< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 28 beoordelingen
  • 8 21-07-19

    Kalle

    Mooie reis, goede reisleiding. De reis wordt aangeboden in een tijd dat er eigenlijk moesson is en dat betekend dat sommige dingen niet lukken of door gaan. Dat was jammer, maar de geweldige begeleiding maakte veel goed.

  • 9 21-07-19

    Jeroen

    Het was een ontzettend mooie reis met een hele goede reisleider, we hebben echt genoten. Wat verbeterd kon worden waren de reisdagen, die waren voor het mooie wat te lang.

  • 8 21-07-19

    Ivonne

    Het was in drie woorden: een groot avontuur. W hebben genoten. Veel moois gezien, een fijne groep en een fantastische reisleidster.,

  • 8 21-07-19

    Berend

    Erg leuke reis en goede reisbegeleider, wel erg veel en erg lange reisdagen

  • 8 21-07-19

    Maarten

    De reis was goed georganiseerd en wijzigingen in de reis werden duidelijk gecommuniceerd. Wel vielen de reisdagen veel langer uit dan geplant door de vele regen en slechte wegen. Hier zou rekening mee gehouden moeten worden bij het opstellen van de planning van volgend jaar.

  • 9 21-07-19

    Marjolein

    Hele indrukwekkende en intensieve reis! Reisbegeleidster Ingrid heeft het echt fantastisch gedaan en het was een hele mooie manier om 2 intrigerende landen te ontdekken

  • 9 21-07-19

    Birgit

    Een zeer leerrijke, niet alledaagse reis, waar flexibiliteit een must is. Je moet je laten leiden door de mentaliteit en gewoontes van de mensen van het land en daar horen soms ook wel chaos en verandering van programma bij. Als je dit allemaal over je heen kan laten gaan, waan je je op een andere planeet en ontdek je een cultuur die je nooit eerder zag.

  • 8 22-07-18

    Boudewijn

    Fijne actieve reis met een leuke groep en een prima tourbegeleider

  • 9 22-07-18

    Roxane

    Een geweldig avontuur. Als gezin hebben we genoten van een actieve, veelzijdige vakantie.We hebben kort kennis kunnen maken met de culturen van India en Nepal. Zo bijzonder, zo anders, zoveel diversiteit. Wij zullen nog vaak terugdenken en praten over deze reis. Een prachtige levenservaring!

  • 8 22-07-18

    Frank

    Leuke reis, met vele hoogtepunten. Programma vond ik niet helemaal evenwichtig, sommige reisdagen waren duidelijk langer dan tevoren aangekondigd, zonder dat er onverwachte tegenslag was. Daardoor konden we niet altijd genieten van de mooie locaties waar we overnachtten, want de dag daarna vertrokken we al weer.

  • 8 22-07-18

    Anoniem

    Mooie reis, wel jammer van regentijd in de zomervakantie

  • 7 22-07-18

    Carolien

    We hebben genoten van de Sawadee reis India-Nepal. Ontzettend veel gezien, goede reisleiding en de chauffeurs waren ook prima.

  • 8 22-07-18

    Julie

    Het was een hele mooie reis, heel veel indrukken en mooie ervaringen. Af en toe was het best vermoeiend door het vele reizen en alle indrukken. Maar het was zeker de moeite waard. Dit is een reis die ik niet zal vergeten.

  • 7 22-07-18

    Hannah

    Wel een groot nadeel dat de dieren in Chitwan zich niet zo graag laten zien in het regenseizoen. En de prachtige besneeuwde bertoppen van Pokhara zijn meestal geheel onzichtbaar. Wat ons handig lijkt is dat alle losse entreegelden gewoon centraal geregeld worden in 1x. Nu is het zo lastig dat de reisleidster elke keer weer rond moet gaan voor geld, praktisch niet handig en zo lijk je nog veel meer uit te geven dan als je dat van tevoren in 1x al doet en er niet meer over nadenkt.

  • 8 23-07-17

    Pauline

    een zeer goed georganiseerde reis, met veel afwisseling en een uitstekend programma en logistiek, daarbij vaak leuk hotels op prima locaties en bovenal een zeer goede reisleidster.

  • 7 16-07-17

    Roel

    Het was een indrukwekkende reis. soms moest je twee keer met je ogen knipperen om te geloven dat het echt was wat je zag. India is wel een land van tegenstellingen en stank.

  • 8 16-07-17

    Joan

    Prima verzorgde reis. Ingrid was een hele goede reisbegeleidster. Ook de lokale partners hebben prima hun werk gedaan. De overnachting in Orcha in de tenten was iets minder (terwijl er een goed hotel achter lag) maar voor de rest was alles prima geregeld. Ingrid gaf goed adviezen over restaurants en had voor de rustdagen/vrije dagen altijd hele mooie adviezen. Maw, we hebben ons niet hoeven te vervelen.

  • 9 16-07-17

    Patricia

    Fantastische reis, goede accommodatie

  • 8 16-07-17

    Rita

    zeer afwisselende reis

  • 9 16-07-17

    Alexandra

    Prachtige, afwisselende reis met zeer goede reisbegeleiding en accomodaties. Heel veel gezien en meegemaakt. Echt een aanrader.

Familiereis India en Nepal

Op zoek naar de lekkerste curry

image
20 dagen vanaf € 1.999
Naar boven