< Terug naar resultaten

Familiereis Costa Rica 4-10 jaar

Avontuur in de jungle

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Costa Rica

Route daagse familiereis Costa Rica 4-10 jaar

Droom jij er ook van om als Tarzan of Jane in de jungle van de ene boomtop naar de andere te slingeren? Tijdens je vakantie door Costa Rica kun je deze droom waar maken! 's Avonds val je in slaap met de junglegeluiden om je heen. Samen met de dorpskinderen gaan we op zoek naar een schat die ergens in het oerwoud ligt begraven. De brulapen roepen je na en daar boven in de boom zit een luiaard naar je te kijken! Ligt daar in de rivier een boomstam of is het een krokodil? Tijdens deze familiereis door Costa Rica gaan we natuurlijk ook lekker naar het strand om in de hoge golven te duiken of je kunt een boottocht maken over de oceaan. Misschien zwemmen er wel dolfijnen met ons mee. Ga jij ook mee op avontuur in Costa Rica?

Een echte gezinsvakantie door de prachtige natuur van Costa Rica. De route is goed uitgebalanceerd met niet al te lange reisdagen. In kleinschalige en comfortabele hotels of lodges in tweepersoonskamers met eigen badkamer, het merendeel met zwembad. Familieavontuur/Sawadee Reizen heeft als een van de eerste Nederlandse touroperators een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Rainforest Alliance in Costa Rica. We maken zoveel mogelijk gebruik van sfeervolle acccommodaties die deelnemen aan het toerisme programma van Rainforest Alliance en op een duurzame manier werken. Tijdens de rondreis door Costa Rica maken we gebruik van een privé-bus. Costa Rica: apen, luiaards en neusbeertjes In Costa Rica zijn heel wat beesten te zien! In Manuel Antonio zie je verschillende apen, neus- en wasbeertjes, luiaards en leguanen. Tijdens een avondwandeling in het nevelwoud van Monteverde wijst een natuurgids je op verschillende nachtdieren die pas wakker worden als het donker wordt. Misschien laat de gids je ook nog het holletje zien van een vogelspin. Een beetje griezelig, maar toch ook wel erg bijzonder. Canopytour: aan een kabelbaan door de toppen van de bomen Voel je net als Tarzan of Jane wanneer je in een tuigje aan een kabelbaan van de ene boomtop naar de andere raast. Ook kun je tijdens deze reis als een echte cowboy of cowgirl koeien gaan vangen op een paard, met lasso en al! Of laat je je meevoeren in een rubberband over een stromende rivier. Palmenstranden en zeeschildpadden Tussen alle avonturen in het oerwoud door, is het natuurlijk ook heerlijk om te genieten van het strand en een duik te nemen in de hoge golven. Je sluit daarom af op het strand van Samara. 's Avonds is er ook nog wat te beleven, want als het donker wordt dan komen de zeeschildpadden uit het water en leggen hun eieren op het strand.

Familiereis Costa Rica 4-10 jaar

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Familieweken


Boek nu jullie familiereis en ontvang leuke extra's!

 • Ontvang een WakaWaka solar charger 
 • Profiteer van unieke omboekgarantie
 • Nu slechts €20,19 aanbetaling