< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.6 183 beoordelingen
  • 8 20-07-17

    Kris Crommen

    Een erg gevarieerde reis, waarbij verschillende aspecten van het land aan bod kwamen: cultuur, godsdienst, natuur, ... De reisbegeleider van Sawadee en de lokale gidsen zorgden voor de nodige omkadering en interessante achtergrondinformatie zodat deze reis een topper werd die we niet snel zullen vergeten.

  • 8 17-07-17

    Patricia Jansen

    We hebben een fantastisch mooie reis gehad! Dank aan Sawadee voor het samenstellen en aan gids Ageeth voor de gezelligheid en organisatie.

  • 8 17-07-17

    Maud Van Ballegooijen

    Mooie en veelzijdige reis.

  • 8 29-07-16

    Anita Kuijpers

    Mooie combinatie en variatie van natuur en cultuur in Thailand. Er worden voldoende excursies in groepsverband aangeboden maar er is ook ruimte om zelf op pad te gaan. Enkele hotels vallen een beetje tegen.

  • 9 25-07-16

    Eric Bakker

    Een perfect georganiseerde reis waarbij alles klopte. Onze reisleider Tony was brillant en het programma zeer afwisselend en lekker actief. We hebben genoten! Het concept van een 16-plus reis is ideaal voor gezinnen met oudere kinderen, geen wanklank gehoord!

  • 8 25-07-16

    Marie-José Redeker Ev Müller

    Ondernemend, afwisselend en ook verrassend. Alles wat beloofd is in de omschrijving van de reis is langs gekomen en zelfs meer.

  • 8 25-07-16

    Ruben Müller

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-16

    Heike Bendt

    Veel gezien, top gids, soms te weinig tijd op een locatie. Had graag mee / betere informatie over het gastgeschenk willen hebben. De kinderen in Chang Mai hadden deze volgens mij eerder kunnen gebruiken. Alles was perfect georganiseerd. Geen wachttijden bijvoorbeeld op de aansluitende bus. Mijn eerste georganiseerde reis. Ben erg tevreden.

  • 8 23-07-16

    Mart Hoogendoorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-07-16

    Jaco Hoogendoorn

    Veelzijdig beeld van Thailand gekregen! Soepele organisatie tijdens de reis.

  • 8 23-07-16

    Ties Hoogendoorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Kees Van Koersveld

    Prima georganiseerde avontuurlijke familiereis waarbij een mooi balans is gemaakt mbt tijd doorbrengen met de groep en eigen gezin.

  • 8 23-07-16

    Ronald Van Den Hoogen

    Zeer gevarieerd en goede opzet

  • 9 23-07-16

    Birgit Van Beijsterveldt

    Prachtige reis! Goede afwisseling tussen primitief en luxe, luieren en inspannen, groepsactiviteiten en ruimte voor activiteiten met eigen gezin.

  • 9 23-07-16

    Mariëlle Sterkenburg

    Goed georganiseerde, maar zeker geen overgeorganiseerde reis met genoeg ruimte om zelf in te vullen. Veel bijzonders gezien buiten de Thaise highlights.

  • 9 23-07-16

    Margit Van Den Hemel

    Geweldige reis. Afwisselend, natuur en cultuur. Afwisseling tussen activiteiten met de groep en momenten met je eigen gezin is erg prettig. Contact met plaatselijke bevolking is leerzaam en heel bijzonder, zowel de bergtrekking als de home stay.

  • 9 23-07-16

    Robin Van Den Hoogen

    Avontuurlijk en leerzaam

  • 8 23-07-16

    Arvid Van Den Hoogen

    Bijzondere reis, compleet nieuwe ervaring. Goed geregeld, veel gedaan en gezien.

  • 8 21-07-16

    Frank Rossel

    Het was een leuke, afwisselende reis met een prima lokale gids, die ons veel van het land heeft laten zien en ervaren

  • 8 21-07-16

    Marc Van Vugt

    Prima verzorgd.

Familiereis Thailand

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!