< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 112 beoordelingen
  • 7 06-08-19

    Anita

    Leuke mix van cultuur, natuur, inspanning en ontspanning. Fijn dat alles geregeld is. Wel erg veel drukke, toeristische plekken en markten. Had liever wat meer authentieke plekken willen zien.

  • 8 06-08-19

    Marieke

    Prachtige familiereis gedaan door Thailand! Veel gezien, reisafstand wel geregeld lang, echter worden wel regelmatig onderbroken voor bezienswaardigheid of koffiestop.

  • 8 29-07-19

    Silke

    We hebben een heel leuke reis gehad, veel beleeft en gezien en nieuwe mensen leren kennen. De groepssamenstelling van de reis was goed. Desondanks moet erop gelet worden bij een reis vanaf 7 jaar ook dat is als aangekondigd. De Nederlandse reisbegeleiding was goed, de Thaise reisgrids heeft helaas slecht engels gesproken en ook niet veel uitgelegd. Omdat er heel veel reistijd tussen zit en ook soms twee keer de zelfde route gereden woord (Bangkok - drijvende markt en de volgende dag railwaymarkt) was elke dag vroeg opstaan. Soms een beetje minder brengt meer rust. De vervoer met bussen en vliegtuig was super organiseert en relaxed. In total vonden we de reis erg leuk en we hebben veel beleeft.

  • 9 29-07-19

    Yosine

    Prachtige reis gemaakt onder uitstekende begeleiding van de actieve en vrolijke reisbegeleidster Jolinda. De hotels tijdens deze comfortreis waren inderdaad stukken comfortabeler en mooier dan die uit de ‘gewone’ reizen. De vrije dagen in het reisschema waren al snel gevuld door de Sawadee suggesties waarvoor dan ook alles werd geregeld door de reisbegeleidster. Zo werd het toch nog een hele drukke reis maar daar kies je dan ook zelf voor. En we hebben zoveel gezien en gedaan. Erg leuk ook voor de kids die al snel een leuke groep vormden.

  • 9 25-07-19

    Marco

    Prima reis, zeer divers en leuke groep. Goede begeleider !

  • 8 13-07-19

    Brigitte

    prima geregeld in de basis. Wel wat zaken die niet helemaal klopten.

  • 8 13-07-19

    Michel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-07-19

    Sandra

    De reis was prachtig ! Heel veel gezien en gedaan . De rechtstreekse vlucht is prima te doen . Je beland in een compleet andere wereld. Sommige trips in het programma zijn jammer en kunnen beter anders worden ingevuld.

  • 9 03-08-18

    Elena

    Ik vond het een hele leuke reis en ik heb veel nieuwe dingen gezien! Dit was mijn eerste echte reis en ik denk dat ik door Sawadee de reis nooit zal vergeten.

  • 9 03-08-18

    Monique

    Zeer mooi rondreis door Thailand gemaakt met gezellige groep en goede afwisseling tussen reizen en onderbrekingen.

  • 8 03-08-18

    Marianka

    Super luxe en leuke reis voor gezinnen. Prachtige hotels. Veel afwisseling en ook redelijk wat rust door meestal meerdere nachten in 1 hotel. Minpuntje is dat je wat minder met lokale bevolking in contact komt door verblijf in grotere steden/plaatsen en vervoer per eigen bus. Is als je met kinderen voor het eerst op reis bent ook wel weer een voordeel want de band met de andere kinderen in de groep is supersnel opgebouwd. Doordat we in het regenseizoen reisden was onze laatste week aan de kust wel wat natter dan gehoopt.. En het snorkelen kon ook niet door de onrustige zee. Maar het mooie resort met zwembad maakte veel goed.

  • 9 03-08-18

    Eric

    Zeer goed georganiseerd, stipt, intensief en gezellig. Meeste hotels waren goed.

  • 8 29-07-18

    Marianne

    Goed georganiseerde reis met een uitermate zorgzame reisleider, die de reizigers veel van zijn land heeft laten zien en ' proeven'. Wel jammer dat vanwege een overboeking van het hotel in Khao Sok de kinderen van de ouders werden gescheiden als creatieve oplossing van de reisleider voor dit probleem. De fietstocht door Bangkok was fantasisch; had voor mij 1 dag lang mogen duren. De olifanten bezoeken, eten geven en wassen: een machtige en onvergetelijke ervaring.

  • 8 29-07-18

    Jowi

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-18

    Peter

    Mooie reis. Leuke groep. Jeugd ging goed met elkaar om. Fijne lokale gids (Eddie) die veel voor de groep regelde. Hij was lokaal goed bekend en liet ons ook dingen zien (en proeven) buiten de toeristische locaties om. Goede accomodaties. Een enkele dag in de bus was wel erg lang.

  • 8 29-07-18

    Andre

    Uitstekend georganiseerde reis, veelzijdig maar ook erg druk programma, langs de belangrijkste hoogtepunten van Thailand, leuke en gezellige groep, zeer kundige en prettige gids

  • 8 29-07-18

    Sjoerd

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-07-18

    Dorien

    Wat een heerlijke, zorgeloze vakantie in een bijzonder land! Zeer veel indrukken, zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten. Teveel om op te noemen. In een woord: geweldig!

  • 9 26-07-18

    Jeroen

    Hele leuke reis. Echt ontspannen. Door de Nederlandse reisbegleidster en de Thaise gids uitstekend begeleid. Wij hadden echt een onbezorgde vakantie.

  • 10 21-07-18

    Jeanette

    Een fantastische reis naar Thailand, veel gezien en prima georganiseerd.

Familiereis Thailand Comfort-Plus

Het beste van het land van de glimlach

image
18 dagen vanaf € 2.399
Comfort-Plus
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.