Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 191 beoordelingen
 • 8 05-08-19

  Sandra

  Prachtige reis met een overweldigend aantal dieren gezien. Bezoek aan Masai-dorp bij Masai Mara was zeer de moeite waard. Wel heel veel rijden en lange reisdagen over hele slechte wegen, dat was vermoeiend. Kamperen was prima geregeld, de matjes lagen best goed en onze kok bereidde prima maaltijden en hield goed rekening met vegetariërs. Hoog tempo van programma, de eerste rustdag kwam pas op dag 11. Dat was eigenlijk te laat, als tip zou ik meegeven al eerder een vrije middag in te roosteren, dat hadden de kids echt nodig. Aanraders zijn de extra's Safari Blue (snorkelen en boottocht) en de wandeltocht Mto wa Mbu met bezoek aan schooltje en allerlei ambachten en kleinschalige landbouw, van rijst tot 4 soorten bananen. Die wandeling is qua afstand niet lang, meer een ommetje met stops dan een echte wandeling, met tussendoor kleine stukjes vervoer per tuk-tuk. Ook onze kinderen (13-15-17) waren over beide excursies enthousiast. Gezellige groep en alle kids konden het goed met elkaar vinden, ondanks leeftijdverschillen. De reisbegeleider Wendy was top en zeer zorgzaam voor iedereen. Vriendelijke crew van (chef)kok en chauffeur.

 • 9 05-08-19

  Katrien

  Het was een prachtige en avontuurlijke reis. Veel gezien, mooie parken, goede reisbegeleiding. Voor ons de eerste keer een groepsreis en dat is uitstekend bevallen. De keuze voor het upgraden van de accommodatie was fijn. De basisreis vonden wij te primitief en teveel kamperen maar door de upgrade helemaal prima.

 • 10 05-08-19

  Janna

  Het was een prachtige reis, we hebben alles gezien wat we hoopten te zien en meer. Deze reis zal ik nooit meer vergeten dankzij alle nieuwe ervaringen die we hebben meegemaakt.

 • 8 05-08-19

  Henk

  Mooie reis met veel afwisseling van landschappen, natuur en cultuur. Truck was maar matig geveerd, waardoor reizen nogal vermoeiend was. Hulpvaardige reisleiding, chauffeur en kok. Gezellige reisgenoten

 • 9 01-08-19

  Anonieme Reiziger

 • 8 01-08-19

  Arne

  Mooie reis met een goede opbouw waarbij veel dieren gespot kunnen worden. Fijn dat naarmate de reis vordert het comfort van de accomodaties toeneemt en er aan het eind vrije tijd is om uit te rusten op Zanzibar.

 • 8 01-08-19

  Maarten

  Mooie reis, prachtige parken, zeker in Tanzania ontzettend vriendelijke bevolking. Maar ook triest: dat dierenpopulaties en natuur (koraal!) achteruit gaan, en dat de meeste mensen in Afrika zo arm zijn en waarschijnlijk zullen blijven, o.a. door economische mechanismen.

 • 8 01-08-19

  Anastasia

  De beste wildparken, midden in de natuur kamperen, goeie kok die je steeds weer verwent, en heerlijke afsluiting op Zanzibar.

 • 8 01-08-19

  Gerine

  Qua natuur een prachtige reis. Alle verwachtingen overtroffen. Ruimschoots de big five gezien en heel veel meer! Wel veel lange reisdagen in de safaritruck. Weinig vrije tijd en weining contact met de bevolking.

 • 8 01-08-19

  Joke

  Fantastische reis, superleuke groep, veel dieren gezien en leuke contacten gehad met de plaatselijke bevolking. Maar ook veel lange reisdagen, slechte wegen en weinig comfort op sommige campsites, dus al met al best vermoeiend. Meer een bijzondere en indrukwekkende reis dan een relaxte vakantie.

 • 9 25-07-19

  Corine

  Intensieve reis in alle opzichten: prachtige natuur en dieren in Samburu, de geweldige Serengeti en de Kilimanjaro. De Ngorongoro als prachtig safaritoetje. De fantastische Kenyase crew die zorgden voor een veilige reis en heerlijk eten. Zo bijzonder hoe de koks Dominique en Gotfried uitgebreide maaltijden kookten met simpele voorzieningen. Samen met de crew en de groep beleefden we top avonden met liedjes en kampvuur. Jambo bwana! Bij het Victoria Meer in Musoma maakten we een wandeling langs de vismarkt, het dorp en een kerk, een onvergetelijke ervaring. Onze super gezellige groep maakte deze reis helemaal af. Als minpunt noem ik de reisafstanden, de lange dagen in de bus, late aankomsten op de campsites die veel flexibiliteit en spelletjes inventiviteit vragen.

 • 9 25-07-19

  Imke

  Het was een prachtige reis, we hebben veel verschillende dieren gezien en we hebben Afrikaanse cultuur en gastvrijheid mee kunnen maken. De sfeer in de groep was ook erg goed!

 • 8 25-07-19

  Wim

  De reis was fantastisch! Leuke groep, veel gezien en beleefd. Reizen in een groep overtrof mijn verwachtingen. Nadeel was dat het reisprogramma zelf kon niet geheel waarmaken wat het beloofd had.

 • 7 14-07-19

  Anonieme reiziger

  De reis was een avontuur. soms naar mijn mening wel heel erg basic en toch wel heel veel rijden. wat mij betreft had er wel iets uit gemogen en dan langer op bepaalde plekken mogen blijven. maar we hebben het heerlijk gehad

 • 9 11-07-19

  Renate

  De reis was geweldig. Begeleiding van Mayke als reisleidster,onze kok Silvia en chauffeur Zak waren uitmuntend. De reden waarom geen 10 betreft het laatste hotel op Zanzibar. Dit was erg luxe maar deed in onze beleving weinig voor de plaatselijke bevolking en viel uit de toon met de rest van de reis. Hotel Tembo beach vonden we prettiger dan Kena beach. En het eten in Kena beach was niet naar wens.

 • 10 11-07-19

  Klaas-Jan

  Fantastische reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten. Uiteraard de vele dieren in de parken, maar zeker ook het “echte” Afrika. De mensen, de cultuur etc etc.

 • 9 11-07-19

  Silke

  Ik vond het een zeer prettige reis ervaring, vooral omdat dit voor mij de eerste reis buiten Europa was. Dus ik zou zeker nog een keer met Sawadee op vakantie gaan.

 • 9 23-07-18

  Simone

  Een bijzonder mooie reis. Opbouwend zijn de campsites en de lodges. Heel veel gezien van Kenia en Tanzania. Prachtige lieve lokale bevolking. Zeer kundige chauffeur, kok en reisbegeleidster. Mooie projecten. Mooie afwisseling van accommodaties. Een reis om nooit te vergeten.

 • 8 23-07-18

  Michel

  Een prachtige reis langs vele hoogtepunten op meer dan uitstekende wijze begeleid door onze reisbegeleidster en haar chauffeur en kok.

 • 9 23-07-18

  Sacha

  Het was de meest leuke, mooie, geweldige en inspirerende reis die ik gemaakt heb! (En ik had al hele indrukwekkende reizen gemaakt naar onder andere Maleisië, Viëtnam, de VS en Cuba)

Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Dieren spotten en chillen in het paradijs

image
23 dagen vanaf € 3.999
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!