< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,6
Reisroute 8,0
8.4 26 beoordelingen
  • 8 07-08-16

    Corné Jongeneelen

    Een fantastische reis waarin veel te zien en te beleven is. Voor de kids (13/15) ideaal met een groep leeftijdsgenoten. Een mooie afwisseling tussen reizen, vrije tijd en activiteiten.

  • 8 07-08-16

    Sven Meijer

    Afwisselend, actief, leuke hotelletjes, genoten

  • 8 07-08-16

    Mylene Versteeg

    We hebben een hele leuke reis gehad; het land is mooi, de mensen vreselijk aardig en we hebben heel veel uiteenlopende dingen gedaan. De groep was ook gezellig wat zeker bijgedragen heeft aan de leuke vakantie. Echt een aanrader!

  • 9 31-07-16

    Jan Hofsteenge

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 31-07-16

    Chantal Van Erp

    Zeer afwisselende reis door een prachtig land met overal lachende gezichten om je heen!

  • 9 31-07-16

    Emilinne Pijnenburg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 31-07-16

    Ton Jansen

    Prachtige reis met veel afwisseling: vriendelijke bevolking, mooi weer, lekker eten, spectaculaire vulkanen, prachtige sawa's, orang-oetangs, snorkelen tussen de koraalriffen, dolfijnen spotten en surfen op de hoge golven op Kota-beach. Van elke eiland: Sumatra, Java en Bali de hoogte punten !

  • 8 31-07-16

    Harold Wenning

    Prachtige afwisselende reis. Goed georganiseerd.

  • 9 31-07-16

    Ton Slobbe

    Zeer afwisselende reis. Goede reisbegeleider, die niet alleen veel informatie gaf maar ook met extra opties kwam op de dagen die als vrij te besteden waren. Hij zorgde dat alles goed op elkaar aansloot. Erg enthousiast en met humor. De ouder en de kindervriend hadden het ook dit jaar erg goed met elkaar getroffen!

  • 8 24-07-16

    Anna Vriend

    De groepssamenstelling was perfect en de reisleidster ook.

  • 10 24-07-16

    Cynthia Ijpma

    Geweldige reis. Goed georganiseerd. Leuke groep. Prima reisleidster.

  • 9 24-07-16

    Marie-Christine Widdershoven

    We hebben van begin van tot het eind genoten van de reis. De combinatie Sumatra, Java, Bali was goed gedoseerd en er zat een opbouwende lijn in van primitief naar luxe. Accomodaties waren eenvoudig maar goed. De informatie vooraf en de Sawadee app waren een perfecte voorbereiding voor en tijdens de reis. Verder hebben we echt geboft met zo'n super reisleidster als Selma. Een brok energie, vol inspiratie en kennis over Indonesie. Altijd in voor het vinden van nieuwe uitdagingen en excursies. We hebben ons geen minuut verveeld. Ronduit een geweldige reis en ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Onze complimenten 👍🏻

  • 8 24-07-16

    Antoinette Smal

    We hebben een heerlijke reis gehad, vanaf de eerste tot en met de laatste dag. Voor het eerst sinds jaren was ik mijn werk na 1 dag vergeten, dat is een kunst om dat te laten slagen. De afwisseling van het programma, de vriendelijke mensen en de geweldige groep hebben deze reis voor ons gezin tot een onvergetelijke reis gemaakt.

  • 8 24-07-16

    Wim Vriend

    Afwisselend mooi, leuk, interessant en actief.

  • 8 17-07-16

    Onno Keijzer

    erg mooie reis, We hadden een zeer goede reisleider (Barry). Deze heeft grote invloed gehad om onze reis tot een succes te maken. Hij vertelde erg veel en was erg behulpzaam. Jullie moeten zuinig op hem zijn.

  • 10 17-07-16

    Mirjam De Bree Ev Soumokil

    Prima geregeld alles. Fijne reisleider. Super

  • 8 17-07-16

    Yvette Monne

    Een hele mooie afwisselende reis. Het tempo was best pittig de 1e twee weken. Maar dat weegt niet op tegen alle mooie dingen die we hebben gezien onderweg. De reisleider Barry is een topper ! Stond echt 24 uur per dag voor je klaar.

  • 8 17-07-16

    Eddy Kruitbosch

    De familiereis Sumatra-Java-Bali was een enerverende belevenis vol met hoogtepunten. In een sneltreinvaart beleef je de wondermooie wereld van Indonesie. Er moesten toch wel veel buskilometers worden gemaakt in het drukke verkeer van het land, dat viel wat tegen. Doordat we drie eilanden hebben bezocht, hebben we veel van de natuur, cultuur, religies en economie kunnen zien.

  • 8 17-07-16

    Irma Huis In 'T Veld

    Mooie reis, veel gezien en gedaan, pluspunten diversiteit en goede reisleiding, minpunten kwaliteit aantal hotels en erg veel in de bus om de afstanden af te leggen. Het reistempo is erg pittig.

  • 10 17-07-16

    Lisa Keijzer

    De reisleider Barry was echt een barre man.

Familiereis Sumatra, Java en Bali

Oog in oog met Orang-Oetans

image
23 dagen vanaf € 2.498
Naar boven