< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 87 beoordelingen
  • 7 27-07-17

    Gertruud

    We hebben Cuba als een bijzonder fascinerend land ervaren. Het is een intensieve reis geweest met veel cultuur. De prijs kwaliteit is ons ondanks dat we wisten dat deze niet hoog zou zijn toch nog erg tegen gevallen. Mede dankzij de leuke groep, fijne reisleidster en goed Cubaanse gids is de vakantie top geweest.

  • 8 20-07-17

    Sonja

    De aankomst begon helaas met een uur wachten op de gids. Verder was de hele reis wel goed geregeld, met de nodige excursies en nog diverse extra optionele bezienswaardigheden.

  • 10 13-07-17

    Fiep

    Ik vond het erg leuk met de groep en het was fijn dat de bus een goede airco had.

  • 8 02-08-16

    Rina

    De Cuba reis was fantastisch. Een bijzonder land, dat we door de mix van historie, cultuur, natuur en inzicht in het dagelijkse leven een beetje hebben leren kennen. Zeer bijzonder om niet alleen 50 jaar terug in de tijd te gaan maar ook kennis te maken met een socialistisch systeem. Een reis mi vooral geschikt voor ouderen kinderen door de nadruk op historie, cultuur en dagelijks leven.

  • 8 02-08-16

    Claudine

    De rondreis door Cuba is zeer gevarieerd: cultuur, natuur en zon/zee/strand. Wij hadden een leuke reisleidster die ons zoveel kon vertellen over Cuba. Dit maakte het extra interessant. Vrolijke mensen, prachtige kleuren, heerlijke muziek en dans en geweldig mooie oude auto's. Onze groep van 17 personen was een mooie combi waarin bijna alles op rolletjes liep.

  • 7 02-08-16

    Sophia

    Het was een mooie reis.

  • 7 29-07-16

    Pjotr

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-07-16

    Ada

    Alles stond in het teken van het communistisch regime, de antwoorden de gegeven werden en de overheidsrestaurants en overheids hotels waar we naar toe gingen. De kinderen hebben een topvakantie gehad, ik heb me goed geamuseerd met de volwassenen. Het communistisch programma liet echt te wensen over. Er is toch wel iets meer te bedenken dan om in elke stad naar de pleinen gedirigeerd te worden met alle ' helden' die vereerd worden. Zo hebben we maar een keer een wandeling in de natuur kunnen maken. Verder stoorde me het enorm dat de toeristen uitgemolken worden in dit land. Op het onbeschofte af soms zelfs. Armoede bestond alleen 'in de hoofden van de mensen', terwijl we toch echt armoede gezien en meegemaakt hebben. De beleving van de muziek was echter prachtig...

  • 8 29-07-16

    Cees

    Prachtige reis, super reisgids, zeer bijzonder land met warme sferen. Zowel van temperatuur als van de mensen.

  • 8 26-07-16

    Brigitte

    Prima geregeld, fijne reisleiders met veel kennis van de Cubaanse cultuur.

  • 8 26-07-16

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-07-16

    Fimke

    Ik vond mijn reis met sawadee echt heel leuk! Alles goed geregeld en een leuke groep! Ik zou zo nog een keer een reis van sawadee willen!

  • 7 26-07-16

    Yolanda

    Een afwisselende reis met vele indrukken. Reisbegeleiders erg gemotiveerd en begaan. Prachtig land. De reis in zijn geheel vond ik te intensief met te weinig vrije en individuele ruimte.

  • 8 26-07-16

    Marc

    Goed gebalanceerde, complete kennismaking met Cuba!

  • 8 22-07-16

    Gerine

    We hebben een mooie reis gemaakt door het gekke land Cuba. Ontzettend veel gezien en beleefd.

  • 9 22-07-16

    Therese

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 22-07-16

    Els

    Het was erg leuk en gezellig. De gids was supergoed. Alleen was er nog veel veranderd qua hotels toen we daar waren waardoor we niet meer in het centrum zouden zitten en we hebben heel veel tijd in de bus doorgebracht en vervolgens de steden moeten bekijken op het warmst van de dag. Dat was wel erg vermoeiend.

  • 8 22-07-16

    Wouter

    Geweldige reis! Mooi om Cuba nog even te zien voordat het helemaal verandert. Heel veel geleerd en een superleuke groep!

  • 8 22-07-16

    Inge

    Mooie reis, goede gids die zowel de dynamiek binnen de groep goed aanvoelde als ontzettend veel kon vertellen over de geschiedenis van het land.

  • 8 22-07-16

    Irene

    Onze vijfde grote reis en de derde met Sawadee. Alles was weer prima geregeld en verzorgd. De voorkomende aanpassingen/ongemakken hadden alles te maken met de bestemming en hier waren we ook op voorbereid. De reisbegeleiding (zowel vanuit NL als ter plaatse door de reisbegeleidster en chauffeur) was dik in orde en maakte dat we desondanks prima van onze reis hebben kunnen genieten.

Familiereis Cuba

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven