< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 9,3
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,9
8.5 66 beoordelingen
  • 8 11-08-16

    Joep Visser

    Ik vond het een leuke en mooie reis, de tempels was ik snel op uitgekeken en ik vond het jammer dat er geen activiteiten met alleen de jeugd waren.

  • 8 11-08-16

    John Nihot

    Leuke afwisselende reis, perfect georganiseerd. Onze gids was zeer flexibel, waardoor we links en rechts gezamenlijk wat aanpassingen aan het programme hebben kunnen doen.

  • 8 11-08-16

    Mireille Quaars

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-08-16

    Yolanda Van Hooft

    Geweldig! Veel moois gezien, prima gids, leuke groep en veel plezier gehad.

  • 9 03-08-16

    Philippe Van Cauwenbergh

    Super reisbegeleiding, super lokale gids. De zorg voor de groep en individueel (begeleiding na ongeval) was bijzonder groot. Heel comfortabele hotels voor een rondreis. En dat alles in een heel mooi land. Veel gezien, ook al valt er nog veel meer te ontdekken. Ritme prima, met welgekomen relaxdagen op het einde van de reis.

  • 8 03-08-16

    Karin Van De Kerkhof

    Geweldige reis! De thaise reisleider was een goede aanvulling op de nederlandse Sawadee reisleidster.

  • 9 03-08-16

    Fred Van Doorn

    Een prachtige reis met goede balans tussen excursies en ontspannen; prima reisbegeleiding

  • 7 26-07-16

    Martin Wempe

    Een leuke reis om kennis te maken met Thailand. Genoeg vrije tijd om er zelf op uit te trekken en die dingen te bezoeken waar de voorkeur naar uit gaat.

  • 9 26-07-16

    Hannah Janssen

    Ik heb erg genoten van de reis! De reisleider was zeer goed en vertelde heel leuk.

  • 9 26-07-16

    Jet Bussemaker

    Goed georganiseerd, gevarieerde activiteiten, goede hotels, prettige reisleider, en leuke groep

  • 10 26-07-16

    Monique Francken

    Heel goed georganiseerd en prettige afwisseling in activiteiten. Heerlijke luxe en comfortabele overnachtingen. Uitstekend vervoer met vliegtuig, een luxe bus en trein.

  • 10 26-07-16

    Liva Francken

    Het was goed georganiseerd en de keuze van locaties was tof.

  • 9 26-07-16

    Petra Buskens

    Een mooie reis met goede hotels een een leuke gids.

  • 8 26-07-16

    Anke Boute

    Het was een heerlijke reis, comfortabel, vervoer goed, de gids(Kitty) goed, logeerplaatsen prima (de een mooier dan de ander) Als je vragen had konden we altijd terecht bij Kitty en hij organiseerde als we dat vroegen extra uitstapjes

  • 9 26-07-16

    Mark Janssen

    Afwisselend. Goed georganiseerd. Goede gids. Goede accommodaties. Goed beeld van Bangkok en (noord) Thailand gekregen

  • 8 22-07-16

    Edmée Janss

    Heel veel verschillende dingen gedaan. En dat in maar 18 dagen!

  • 8 22-07-16

    Peter Andela

    We hebben een hele leuke reis gehad met een leuke reisleidster Lotte. Veel gezien en gedaan. Was heel afwisselend.

  • 10 18-07-16

    Kitty Wijsman

    Fijne reis in geweldig land! Goed programma leuke groep, leuke gezellige gids met goede ideeen en veel initiatief! Blije puber blije ouders wat wil je nog meer!

  • 8 18-07-16

    Martine Moor

    Hele mooie reis, en dankzij reisleider Jack een topervaring

  • 10 18-07-16

    Bas Flikkema

    Van de eerste tot en met de laatste dag een topreis!

Familiereis - Het beste van Thailand

Sawadee de luxe

image
18 dagen vanaf € 2.098
Comfort plus
Naar boven