< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 22 deelnemers
 • Actieve en afwisselende eilandreis, leuk voor ouders en kinderen
 • Alle ontbijten, 4 lunches en 5 diners inbegrepen
 • Overnachtingen in zeer comfortabel 4* hotel met groot zwembad
 • Inclusief spannende kajaktocht langs de Los Gigantes kliffen
 • Genoeg ruimte om zelf leuke dingen met de kinderen te ondernemen
 • Inclusief bezoek aan Spaanse dorpjes en imposante vulkanen
 • Goede verdeling in het programma van avontuur, natuur en relaxen

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Tenerife

  Vandaag begint jullie grote avontuur op de Canarische eilanden! Je vliegt naar Tenerife en op het vliegveld staat je reisbeleider al op je te wachten. We reizen met onze bus naar ons hotel in Callao Salvaje. Callao Salvaje ligt in een rustige omgeving, omringt door tropische tuinen met uitzicht op La Gomera eiland en de Atlantische oceaan.

 • 2

  Tenerife / vulkanen tour

  Vandaag staat er een spannende vulkanen tour op het programma. We beginnen de tour in het Chío gebied waar we de jongste vulkaan, de Chinyero, bezoeken. Het lijkt alsof de lava hier nog maar net hard geworden is. Na een wandeling maken de kinderen een spannende speurtocht. De volgende vulkaan die we bezoeken is de oudste vulkaan van Tenerife, de Pico Viejo. De laatste vulkaan die we bezoeken is de aller hoogste vulkaan van Tenerife, El Pico del Teide. We sluiten deze tour af met een lekkere barbecue bij een Finca (voormalige plantage). Na de lunch hebben de kinderen alle tijd om zich uit te leven op de Finca en verschillende dieren te bekijken.  

 • 3

  Tenerife / kajak avontuur

  Vandaag gaan jullie een super spannende kajak tocht maken langs de Los Gigantes, wat reuzen betekent. Dit zijn hoge rotsen die het land scheiden van de zee. Vanaf het water is het goed te zien waarom deze rotsen ‘reuzen’ worden genoemd. Na de kajak tocht hebben we een heerlijke picknick lunch met de mysterieuze Mojos sauzen en Papas Arrugades. Na de lunch hebben jullie heerlijk de tijd om te genieten van het strand en dorpje van Los Gigantes.

  NB. Houd er rekening mee dat de kajaktocht een gedeelde activiteit is. Het kan dus voorkomen dat andere mensen ook meedoen aan deze tocht.

 • 4

  Tenerife / vrije dag

  Vandaag kunnen jullie met de familie genieten van een vrije dag op Tenerife. Jullie kunnen heerlijk relaxen op het strand. Wie heeft er zin in een potje beach ball? Of je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een walvis tocht te maken of het kleinste bewoonde eiland van de Canarische eilanden, La Gomera, te bezoeken. Wist je dat de walvis het grootste dier ter wereld is?

 • 5

  Tenerife / Cueva del Viento en Masca

  Vandaag bezoeken we het noorden van Tenerife. Zet je helm met lamp maar op, want we gaan een van de grootste lava tunnels ter wereld bekijken, de Cueva del Viento. Spannend! We hebben een heerlijke picknick lunch in Garachico, een dorpje dat in de 17e eeuw is vernietigd door een vulkaanuitbarsting. Als we nog tijd over hebben kunnen we ook nog zwemmen in een van de natuurlijke lava poelen, dus vergeet je zwemspullen niet! Als er nog tijd is bezoeken we het bergdorpje Masca aan de westkust van Tenerife. Masca heeft nog geen honderd inwoners en het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan. 's Avonds kun je op eigen gelegenheid ergens gaan eten in of rondom het hotel.

 • 6

  Tenerife / Forestal Park en La Laguna

  Voor vandaag zijn de kinderen even als Tarzan en Jane. In het Forestal Park kunnen de kinderen als apen hoog in de bomen, ladders beklimmen, slingeren aan lianen en met een zip lijn supersnel naar beneden roetsjen. Na dit spannende avontuur is er tijd om uit te rusten en te genieten van een echte Tapas lunch in La Laguna. Het historische centrum van La Laguna staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

 • 7

  Tenerife / vrije dag

  Het is alweer de laatste dag van jullie rondreis. Wat ging het snel! Je kunt nog even heerlijk relaxen op het strand of bij het zwembad van het hotel. Uiteraard moeten er mooie souvenirs voor thuis worden ingeslagen.

 • 8

  terugvlucht naar Amsterdam

  Helaas, jullie fantastische reis naar de Canarische Eilanden zit er alweer op. Het is waarschijnlijk voorbij gevlogen. Afhankelijk van het vluchtschema kun je nog één keer een duik in het zwembad nemen. Voor gegevens over de vlucht verwijzen wij je naar het vluchtschema verderop in deze reisroute.


Familiereis Tenerife

Rommelende vulkanen en relaxte golven

image
8 dagen vanaf € 1.248
Naar boven