< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,4
8.4 163 beoordelingen
  • 9 31-07-16

    Judith Steenhorst

    Onze eerste familiereis is een superervaring geweest! Wat een prachtig land, leuke locaties op 1 na, comfortabel reizen met een geweldige chauffeur en een reisleider waar we erg mee verwend zijn!

  • 9 31-07-16

    Frank De Graaf

    Geweldige groep en hele leuke kundige reisbegelieider René a.k.a. Guia Locco! Goed reisritme, maar wel vaak vroeg op.

  • 8 31-07-16

    Sandra Van Der Busse

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 9 31-07-16

    Patrick Debats

    Prachtige reis. Fantastische reisbegeleider. Reis is mooi in balans. Genoeg tijd om uit te rusten van busreizen.

  • 8 31-07-16

    Bjorn Schuncken

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 7 31-07-16

    Sophie Van Veen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 31-07-16

    Stephan Hoevenaars

    Wat een natuur!!! echt geweldig. De apen slingeren om je oren. Iedere hoek die je om gaat zie je wel een ander dier.

  • 7 27-07-16

    Freddy Kleverkamp

  • 8 27-07-16

    Bob Cuijt

    Reis beantwoorde volledig aan de verwachtingen: zeer veel gezien, zeer veel gedaan, en héél goed gezelschap!

  • 8 27-07-16

    Henriëtte Pille

    prachtige reis door schitterend land

  • 8 24-07-16

    Andre Haverkort

    Prachtige reis gehad. Alsof je permanent figureert in een natuurfilm!

  • 7 20-07-16

    Nicole Wolters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Jacky Bos

    Erg erg tevreden ! Vanaf het moment van interesse in de reis, informatie opvragen, terug gebeld worden : top ! Op vakantie zelf bleek niets te mooi voorgespiegeld. Reisleidster was er een om in te lijsten, buschauffeur idem dito. Hele leuke reisgenoten. Costa Rica is schitterend !

  • 10 17-07-16

    Jelle Lubberdink

    ik vond het een leuke reis, ik vond vooral de reisgenoten en de reisleidster leuk en goed.

  • 9 17-07-16

    Jan Lubberdink

    Deze reis was meer dan de moeite waard. We hebben het land op de juiste manier leren kennen. Onvoorstelbaar hoeveel respect de inwoners van Costa Rica hebben voor hun woonomgeving. Mijn voorstel is om hun ideeen over de gehele wereld te introduceren. Motto is: De mens past zich aan aan de natuur en niet andersom.

  • 10 17-07-16

    Marieke Prins

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-07-16

    Ron Sjoerds

    Topreis. Perfecte reisleidster. Prachtig land. Prima accommodaties. Reis goed opgebouwd.

  • 9 17-07-16

    Hanneke Kunst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-07-16

    Bas Dam

    Heel veel natuur en wildlife gezien. Helaas bijna geen cultuur.

  • 8 10-07-16

    Henk Van Den Brink

    Deze reis geeft een prima beeld van la pura vida. Costa Rica heeft veel natuurschoon te bieden en leuke activiteiten voor de kinderen. De reistijden vallen mee, de groep was niet al te groot, de chauffeur top en de reisbegeleider ervaren en creatief.

Familiereis Costa Rica

Zweven tussen de boomtoppen

image
21 dagen vanaf € 2.398 € 2.298
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!