< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,5
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,0
8.7 45 beoordelingen
  • 9 02-05-15

    Deirdre Carasso

    Een fantastische reis die een goed beeld geeft van het dagelijks leven en de natuur in het binnenland van Marokko, onder deskundige begeleiding van een Nederlandse en een Marokkaanse gids.

  • 8 02-05-15

    Jan Volder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-05-15

    Jan Volder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 20-12-14

    Marjolein Mosmans

    Wat een superreis! Binnen 4 uur sta je in een totaal andere wereld! Soms 1001-nacht en middeleeuws aandoende taferelen. Dan weer een schitterend uitzicht en een heel mooie natuur. Overnachten bij de plaatselijke bevolking in een dorp met onverharde wegen en ook genieten van een schitterend hotel in Marrakech. Dat alles met een gezellige groep kinderen en volwassenen en prima gidsen. Echt een aanrader!

  • 8 11-10-14

    Jacqueline Pielkenrood

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-14

    Huub Dresen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-10-14

    Marieke Wolfsen

    Leuke groepsreis voor gezinnen met wat oudere kinderen. De reis is intensief maar in één week zie je veel verschillende aspecten van het land en de bevolking. De lokale gids Hassan gaf veel informatie over het land en zijn gebruiken.

  • 8 11-10-14

    Robert Leentjens

    Prachtige afwisselende rondreis die in een week tijd een goed beeld geeft van Marokko en zijn bewoners. Het overnachten in de gïtes bij de berbers thuis is fantastisch, comfortabel en lekker eten. De kinderen hebben ook leuk contact gemaakt met de kinderen van de herbergiers. Het landschap is indrukwekkend, zeker als je beseft dat je een groot deel van de reis boven de 1000-1500 meter bent. De mensen zijn er vriendelijk en helemaal niet opdringerig (behalve op het plein en in de souks in Marrakech). Onze lokale gids Hassan was geweldig, een leuke vent die ons veel heeft verteld over het leven in Marokko, het woord 'nee' is niet over zijn mond gekomen. En dan ook nog een gezellige, geïnteresseerde groep, wat wil je nog meer!

  • 8 11-10-14

    Gemma Kramer

    Een leuke gevarieerde rondreis, vooral bijzonder door de kennismaking met de lokale Berber bevolking en de fantastische lokale reisbegeleider Hassan, die goed omgaat met de kinderen en veel vertelt over het land en het leven daar. Mooie plekken en plaatsen gezien, genoten van de wandelingen en (kamelen)tocht. Wel pittig door de reisafstanden: veel doen in relatief korte tijd.

  • 9 11-10-14

    Sophie Dresen

    Super groepsreis! Echt aan te bevelen, ook zeer geschikt voor kinderen die zo op een leuke manier kennis kunnen maken met een volstrekt andere cultuur, intussen leuke vriendjes en vriendinnetjes leren kennen waardoor de reisafstanden en wandelingen ook geen probleem voor ze zijn. Veel afwisseling, natuur en cultuur komen beiden goed aan bod.

  • 9 04-05-14

    Gerben Eijs

    Ik vond het een leuke reis met leuke medereizigers. We hadden een TOP-gids en gezellige buschauffeurs. We hebben veel plekken gezien in Marokko en veel geleerd.

  • 9 04-05-14

    Britt Eijs

    Ik vond het een erg leuke reis met een erg goede reisbegeleider. Ik vind Marokko een mooi land en de mensen die er wonen zijn zeer gastvriendelijk. Ook vind ik het landschap erg mooi. En het was ook gezellig met de anderen mensen in de groep.

  • 9 02-03-14

    Isa Van Der Plank

    Super gave reis met een super leuke en gezellige groep, chauffeur en gidsen!!

  • 8 05-05-13

    Roland Fick

    Leuke reis waarbij je een goede indruk krijgt van het leven in Marokko buiten de toeristische bestemmingen en je de zeer gastvrije Marokkanen 'thuis' ontmoet.

  • 9 05-05-13

    Willemijn Nolet Ev Fick

    Onze eerste groepsreis was een groot succes! De groep was zeer gezellig. Onder leiding van lokale gids Hassan (de perfecte gids: super met kinderen, attent, buitengewoon vriendelijk, informatief en humoristisch) hebben we een goed beeld gekregen van dit prachtige land met zijn gastvrije bevolking. Vooral het begin van de reis in de niet-toeristische delen met de primitievere overnachtingen en wandelingen was geweldig.

  • 7 28-04-12

    Ank Berkhout-Van Der Louw

    We hebben genoten van de groep, de sfeer was prima, de kinderen hebben veel plezier met elkaar gehad en de reis en het land bood volgdoende uitdagingen

  • 8 28-04-12

    Anita Kuijpers

    Prima bevallen. Land is mooier dan ik me had voorgesteld

  • 9 28-04-12

    Wilma Dogterom

    Een geweldig familieavontuur mede dankzij het hele reisgezelschap en onze reisbegeleider. Goed opgebouwde reis door de eerste drie nachten in slaapzalen door te brengen bij mensen thuis, geweldig voor de saamhorigheid binnen de groep. De kinderen en de volwassenen zijn een fantastische ervaring rijker en zullen dit nu of later als een persoonlijke verrijking zien. Zo is reizen bedoeld.

  • 9 31-12-11

    Frank Van Der Bruggen

    Leuke reis met veel natuur en cultuur. Hebben een goede kijk gekregen op Marokko en haar bevolking. Leuk land en leuke mensen zeker voor kinderen en aanrader.

  • 9 31-12-11

    Marieke Huber

    Een geweldige reis! Kinderen ontdekken een heel ander Marokko dan ze in Nederland vaak voorgeschoteld krijgen. Leuke combinbatie van cultuur, natuur en activiteit.

Familiereis Marokko

Maak kennis met de gastvrije Berberbevolking

image
8 dagen vanaf € 998
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!