< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,7
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,4
8.5 160 beoordelingen
  • 9 31-07-16

    Judith Steenhorst

    Onze eerste familiereis is een superervaring geweest! Wat een prachtig land, leuke locaties op 1 na, comfortabel reizen met een geweldige chauffeur en een reisleider waar we erg mee verwend zijn!

  • 9 31-07-16

    Frank De Graaf

    Geweldige groep en hele leuke kundige reisbegelieider René a.k.a. Guia Locco! Goed reisritme, maar wel vaak vroeg op.

  • 8 31-07-16

    Sandra Van Der Busse

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 9 31-07-16

    Patrick Debats

    Prachtige reis. Fantastische reisbegeleider. Reis is mooi in balans. Genoeg tijd om uit te rusten van busreizen.

  • 8 31-07-16

    Bjorn Schuncken

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 8 31-07-16

    Roger Schuncken

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 8 31-07-16

    Iris Schuncken

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 7 31-07-16

    Sophie Van Veen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 31-07-16

    Stephan Hoevenaars

    Wat een natuur!!! echt geweldig. De apen slingeren om je oren. Iedere hoek die je om gaat zie je wel een ander dier.

  • 9 31-07-16

    Jaco Spek

    Ik vond het een fantastische reis met een fijne begeleider.

  • 7 27-07-16

    Freddy Kleverkamp

  • 8 27-07-16

    Bob Cuijt

    Reis beantwoorde volledig aan de verwachtingen: zeer veel gezien, zeer veel gedaan, en héél goed gezelschap!

  • 8 27-07-16

    Henriëtte Pille

    prachtige reis door schitterend land

  • 8 24-07-16

    Heleen Haverkort

    De reis naar Costa Rica was erg leuk, veel wilde dieren gezien en op mooie plekken geweest. De groep was hecht en we waren zoals onze Costa Ricaanse reisleider het zei 'one big family'. Nadeel aan de reis was dat je voor elke activiteit moest betalen en de reis veel duurder bleek te zijn dan verwacht.

  • 8 24-07-16

    Annet Matser

    fantastische reis, geweldige reisleider en leuk gezelschap. Veel gezien. Zeer afwisselend! Door Sawadee toch niet duidelijk genoeg geïnformeerd over bijkomende kosten. Mi werd gesuggereerd dat er een keuze was wat betreft eten en uitstapjes. Dat was vrijwel niet mogelijk.

  • 8 24-07-16

    Andre Haverkort

    Prachtige reis gehad. Alsof je permanent figureert in een natuurfilm!

  • 7 20-07-16

    Nicole Wolters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-16

    Hermen Bos

    Costa Rica is een erg mooi land. De reis laat veel mooie plekken van Costa Rica zien en de begeleiding was goed. De gekozen hotels hadden een super locatie alleen de helft was van matige kwaliteit. Geen van de hotels was op loopafstand van een dorp of stadje. De excursies zijn mooi maar zijn prijzig.

  • 9 17-07-16

    Jacky Bos

    Erg erg tevreden ! Vanaf het moment van interesse in de reis, informatie opvragen, terug gebeld worden : top ! Op vakantie zelf bleek niets te mooi voorgespiegeld. Reisleidster was er een om in te lijsten, buschauffeur idem dito. Hele leuke reisgenoten. Costa Rica is schitterend !

  • 10 17-07-16

    Jelle Lubberdink

    ik vond het een leuke reis, ik vond vooral de reisgenoten en de reisleidster leuk en goed.

Familiereis Costa Rica

Zweven tussen de boomtoppen

image
21 dagen vanaf € 2.298
Naar boven