< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,4
Reisroute 8,4
7.6 8 beoordelingen
 • 8 10-07-16

  Linde Koeman

  Ik vond dit een erg leuke reis met veel bezienswaardigheden. Door alle activiteiten en lange reisdagen was het soms wel een beetje druk,

 • 8 10-07-16

  Annemarieke Mulder

  Een zeer mooie reis door twee fascinerende landen. Reizen in de zomermaanden geeft wel wat nadelen ( regen, hoge waterstanden, hoge temperaturen) maar zorgt er ook voor dat er zeer weinig toeristen zijn en je alle bezienswaardigheden op je gemak kunt bekijken.

 • 7 10-07-16

  Margreet Huiskamp

  Heel indrukwekkende reis, met hoogtepunten en een inkijkje in het Indiase leven.

 • 10 10-07-16

  Anne Sloekers

  Ik vond het een hele leuke en leerzame reis waarheid ik veel cultuur heb gezien en ook heel gezellig ik zou zo'n reis nog wel eens willen doen later.

 • 8 10-07-16

  Frans Sloekers

  De reis was op enkele punten zwaarder dan verwacht. Reisdagen en klimaat hadden nog nadrukkelijker kunnen worden voorbereid bij de deelnemers. Het land en de hoogtepunten voldeden wel aan de verwachting.

 • 4 10-07-16

  Hans Klaasse

  Heel veel zieken en lange dagen in de bus

 • 7 10-07-16

  Sigrid Claes

  Het was een mooie indrukwekkende reis! We hebben India en Nepal, gezien, geroken, geproefd, en doorleefd! De vele indrukken die je opdoet, de cultuurschok, het reisschema en de vochtige hitte hebben er voor gezorgd dat ik de reis als intensief heb ervaren.

 • 9 10-07-16

  Kiki Sloekers

  Het was super bijzonder en erg mooi. Ik ben heel blij dat ik dit dankzij mijn ouders heb kunnen doen. Zo'n toffe reis zal ik niet meer vergeten!

Familiereis India en Nepal

Op zoek naar de lekkerste curry

image
21 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.