< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 9,7
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,0
8.2 105 beoordelingen
  • 8 16-07-18

    Toine El Hayek

    Leuke reis, leuke dingen gezien, goeie reisleidster, alleen iets teveel archeologische plekken naar mijn mening.

  • 8 16-07-18

    Anoniem

    Zeer afwisselende reis door Mexico, goede bus en bedreven chauffeur. Fantastische reisbegeleidster, cultuur en natuur. De bezoeken aan Maya tempels mag gereduceerd worden en dan Tulum laten vervallen.

  • 7 16-07-18

    Patricia Sauerland

    Leuke afwisselende reis maar met soms lange busrit, hotels redelijk.

  • 8 12-07-18

    Wouter Van De Voorde

    Het aangeboden reis programma voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Onze reisleider heeft enkele route wijzigingen gedaan en extra excursie toegevoegd. Het was een mooie maar wel vermoeiende reis. Enkele aangeboden excursies zouden wat ons betreft uit het programma of ingekort kunnen worden (chocolade hacienda en het toeristen eiland Isla mujeris). Een verlenging in San Cristobal had voor ons gemogen.

  • 9 12-07-18

    Rene Wolbers

    Prachtig land. Goede combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Zeer goede reisbegeleider (Peter-Paul).

  • 8 12-07-18

    Jacqueline Mandemaker

    De reis naar Mexico was super georganiceerd door Sawadee! De accomodaties en hotels waren zeer goed, excursies waren er volop in het programma aanwezig. Ondanks mijn ongeluk in het oerwoud van Palenque ben ik in een privekliniek door een deskundige Chirurg geopereerd, en heb ik de reis na een dag met m'n gezin weer voort kunnen zetten. Ik heb veel gezien en toch waar kon onder nomen, deze reis had ik zeker niet willen missen. Mijn dank is groot naar Peter Paul, onze reisleider.

  • 8 12-07-18

    Precious Van De Voorde

    Tja, ik ben een puber dus heb weinig te zeggen. Het was mijn eerste vliegreis, ver weg bestemming en familie groepsreis.

  • 9 12-07-18

    Martine Prins

    Beste vakantie ooit! Ontzettend genoten. Zoveel leuke en bijzondere dingen gedaan en mooie dingen gezien. Vooral de afwisseling was erg leuk.

  • 8 09-07-18

    Albert Dijkslag

    Mexico is een mooie reis met veel cultuur en avontuur. Ik heb genoten van deze reis en Sawadee is een goede organisatie om mee op reis te gaan.

  • 9 09-07-18

    Thom Van Den Broek

    Geweldige reis met een topgroep! De indeling van de activiteiten was perfect!

  • 7 09-07-18

    Sam De Rechter

    Mooie dingen gezien, echter wel enkele lange busreizen.

  • 7 09-07-18

    Lucas De Rechter

    Mooie plaatsen bezocht. Goede reisbegeleider. Echter wel elke lange busreizen (meer dan 8 uur).

  • 9 09-07-18

    Neeltje Boomsma

    Sawadee is een goede reisorganisatie, je krijgt wat ze beloven in de voorlichting en mijn ervaring met de reisleiders is goed. Verder proberen ze op de juiste tijden dingen te doen, rekening houdend met warmte, drukke tijden met andere toeristen en veiligheid. Het indelen van de leeftijd van de kinderen bij de familiereizen vind ik erg goed, zo kom je nog eens ergens met je pubers.

  • 9 09-07-18

    Joost Van Den Broek

    Mooie reis in een schitterend land! Vooral de afwisseling (cultuur, natuur, historie, toeristisch) maakte het helemaal top! Daarnaast is het familieconcept - in ieder geval in onze situatie - helemaal tot zijn recht gekomen. Kids vinden elkaar, ouders vinden elkaar! Niet te vergeten: begeleiding door onze reisleider was super! Verzorgen en ontzorgen! Alle ingrediënten voor een top vakantie.

  • 8 09-07-18

    Carola Uijtdehaag

    Mooie relaxte reis door prachtig Mexico.

  • 8 09-07-18

    Rob Breedveld

    Een mooie reis, veel van Mexico gezien, aardige Mexicanen. Veel kunnen zwemmen Schilpadden, apen, leguanen en mooie vissen gezien.

  • 9 09-07-18

    Ann Peeters

    Het was de eerste maal dat we deelnamen aan een groepsreis, deze is 100% meegevallen. We hadden een toffe groep waar zowel de ouders als de kinderen rond dezelfde leeftijd waren. Onze gids, Erik, heeft er samen met de buschauffeur een onvergetelijke reis van gemaakt.

  • 8 27-07-17

    Niels Hoogeveen

    Leuke groep en leuk land

  • 9 25-07-17

    Barbara De Jong

    Prachtige reis in een mooi land

  • 8 25-07-17

    Martin Wempe

    Geweldige afwisselende reis door een schitterend deel van Mexico. Goede afwisseling tussen steden, tempels, strand en natuur.

Familiereis Mexico

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.