< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 8,5
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,4
8.6 180 beoordelingen
  • 8 29-07-16

    Anita Kuijpers

    Mooie combinatie en variatie van natuur en cultuur in Thailand. Er worden voldoende excursies in groepsverband aangeboden maar er is ook ruimte om zelf op pad te gaan. Enkele hotels vallen een beetje tegen.

  • 9 25-07-16

    Eric Bakker

    Een perfect georganiseerde reis waarbij alles klopte. Onze reisleider Tony was brillant en het programma zeer afwisselend en lekker actief. We hebben genoten! Het concept van een 16-plus reis is ideaal voor gezinnen met oudere kinderen, geen wanklank gehoord!

  • 8 25-07-16

    Marie-José Redeker Ev Müller

    Ondernemend, afwisselend en ook verrassend. Alles wat beloofd is in de omschrijving van de reis is langs gekomen en zelfs meer.

  • 8 25-07-16

    Ruben Müller

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-07-16

    Heike Bendt

    Veel gezien, top gids, soms te weinig tijd op een locatie. Had graag mee / betere informatie over het gastgeschenk willen hebben. De kinderen in Chang Mai hadden deze volgens mij eerder kunnen gebruiken. Alles was perfect georganiseerd. Geen wachttijden bijvoorbeeld op de aansluitende bus. Mijn eerste georganiseerde reis. Ben erg tevreden.

  • 8 23-07-16

    Mart Hoogendoorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-07-16

    Jaco Hoogendoorn

    Veelzijdig beeld van Thailand gekregen! Soepele organisatie tijdens de reis.

  • 8 23-07-16

    Ties Hoogendoorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Kees Van Koersveld

    Prima georganiseerde avontuurlijke familiereis waarbij een mooi balans is gemaakt mbt tijd doorbrengen met de groep en eigen gezin.

  • 8 23-07-16

    Ronald Van Den Hoogen

    Zeer gevarieerd en goede opzet

  • 9 23-07-16

    Birgit Van Beijsterveldt

    Prachtige reis! Goede afwisseling tussen primitief en luxe, luieren en inspannen, groepsactiviteiten en ruimte voor activiteiten met eigen gezin.

  • 9 23-07-16

    Mariëlle Sterkenburg

    Goed georganiseerde, maar zeker geen overgeorganiseerde reis met genoeg ruimte om zelf in te vullen. Veel bijzonders gezien buiten de Thaise highlights.

  • 9 23-07-16

    Margit Van Den Hemel

    Geweldige reis. Afwisselend, natuur en cultuur. Afwisseling tussen activiteiten met de groep en momenten met je eigen gezin is erg prettig. Contact met plaatselijke bevolking is leerzaam en heel bijzonder, zowel de bergtrekking als de home stay.

  • 9 23-07-16

    Robin Van Den Hoogen

    Avontuurlijk en leerzaam

  • 8 23-07-16

    Arvid Van Den Hoogen

    Bijzondere reis, compleet nieuwe ervaring. Goed geregeld, veel gedaan en gezien.

  • 8 21-07-16

    Frank Rossel

    Het was een leuke, afwisselende reis met een prima lokale gids, die ons veel van het land heeft laten zien en ervaren

  • 8 21-07-16

    Marc Van Vugt

    Prima verzorgd.

  • 9 21-07-16

    Ton Van Vugt

    Het was erg gezellig. Vooral door de leuke reisleidster

  • 9 21-07-16

    Anika Van Vugt

    Het is een hele bijzondere ervaring zeker om als gezin mee te maken je leert zo goed hoe de mensen daar leven en je ziet ook hoe leuk ze het vinden als er mensen van een andere cultuur komen. Ik heb genoten van de bijzondere cultuur, de watervallen de bergen de jungle en het eten. Ook hielp het mee dat we een verschrikkelijk leuke reisleider hadden waar we echt een band mee hadden ik zou zeker nog een keer kiezen voor een sawadee reis!

  • 9 21-07-16

    Franciske Roose

    Een erg goede gids die ons veel over het land, over de cultuur en over de geschiedenis kon vertellen. We hebben genoten van het gastvrije Thailand. De reis was mooi afwisselend, steden, natuur, ontspanning.

Familiereis Thailand

Jungle en parelwitte stranden

image
21 dagen vanaf € 2.098
Naar boven