< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 90 beoordelingen
 • 9 05-08-18

  Luuk Schrijvers

  Dit wat onze 3e reis met Sawadee en naar mijn mening was dit de leukste! We hebben ook deze reis weer super veel leuke dingen gedaan, ook was de groep waarmee we onderweg waren heel gezellig!

 • 8 05-08-18

  Jet Schrijvers

  Ik vond de Sawadee reis erg leuk, omdat we veel hebben gezien van de verschillende eilanden en daarmee de verschillende culturen per eiland van Indonesië. Zelf vond in Sumatra het leukst, aangezien het hier nog het minst toeristisch was en dus het echte leven van een Indonesiër ziet.

 • 8 05-08-18

  Jan Schrijvers

  Complete reis met genoeg natuur, cultuur en ontspanning, in een heerlijk gastvrij land!

 • 8 05-08-18

  Charlot Hermans

  Ook dit jaar weer, met een super gezellige groep, een prachtige reis gemaakt met veel hoogtepunten zoals de Bromo, het Toba meer en de Orang-oetans. Een familie reis met Sawadee is wat ons betreft echt een aanrader!

 • 8 29-07-18

  Maxim Badidi

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-07-18

  Willem Van Haaften

  Heel veel verschillende zaken in korte tijd.

 • 8 29-07-18

  Daniel Badidi

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 29-07-18

  Judith Otte

  Goede en prettige reisleider ook voor de kinderen! Regelde alles perfect voor ons. Zorgzaam ook! Accommodaties: soms erg eenvoudig en bijvoorbeeld koud water. Sumatra: prachtig! Hadden we wel meer van willen zien. Meer activiteiten in de natuur. Bali viel erg tegen. De laatste drie nachten in het toeristische Seminyak vonden we een enorme tegenvaller: veel herrie, veel mensen. Beter is ergens bijvoorbeeld aan de oostkust van Bali een rustig/mooi hotel aan zee te vinden voor 2 of 3 nachten en dan eventueel alleen voor laatste nacht (ivm vlucht terug) nog vlak bij vliegveld te slapen. Reis van Lovina naar Ubud: de stops overslaan (waterval en tempel) en eerder in Ubud aankomen. Dan meer tijd om stad in te gaan en/of naar het vogelpark te gaan en dan de volgende dag de fietstocht.

 • 8 29-07-18

  Radi Badidi

  Zeer intensieve reis in een indrukwekkend land! Mooie afwisseling te zien in natuur, mensen en cultuur over de verschillende eilanden. Fantastische reisbegeleiding (Eddie!), die echt meerwaarde brengt en super aandacht besteed aan ieders wensen of zorgen (bijv. bij ziekte). Accommodaties afwisselend ‘fantastisch!’ (Toba meer) en ‘zeer matig’ (Enny’s in Malang)– overall goed.

 • 8 25-07-18

  Martin Hofman

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 25-07-18

  John Eerbeek

  Mooie gevarieerde reis: cultuur, natuur en ontspannen. Ook voor kinderen een erg leuke reis. Naast de hoogtepunten zoals Borobudur, Prambanan, Oeran Oetangs en Bromo zijn ook kleinere excursies opgenomen naar bijvoorbeeld een Batak familie, een schooltje en marktjes, vaklieden en plantages.

 • 9 25-07-18

  Jazlynn Bel

  Waanzinnig mooi!

 • 8 22-07-18

  Gert-Jan Wiarda

  Van de natuur en de Orang Oetangs van Sumtatra, de cultuur van Java en het strand en het binnenland van Bali; de reis geeft een goed beeld van Indonesië.

 • 8 22-07-18

  Saskia Steinhart

  Deze best intensieve reis geeft een prachtig beeld van 3 eilanden van het grote Indonesie. Ongelooflijk hoe verschillend de eilanden zijn. Het authentieke Sumatra met prachtige natuur had ik graag nog verder willen ontdekken, eigenlijk kwam dit eiland het kortst aan bod. De reisdagen waren mede door slechte wegen lang. Op Java waren de reisdagen minder intensief, de wegen zijn daar aanzienlijk beter. Erg leuk was om met bedjak door Jogjakarta van alles te zien en te beleven. Ook bezoek aan Borobudur en Prambanan, Bromovulkaan erg indrukwekkend. Bali was behalve de prachtige (Unesco) rijstvelden wel erg toeristisch, bijna schokkend hoeveel souvenirswinkeltjes in Ubud en Seminyak aanwezig zijn, niks authentieks. De vele familietempels waren weer wel heel eigen.

 • 8 22-07-18

  Marius Koppedraaijer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 22-07-18

  Riekie Akerboom

  Een prachtige gevarieerde reis met goede afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning. Drie heel verschillende eilanden met eigen karakter en ontwikkeling

 • 8 22-07-18

  Ingrid Van Hoften

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 22-07-18

  Reinoud Koppedraaijer

  Het was een boeiende maar soms ook even een vermoeiende reis. Veel indrukken (cultuur, godsdienst, geschiedenis) opgedaan om nog lang terug te halen. Je realiseert je tijdens de reis hoe groot het land is.

 • 8 22-07-18

  Annemie Demey

  Het was fijn om de verschillen tussen de 3 eilanden te leren kennen en er was zeer veel variatie in aktiviteiten (natuur, cultuur, strand, aktief en wat rustiger). Er waren wel enkele lange reisdagen omwille van de grote afstanden en druk verkeer, maar dit nadien gecompenseerd door enkele dagen op eenzelfde locatie te blijven. Het was een fantastische reis met een leuke groep, zowel de jeugd als de volwassenen konden het goed met elkaar vinden. Zufnal was een topgids :-)

 • 8 22-07-18

  Arthur Millenaar

  Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Sumatra, Java en Bali

Oog in oog met orang-oetans

Familiereis Sumatra, Java, Bali
23 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.