< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,7
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,4
8.5 175 beoordelingen
  • 8 19-07-17

    Mireille Mars

    Prachtig land, veel dieren en natuur gezien!

  • 9 19-07-17

    Naomi Van Veenendaal

    We hebben een fantastische reis achter de rug waar we nog veel aan terug zullen denken. Buiten dat Costa Rica een fantastisch land is, was alles goed geregeld. Van vertrek vanuit nederland (heel leuk om via de app alvast contact te maken met de groep) tot aan thuiskomst! We hadden een fijne reisleidster en een toffe chauffeur. We hebben ons nooit alleen/ onveilig of iets dergelijks gevoeld. De reis ging langs de mooiste plekjes met prima hotels en leuke excursies. Echt top!

  • 9 19-07-17

    Marco Van Roozendaal

    Super mooie ervaring in een land waar natuur centraal staat. De regenbuien waren gepland op de momenten dat we sliepen, in de bus of het hotel zaten en niet tijdens de excursies. Heel veel indrukken opgedaan!

  • 9 19-07-17

    Femke Hendrikx

    Fantastische reis, prachtig land, ontzettend mooie natuur en zoveel mooie dingen gedaan en gezien, in een goed gezelschap.

  • 8 16-07-17

    Claasje Van Der Zwet

    Mooie rondreis met een uitstekende gids. Genoeg tijd om ter plaatse excursies te doen en reistijd was ook niet te lang.

  • 8 16-07-17

    Els Overkamp

    Wij hebben een geweldige tijd gehad. Allereerst door de geweldige gids Leo en de betrouwbare chauffeur; we hebben veel geleerd en prima bustocht gehad. De accommodaties waren verrassend en leuk en Costa Rica is terecht een rijk land qua natuur. Ook hebben wij en de kinderen veel plezier beleefd aan het reizen in een groep. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik dit zo gezellig zou vinden.

  • 7 16-07-17

    Simone Schenk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-07-17

    Hilde Buimer

    Mooie reis, prettige en kundige reisleider (Susana)

  • 9 12-07-17

    Steven Van Heiningen

    Ik ben erg positief over de Costa Rica reis van Sawadee, er was een goed balans tussen actieve excursies en ontspannende activiteiten.

  • 8 12-07-17

    Han Nelck

    Goede reis, uitstekend begeleid door de lokale begeleidster. Op plaatsen geweest en informatie over land cultuur en mensen gekregen welke in geen reisgids te vinden zijn.

  • 9 12-07-17

    Anne-Marie Jeltes

    Als je van natuur en veel gekke dieren houdt, dan moet je echt naar Costa Rica!

  • 9 12-07-17

    Janine Schlette

    De Costa Rica Familiereis voldeed in alle opzichten aan mijn verwachtingen en zelfs meer. De reisbegeleidster was geweldig en een overgroot deel van het succes van onze reis is dankzij haar geweest.

  • 9 12-07-17

    Lise Van Heiningen

    Hele goede reis waarbij je (bijna) heel Costa Rica gaat zien. De gids had heel veel kennis en heeft ons daardoor veel geleerd. Bij elke bestemming waren er veel activiteiten waar je uit kon kiezen zodat je elke dag wat nieuws kon beleven. Heel veel dieren gezien in de jungle maar ook in het water en daarbuiten alleen al met de groep een supertijd beleefd.

  • 10 09-07-17

    Irma Nijhoff

    Een geweldige reis. De natuur is overweldigend, de hotels waren goed, de reisleidster was erg leuk en we hadden een hele leuk groep waar de kinderen en ouders het heel goed met elkaar konden vinden. Niets meer te wensen dus.

  • 10 09-07-17

    Marcel De Wolf

    Een geweldige reis. De natuur is overweldigend, de hotels waren goed, de reisleidster was erg leuk en we hadden een hele leuk groep waar de kinderen en ouders het heel goed met elkaar konden vinden. Niets meer te wensen dus.

  • 9 31-07-16

    Judith Steenhorst

    Onze eerste familiereis is een superervaring geweest! Wat een prachtig land, leuke locaties op 1 na, comfortabel reizen met een geweldige chauffeur en een reisleider waar we erg mee verwend zijn!

  • 9 31-07-16

    Frank De Graaf

    Geweldige groep en hele leuke kundige reisbegelieider René a.k.a. Guia Locco! Goed reisritme, maar wel vaak vroeg op.

  • 8 31-07-16

    Sandra Van Der Busse

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

  • 9 31-07-16

    Patrick Debats

    Prachtige reis. Fantastische reisbegeleider. Reis is mooi in balans. Genoeg tijd om uit te rusten van busreizen.

  • 8 31-07-16

    Bjorn Schuncken

    Mooie gevarieerde rondreis met goede balans tussen actie en rust. Accommodaties op mooie locaties, over het algemeen van voldoende goede kwaliteit. De nabijheid van het oerwoud met al zijn leven en geluiden is onvergetelijk. Reisleider had alles goed onder controle, wist overal het een en ander over te vertellen, en was prettig gezelschap. Hij maakte een ervaren indruk.

Familiereis Costa Rica

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!