< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,7
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.0 84 beoordelingen
 • 8 02-08-16

  Rina Tuinstra

  De Cuba reis was fantastisch. Een bijzonder land, dat we door de mix van historie, cultuur, natuur en inzicht in het dagelijkse leven een beetje hebben leren kennen. Zeer bijzonder om niet alleen 50 jaar terug in de tijd te gaan maar ook kennis te maken met een socialistisch systeem. Een reis mi vooral geschikt voor ouderen kinderen door de nadruk op historie, cultuur en dagelijks leven.

 • 8 02-08-16

  Claudine Bakx

  De rondreis door Cuba is zeer gevarieerd: cultuur, natuur en zon/zee/strand. Wij hadden een leuke reisleidster die ons zoveel kon vertellen over Cuba. Dit maakte het extra interessant. Vrolijke mensen, prachtige kleuren, heerlijke muziek en dans en geweldig mooie oude auto's. Onze groep van 17 personen was een mooie combi waarin bijna alles op rolletjes liep.

 • 7 02-08-16

  Sophia Buijs

  Het was een mooie reis.

 • 7 29-07-16

  Pjotr Verra

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-07-16

  Ada Kwakkelstein

  Alles stond in het teken van het communistisch regime, de antwoorden de gegeven werden en de overheidsrestaurants en overheids hotels waar we naar toe gingen. De kinderen hebben een topvakantie gehad, ik heb me goed geamuseerd met de volwassenen. Het communistisch programma liet echt te wensen over. Er is toch wel iets meer te bedenken dan om in elke stad naar de pleinen gedirigeerd te worden met alle ' helden' die vereerd worden. Zo hebben we maar een keer een wandeling in de natuur kunnen maken. Verder stoorde me het enorm dat de toeristen uitgemolken worden in dit land. Op het onbeschofte af soms zelfs. Armoede bestond alleen 'in de hoofden van de mensen', terwijl we toch echt armoede gezien en meegemaakt hebben. De beleving van de muziek was echter prachtig...

 • 8 29-07-16

  Cees Maarsseveen

  Prachtige reis, super reisgids, zeer bijzonder land met warme sferen. Zowel van temperatuur als van de mensen.

 • 8 26-07-16

  Brigitte Stuurstraat

  Prima geregeld, fijne reisleiders met veel kennis van de Cubaanse cultuur.

 • 8 26-07-16

  Marijke Bergink

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-07-16

  Fimke Nijman

  Ik vond mijn reis met sawadee echt heel leuk! Alles goed geregeld en een leuke groep! Ik zou zo nog een keer een reis van sawadee willen!

 • 7 26-07-16

  Yolanda Van Dongen

  Een afwisselende reis met vele indrukken. Reisbegeleiders erg gemotiveerd en begaan. Prachtig land. De reis in zijn geheel vond ik te intensief met te weinig vrije en individuele ruimte.

 • 8 26-07-16

  Marc Brouwers

  Goed gebalanceerde, complete kennismaking met Cuba!

 • 8 22-07-16

  Gerine Kraan

  We hebben een mooie reis gemaakt door het gekke land Cuba. Ontzettend veel gezien en beleefd.

 • 9 22-07-16

  Therese Albers Den Boer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 22-07-16

  Els Brouwer

  Het was erg leuk en gezellig. De gids was supergoed. Alleen was er nog veel veranderd qua hotels toen we daar waren waardoor we niet meer in het centrum zouden zitten en we hebben heel veel tijd in de bus doorgebracht en vervolgens de steden moeten bekijken op het warmst van de dag. Dat was wel erg vermoeiend.

 • 8 22-07-16

  Wouter Van Der Werf

  Geweldige reis! Mooi om Cuba nog even te zien voordat het helemaal verandert. Heel veel geleerd en een superleuke groep!

 • 8 22-07-16

  Inge Taveirne

  Mooie reis, goede gids die zowel de dynamiek binnen de groep goed aanvoelde als ontzettend veel kon vertellen over de geschiedenis van het land.

 • 8 22-07-16

  Irene Van Der Heijden

  Onze vijfde grote reis en de derde met Sawadee. Alles was weer prima geregeld en verzorgd. De voorkomende aanpassingen/ongemakken hadden alles te maken met de bestemming en hier waren we ook op voorbereid. De reisbegeleiding (zowel vanuit NL als ter plaatse door de reisbegeleidster en chauffeur) was dik in orde en maakte dat we desondanks prima van onze reis hebben kunnen genieten.

 • 8 22-07-16

  Maarten Stoffers

  Een ontzettend boeiende, veelzijdige reis, met mooie natuur, mooie mensen, veel afwisseling en heel veel stof om na te denken over onze eigen samenleving. De Cuba-reis was voor mij ook een intensieve excursie naar een 'politiek experiment': een land dat zowel veel goede als enkele 'slechte' kenmerken van socialisme én 'kapitalisme' (survival-of-the-fittest) combineert. Heel veel bizarre tegenstellingen: bakermat van bijna-3e-wereldoorlog, maar volstrekt veilig (geen wapenbezit, amper drugs), amper armoede maar ook amper rijkdom, Amerika-haat én Amerika-bewondering, enz. enz.

 • 7 19-07-16

  Tom Rijkes

  Interessant land op alle vlakken. Goede reisleiding en buschauffeur waar wij erg tevreden over waren. Deels zeer matige hotels, maar ook een aantal mooie. Wij hadden een leuke gemêleerde groep en hebben ons goed vermaakt.

 • 8 19-07-16

  Anneke Span

  Mooie reis

Familiereis Cuba

Viva la revolución!

image
19 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!