Resultaten worden geladen

Familiereis Sri Lanka

Tijdens een familiereis door Sri Lanka maak je kennis met deze parel in de Indische Oceaan. Dit prachtige eiland biedt het beste van Azië. Zo ontdek je verlaten stranden, tropische bossen, theeplantages, traditionele dorpjes en prachtige landschappen. Ontmoet verder olifanten en andere wilde dieren tijdens een jeepsafari in Minneriya Nationaal Park. Of neem een lekkere douche onder de grote waterval Rawana Ella. 

Er is meer te doen in Sri Lanka. Zo kun je een treinrit maken naar Peradeniya, onderweg heb je uitzicht op mooie theeplantages en spot je wilde dieren. Ook een wandeltocht door de jungle en een fietstocht naar boeddhistische ruïnes behoren tot de mogelijkheden. De laatste dagen van deze familiereis sluit je ontspannen af aan zee.  

Hoogtepunten van een familiereis

Het Yala National Park is een van de meest populaire bestemmingen. Dit uitgestrekte gebied zit vol met exotische dieren. Olifanten, apen, luiaard beren, wilde zwijnen en nog veel meer. Het meest bijzondere dier in het park is de luipaard. De kinderen zullen hun ogen uitkijken. Na een dag bijzondere dieren te zien kunnen de kinderen lekker zwemmen. Bij de meeste accommodaties zit namelijk een zwembad bij. 

Op de Sri Lanka familiereis kom je langs het plaatsje Ella waar de grootste waterval is van Sri Lanka. Je kan hier lekker het water in en genieten van het vallende water. Hebben de kinderen nog niet genoeg gezwommen? Dan kom je ook nog in de plaats Hikkaduwa waar je meerdere dagen verblijft en kan bijkomen van de familiereis. 

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven