai. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 9

  naar Kisii

  image

  We vervolgen onze rondreis door een vruchtbaar en groen gebied. Heel anders dan we tot nu toe hebben gezien. Kisii wordt nog weinig bezocht door toeristen, dus reken maar dat we bekijks trekken! Op de markt in dit stadje vind je een hoop producten die in de omgeving worden verbouwd. Koop zeker een heerlijk stuk fruit. Smullen!  Om het dagelijks leven van de bevolking echt mee te maken kun je er voor kiezen een dorp in de omgeving te bezoeken onder begeleiding van een gids. We slapen een nacht in huisjes net buiten het stadje in een groene en rustige omgeving.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 10

  naar het Victoriameer

  image

  Vandaag reizen we via de Tanzaniaanse grens naar het Victoriameer, het grootste meer van Afrika. We rijden door een dichtbevolkt gebied van Kenia en je ziet een groen kleurenpalet van bewerkte velden. In deze omgeving wordt zeepsteen gevonden. Langs het Victoriameer zie je op vele plaatsen gedroogde vis en zelfs vissen van wel twee meter lang. Heb je ooit zulke lange vissen gezien? Aan het einde van de middag komen we aan bij onze campsite, aan de rand van het Victoriameer. We kamperen hier twee nachten. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 11

  Victoriameer / vrije dag

  image

  Vandaag een rustdag om bij te komen van de lange reis van gisteren en om ons voor te bereiden op ons bezoek aan Serengeti en Ngorongoro. Je kunt hier op een ongedwongen manier, eventueel per fiets,kennismaken met de lokale bevolking van één van de nabijgelegen vissersdorpen. Voor de kinderen is het ook leuk om langs het meer te wandelen en op zoek te gaan naar de Afrikaanse visarend en de monitor lizard. ’s Avonds staat vaak tilapia (vis) op het menu, die in het Victoriameer gevangen wordt. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 12

  naar Serengeti Nationaal Park / gamedrives

  image

  ’s Ochtends verlaten we Lake Victoria en rijden we via de westelijke ingang de Serengeti in. Leuk weetje: De naam van het park betekent in het Maa ‘oneindige vlakte‘. In sommige maanden is dit het meest wildrijke park van Afrika omdat dit het leefgebied is van miljoenen gnoes en zebra's! Voor leeuwen en cheeta’s is het luilekkerland. We kamperen twee nachten midden in het park, echt een gave ervaring! 's Avonds houden we het kampvuur brandend om wilde dieren op afstand te houden.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 13

  Serengeti Nationaal Park / gamedrives

  image

  We maken uitgebreide gamedrives door het weidse landschap. Als jullie geluk hebben, ben je getuige van de jaarlijkse trek van de gnoes en zebra’s. Grote aantallen gnoes en zebra’s verlaten de droger wordende Serengeti en trekken naar Masai Mara in Kenia. Rond november komen de dieren terug. De verspreid liggende kopjes (rotsformaties) worden door leeuwen als siëstaplaats gebruikt. Door het park loopt een rivier waar we briesende en proestende nijlpaarden zullen zien. Als we geluk hebben, ontdekken we zelfs een luipaard met een prooi.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
 • 14

  naar de Ngorongoro krater / gamedrives

  image

  Het wordt een lange maar indrukwekkende dag met veel dieren. We vertrekken vroeg vanuit de Serengeti en rijden door prachtige landschappen naar de rand van de Ngorongoro krater. We verruilen de safaritruck voor stoere 4x4 landcruisers, die met redelijk gemak de steile kraterwand op en af rijden. Eenmaal beneden zal je snel zien waarom giraffen niet veel te zoeken hebben in de vlakke krater.

  image

  De 24 kilometer brede krater is ontstaan na een vulkaanuitbarsting; middenin ligt het sodameer Lake Magadi. Het landschap op de kraterbodem is erg verschillend en er zijn veel dieren te vinden. De olifanten staan te soezen in het bos en hyena's en leeuwen struinen over de vlakte op zoek naar een maaltijd. Met wat geluk spot je ook één of meer met uitsterven bedreigde zwarte neushoorns. We verblijven aan de voet van de krater in een klooster omgebouwd tot guesthouse.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 15

  naar Karatu / vrije dag

  image

  Vanaf de krater rijden we vandaag door richting Karatu. De komende twee nachten verblijven we in deze omgeving en hebben we vrije tijd. Zo kun je lekker zelf indelen wat je het liefst wil gaan doen. Wandelen, fietsen of lekker relaxen. Laat je door de reisbegeleider informeren over de mogelijkheden op deze dagen.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 16

  Karatu / koffie excursie

  image

  Vandaag blijven we in Karatu en bezoeken we een bijzonder project. Sawadee Reizen heeft hier samen met een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie en een Fair Trade koffiecoöperatie een project opgezet dat verrassende resultaten oplevert. De lokale koffieboeren waren op zoek naar andere bronnen van inkomsten. 

