< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 296 beoordelingen
  • 7 08-08-19

    Michael

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-08-19

    Piet

    Leuke, afwisselende mix van Carribian, vulkanen, jungle en Pacific. Goed bereisbaar door kleine afstanden

  • 9 08-08-19

    Rianne

    Mooie afwisselende reis waar we veel hebben gezien en gedaan!

  • 8 05-08-19

    Senna

    Fantastisch! Costa Rica is prachtig, echt ongerepte natuur en de verblijven waren meestal idyllisch. Mooie reis, geen hoog tempo wat heerlijk is met pubers en niets hoeft, alles mag. Dat is een voordeel en een nadeel. Voordeel is dat je ook heerlijk je eigen gang kan gaan en af en toe een excursie mee doet. Nadeel is dat als je alles doet ( je wilt tenslotte niets missen) er heel veel kosten bij komen. We hadden een goede reisleider, heel fijn

  • 9 05-08-19

    Femke

    Wat een prachtig land! Van strand, regenwoud tot vulkanen; van luiaard, brulaap tot krokodil, quetzal, dolfijnen, bultruggen en nog veel meer! De reis was perfect opgebouwd, veel afwisseling: golfsurfen, wandelen, dieren spotten, ziplines, zwembad/strand, voor ieder wat wils. Wij hebben een fantastische reiservaring erbij met een ontzettend leuke groep en heel goede reisbegeleider!

  • 9 05-08-19

    Cindy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-08-19

    Marcus

    Het was fantastisch, de lodges waren prachtig gelegen in de natuur(jungle) Hotels waren keurig. De gids(Leonardo) is een geweldig mens wat een passie. Alles vertelde hij over het land de dieren en bomen. Het waren 3 geweldige weken.

  • 9 03-08-19

    Ine

    Het was een fantastische reis, een leuke groep deelnemers en een begeleider die super gepassioneerd was.

  • 8 01-08-19

    Ronald

    Goed verzorgd, goede riesleiding en chauffeur. Gevarieerd excursieprogramma. Accomodaties waren echter niet altijd even goed.

  • 10 01-08-19

    Bente

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 01-08-19

    Kees

    mooie natuur. goede reisleiding. prima reisduur van verplaatsingen

  • 8 01-08-19

    Veronique

    Met een familiereis in drie weken een mooie indruk van de enorme diversiteit in flora en fauna van het prachtige Costa Rica gekregen. Hoogtepunten afgewisseld met zowel rustige als avontuurlijke excursies. Goede balans tussen reisdagen en ontspanning/aktiviteiten, daardoor ook zeer geslaagd voor de kinderen. Kundige reisleiding dito chauffeur.

  • 9 01-08-19

    Chantal

    Wat een prachtig land! En wat fijn dat alles goed geregeld is, het vervoer, de overnachtingen (op de mooiste plekken) enz. Hierdoor kun je optimaal genieten van je vakantie. Costa Rica is 1 van de mooiste landen op deze aardbol.

  • 9 29-07-19

    Albert

    Fantastische reis, heel afwisselend. Korte reisdagen dus optimaal genieten!

  • 8 29-07-19

    Cor

    Het is een redelijk ontspannen reis zonder al te veel lange reisdagen. De nadruk ligt op de prachtige natuur van Costa Rica, cultuur is er in verhouding tot veel andere landen niet veel, We hadden een prima reisbegeleidster. Zoals vooraf al aangegeven is het geen goedkope reis. De excursies zijn over het algemeen flink aan de prijs.

  • 8 29-07-19

    Harry

    Fijne vakantie gehad in een zeer afwisselend land. Anders dan andere landen die we bezocht hebben, maar de moeite waard. Gids was voor het eerst in Costa Rica, maar had een antwoord op alle vragen uit de groep en deed alles om het ons naar de zin te maken.

  • 7 29-07-19

    Johan

    Afwisselde reis met korte reiswagen. Veel keuzemogelijkheden met dingen te doen, dit maakt het niet altijd makkelijk. Hotels mogen wat mij betreft dichter in het centrum zitten, dan kan je makkelijker eten of dorp bezoeken. Top reisleidster Gerda.

  • 8 27-07-19

    Tanja

    Costa Rica is een prachtig land, we hebben geweldige dingen gezien en gedaan. Het ziplinen in Montverde was fantastisch. De afsluiting aan het stand was geweldig in een prachtig hotel. We hadden een geweldige gids tijdens deze mooie rondreis.

  • 8 27-07-19

    Annemiek

    Mooie reis, veel leuke activiteiten en excursies, op elke plek wel iets leuks te doen of te zien

  • 9 27-07-19

    Esmeralda

    We hebben een geweldige reis gehad!

Familiereis Costa Rica

Zweven tussen de boomtoppen

image
21 dagen vanaf € 2.499
Naar boven