< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 229 beoordelingen
  • 9 03-08-19

    Luuk

    ik vond het een leuke reis met veel leuke aangeboden excursies waardoor je meer over de cultuur van het land te weten kwam

  • 10 03-08-19

    Max

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-08-19

    Monique

    Onze reis en reisbegeleider was in een woord geweldig. Het was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Dit is onbezorgd vakantie vieren, reizen, leven en ervaren voor jong en oud doordat aan alles en iedereen gedacht is. Ik vond het een pluspunt op in Changmai te beginnen kun je even acclimatiseren voordat je je in het bruisende leven van Bangkok onderdompelt. De accommodaties waren prima de ene keer door de ligging met het prachtige uitzicht de andere keer vanwege het heerlijke zwembad. Kortom een reis om nooit meer te vergeten.

  • 10 03-08-19

    Ronald

    Een fantastische uitgebalanceerde reis door een prachtig land met een top reisbegeleider en een Thaise gids.

  • 7 31-07-19

    Lynn

    ik vond het een erg leuke reis en de groep was heel gezellig samen gesteld.

  • 8 31-07-19

    Ragonda

    Wat een fantastisch land. Schitterende natuur, lieve mensen, lekker eten......wat wil je nog meer? De gids en de groep was top!

  • 8 31-07-19

    Isabelle

    We kunnen onze reis maar voor 3 dagen beoordelen omdat ik hierna met een val in het ziekenhuis terecht kwam. Kan alleen vol lof spreken een enthausieste gids die heel veel dingen vertelde. Hij heeft goed voor ons gezorgd en een goed ziekenhuis geregeld. Onze dochter bleef bij de groep omdat ik 5 dagen in het ziekenhuis verbleef. Ook toen belde hij ons regelmatig op om te vertellen hoe het met onze dochter ging en de vraag hoe het met mij ging. Ook sawadee de organisatie zelf top we gaan zeker nog eens met jullie een reis doen.

  • 8 13-07-19

    Anne

    De reis met Sawadee was heel leuk en mooi. Veel lieve mensen leren kennen en super leuke dingen gedaan op verschillende mooie locaties. Een geweldige reis om nooit meer te vergeten.

  • 7 13-07-19

    Michel

    Reis met veel variatie. Ik had iets meer natuur willen zien. Reis was goed georganiseerd. Thaise reisleidster deed haar werk goed en sprak goed Engels. Wel veel reizen op aantal dagen, nadeel van zowel noord als zuid aandoen.

  • 9 13-07-19

    Jozee

    het was een hele gezellige reis en natuurlijk ook heel mooi. en de reisbegeleidster was ook heel aardig en zeer behulpzaam

  • 7 13-07-19

    Mirja

    De reis was zeer gevarieerd, met plussen en minnen. Met enkele aanpassingen zou het goed zijn. Enkele hotels beslist onder de maat, reistijd te groot deel van het verblijf. Enkele activiteiten maken niet de beloften waar. De kwaliteit van de gids Gigi was zonder meer het grootste pluspunt van de reis.

  • 8 13-07-19

    Mieke

    Prachtige reis, wel veel reizen (trein, bus, vliegtuig, minivan) accommodatie soms gedateerd

  • 8 13-07-19

    Tim

    Simpel gezegd een enorm gave vakantie! Geweldige mensen ontmoet, de mooiste dingen gezien, ervaringen opgedaan wat ik niet had verwacht en een super aardige, behulpzame en gekwalificeerde gids. Gemakkelijk een van de betere vakanties die ik heb gehad!

  • 7 07-07-19

    Anonieme reiziger

    Ik vond het een mooie reis, wel vermoeiend door de lange reistijden in Thailand zelf.

  • 9 07-07-19

    Eric

    Mooie reis een gezellige groep heel veel gezien

  • 8 07-07-19

    Barbera

    Heel afwisselende reis wat het heel leuk maakte.

  • 8 05-08-18

    Lisette

    Over het algemeen goed georganiseerd. Één overnachtingsplek was erg gedateerd en voegt niets toe aan de vakantie. Onze Thaise reisleidster deed het erg goed. Zeer tevreden over. De reis Mag iets meer natuur bevatten.

  • 9 05-08-18

    Gerrit

    Een mooi avontuur met veel hoogte punten en een goede reisleidster .

  • 8 05-08-18

    Anoniem

    Erg mooie en afwisselende reis maar erg volle reis. Een dag korter in Bangkok zou fijn zijn en dan op een rustige locatie een dag rust.

  • 7 05-08-18

    Eddy

    Mooie maar drukke reis, weinig vrije tijd in de eerste 2 weken. Accommodaties voldoende had wat beter gemogen. Veel reistijd in deze reis.

Familiereis Thailand Noord en Zuid

Jungle en parelwitte stranden

image
21 dagen vanaf € 2.199
Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.