  image

  Er is een campsite aangelegd en een aantal boeren zijn opgeleid tot gids. Ze leiden nu met groot enthousiasme bezoekers rond langs de groene shamba’s met rode koffiebessen en laten ons het hele proces van bes tot kopje koffie meemaken. We maken een uitgebreide “koffietour”. Na met eigen ogen het bewerkelijke proces te hebben gezien, zullen de ouders die van koffie houden nog meer genieten van een kopje koffie! Daarna biedt Sawadee je een traditionele maaltijd aan bij een boerenfamilie.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
  • Lunch
 • 17

  via Mto Wa Mbu naar Arusha

  image

  Onderweg naar Arusha kun je in Mto wa Mbu deelnemen aan een excursie waarbij je het echte Afrikaanse dorpsleven leert kennen. Het project is opgezet door de Nederlandse ontwikkelingsorganisatie SNV en is nu in handen van de lokale bevolking. Doe je deze excursie liever fietsend of wandelend? Na een interessante ochtend rijden door naar ons comfortabele hotel in Arusha. Hier verblijven we nog een nacht voor we naar het tropische Zanzibar gaan. In Arusha zijn tal van leuke barretjes en restaurantjes om vanavond een lekker hapje te eten met het gezin.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Fietstocht inclusief lunch / €43,00 per persoon

  image

  Puur Sawadee - Fietstocht Mto wa Mbu

  Je maakt een mooie fietstocht door de omgeving van Mto wa Mbu. Ter afsluiting fiets je door het dorp en ontmoet de groep wandelaars bij de lunchplek. Hier geniet je gezamenlijk van een typische lokale lunch. Inbegrepen in de excursie zijn de lokale gids(en), valhelm, fiets en lunch (zonder drankjes).

  In veel van onze reizen hebben we een Puur Sawadee project opgenomen. Een Puur Sawadee project heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming. Puur Sawadee projecten geven reizigers de mogelijkheid om op een unieke manier kennis te maken met een land en tevens een steentje bij te dragen aan positieve ontwikkelingen op de plaats van bestemming.

  Optioneel Wandeltocht inclusief lunch / €26,00 per persoon

  image

  Puur Sawadee - Wandeltocht Mto wa Mbu

  In Mto wa Mbu kun je, tijdens een wandeling door het dorp en de omringende bananenplantages, het echte Afrikaanse dorpsleven leren kennen. De wandeling is telkens anders en wordt aangepast aan de interesses van de wandelaars. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een atelier van de Makonde, een school, een bar met bananenbier, gemeenschappelijke maalderij, een workshop waar Tinga Tinga schilderijen worden gemaakt, et cetera. We lunchen op het erf van een lokale boer. Hier proef je verschillende traditionele gerechten. Inbegrepen: lokale gids(en) en lunch (zonder drankjes).


  In veel van onze reizen hebben we een Puur Sawadee project opgenomen. Een Puur Sawadee project heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming. Puur Sawadee projecten geven reizigers de mogelijkheid om op een unieke manier kennis te maken met een land en tevens een steentje bij te dragen aan positieve ontwikkelingen op de plaats van bestemming.

 • 18

  vlucht naar Stonetown

  image

  We rijden naar de luchthaven van Arusha; afhankelijk van beschikbaarheid hebben we een ochtend- of een middagvlucht. We hebben gekozen om te vliegen naar Zanzibar om een vermoeiende, lange en onnodige reisdag te besparen. Na een kort vluchtje van een uur landen we op het eiland Zanzibar. Het exotische Zanzibar met zijn blauwe zee en palmbomen is een perfecte plek om deze inspannende rondreis af te sluiten. De eerste nacht slapen we in Stonetown. 

  image

  De stad is een aaneenschakeling van slingerende lanen, ronde torens, deuren met houtsnijwerk, terrassen en prachtige moskeeën. Dompel je onder in deze unieke smeltkroes van de Arabische, Aziatische en Afrikaanse cultuur. 

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 19

  Zanzibar / vrije dag

  image

  Tijdens een specerijenexcursie leer je alles over hoe onze keukenkruiden en allerlei exotische vruchten ‘in het echt‘ groeien en smaken. Misschien zie je wel hoe peperkorrels in de boom groeien, of nootmuskaatnoten. Tijdens de Safari Blue excursie ga je snorkelen bij één van de eilandjes vanaf een traditionele dhow (zeilboot). Een leuke excursie voor jong & oud! Daarna rijden we naar de kust waar we de komende dagen heerlijk kunnen chillen. Geniet 's avonds met een drankje in de hand of neem nog een duik in het zwembad.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt

