Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Thailand

Maak een spannende tuktuk rit door het altijd drukke Bangkok, ga op zoek naar de grootste liggende Boeddha van wel 46 meter lang en geniet van de rust tijdens een trekking door het prachtige junglegebied. Wil jij kennis maken met het echte Thailand en zijn vriendelijke bewoners en erachter komen wat dit land nog meer te bieden heeft? Maak dan een groepsrondreis naar Thailand! 

Thailand bezienswaardigheden

Met weelderige jungles, beroemde stranden, duiken, geweldig eten. Thailand is een land voor alle soort reizigers. Het is een toegankelijk land om te bezoeken en tijdens een groepsrondreis naar Thailand zie je alle hoogtepunten van het land. De bezienswaardigheden van Thailand zijn talloze verwoeste steden, oude kloosters, boeddhistische monniken, kleurrijke bergstammen, drijvende markten, dichte regenwouden, exotische dieren in het wild, tropische eilanden, gouden stranden en ongerepte koraalriffen.
Thailand is ook een plek voor avontuur. De stranden en de eilanden van het zuiden roepen om duikers en watersporters, terwijl de dichte jungle in het noorden ideaal is voor wandelaars en wildlife spotters. 

Bekijk onze reizen naar Thailand per reissoort:

Naar boven