  Optioneel Safari Blue / €85,00 per persoon

  Optioneel Safari Blue (kinderen tot en met 12 jaar) / €60,00 per persoon

  image

  Met een busje word je naar Fumba, het zuidwesten van Zanzibar, gebracht. Daar stap je aan boord van een prachtige dhow (lokale zeilboot) en vaar je naar een zandbank waar je naar hartenlust kunt snorkelen, relaxen of zwemmen, de bemanning toont je de mooiste plekken. Vervolgens varen we naar een lagune met mangroves waar je in het kristalheldere water kan zwemmen. Op een verlaten eiland geniet je van een overheerlijke visbarbecue met daarop aansluitend een uitgebreid tropisch fruitbuffet. Na een wandeling over het eiland of een siësta, hijsen we de zeilen en varen we terug naar het vasteland. Onderweg ga je op zoek naar dolfijnen! De programmaonderdelen kunnen in verschillende volgorde worden uitgevoerd, afhankelijk van de getijden. Dit heerlijke dagje uit is een perfecte afsluiter van een mooie reis! Inbegrepen zijn: transfers, boottocht, snorkelmateriaal, lunch en drankjes. Vanaf 8 volwassen deelnemers beschikken we over onze eigen dhow, ben je met minder dan 8 volwassen personen dan kan het zijn dat je de boot deelt met andere reizigers. Meer informatie: www.safariblue.net


  Let op: houd rekening met langere reistijden wanneer je niet in Stonetown verblijft.

 • 20

  Zanzibar / vrije dag

  image

  Het eiland is heel anders dan het Afrikaanse vasteland van Tanzania. Vijf keer per dag hoor je de oproep tot het gebed van de moslims. Het strand bij onze accommodatie is dichtbij en prachtig. Hier komen jullie met het gezin helemaal bij!

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 21

  Zanzibar / vrije dag

  image

  Op Zanzibar kun je doen waar je zin in hebt: een dolfijnenexcursie, snorkelen of ontspannen met een fijn boek. Een ding is zeker, morgen gaan jullie ontspannen weer terug naar huis. Vanavond nog even heerlijk uiteten?

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 22

  vlucht naar Amsterdam

  Het zit er alweer op helaas! Vanaf Zanzibar vliegen we via Dar es Salaam terug naar Amsterdam.

  Maaltijd(en) inbegrepen deze dag:

  • Ontbijt
 • 23

  aankomst Amsterdam

  Welkom thuis! Door wie worden jullie opgewacht? Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

Verlengingspakketten

 • +

  3-daagse verlenging in Nungwi

  Nungwi

  Tijdens deze verlenging verblijf je in Langi Langi in Nungwi. Het hotel ligt aan het strand, je kan hier heerlijk snorkelen en duiken. Bij laag water is de zee soms ondiep. In Nungwi zijn verschillende restaurantjes waar je heerlijk kan eten. Maar eet ook zeker een keer in het hotel, je zal genieten van de verse vis. Deze verlenging in Nungwi is inclusief ontbijt en transfers.


  - Verlenging in Nungwi 3 dagen v.a. € 415,-
  - Verlenging in Nungwi (triple room) 3 dagen v.a. € 310,-

  Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Tijdens de verlenging gaat de reisbegeleider niet mee. Indien je alleen reist is het niet mogelijk het verlengingspakket op indeling te boeken, maar geldt een eenpersoonskamertoeslag (selecteer dan het verlengingspakket gebaseerd op 1 persoon. Aan het boeken van een verlengingspakket zijn extra kosten verbonden. Als je de verlenging direct bij boeking bij ons aanvraagt bedragen deze € 50 per persoon (tot een maximum van € 100 per factuur). Indien er geen vlucht beschikbaar is of enkel tegen meerprijs kan worden geleverd, nemen we telefonisch contact met je op. Je kunt dan zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat.

 • 22

  naar Nungwi

  Na het ontbijt wordt je met een transfer naar Nungwi gebracht.

 • 23

  Nungwi / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 24

  Nungwi / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 25

  terugvlucht naar Amsterdam

  Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • 26

  aankomst Amsterdam


Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 22 deelnemers
 • Inclusief gamedrives in Samburu, Nakuru, Masai Mara, Ngorongoro krater en de beroemde Serengeti
 • Verblijf in of nabij de parken "tussen de dieren"
 • Met stoere 4x4 jeeps de Ngorongoro krater in
 • Vlucht van Arusha naar Zanzibar om een lange saaie reisdag te voorkomen
 • Comfortabele vluchten met KLM
 • Goede afwisseling tussen kamperen (voor het échte Afrika gevoel) en overnachten in hotels
 • Kans op kleurrijke ontmoetingen met de Samburu en Maasai
 • Vaak twee nachten op één plaats, dus niet iedere dag reizen
 • Vier nachten afsluiting op het exotische eiland Zanzibar
 • Meereizende kok die boodschappen doet en de maaltijden bereidt tijdens de kampeernachten
 • Leuke en leerzame excursie naar een fairtrade koffieplantage
 • Alle entreegelden voor de nationale parken en de maaltijden tijdens de kampeerovernachtingen inclusief in de reissom

Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Dieren spotten en chillen in het paradijs

image
23 dagen vanaf € 3.999
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!