< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 17 beoordelingen
  • 7 05-01-20

    Jolanda

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-01-20

    Margot

    Een fantastische reis in een overweldigend Nieuw Zeeland. Prachtige natuur, mooie fietsroutes en daar bij het geluk van het mooie weer. Begeleider Piet die ons meestal de goede kant opstuurde en kokkin Mirjam die ons van culinair hoogstaande maaltijden liet genieten. Het fietsen over de cycle-trails is geweldig, je fietst in de natuur en vrijwel zonder ander verkeer.

  • 9 05-01-20

    Marianne

    Een fantastische reis!!! Een geweldig fietsavontuur . Ook een culinaire verrassing door onze kok Mirjam!

  • 8 05-01-20

    Rob

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 05-01-20

    Ronald

    Mooie manier om nz zuider eiland te ontdekken

  • 8 05-01-20

    Janine

    Het is een schitterende reis met leuke fietstochten over veelal onverharde wegen door mooie natuur.

  • 8 05-01-20

    Jose

    Prachtige reis door wisselende landschappen.

  • 9 05-01-20

    Theo

    Prachtige reis die voor mij als goede recreatieve sporter wat pittiger had gemogen. De overige reisgenoten waren, op een paar na, een stuk minder sportief. Maar ik heb me prima vermaakt (ik fietste af en toe een extra lusje of ging op rustdagen nog even alleen aan de gang). Super omgeving en wat hebben we het getroffen met het weer.

  • 8 05-01-20

    Hans

    Geeft een goed beeld van het zuidereiland, alhoewel er wel veel tijd met verplaatsen is gemoeid. Dit heeft vooral een oorzaak in het gebruik van buslijndiensten. De begeleiding vwb het geven van info en tips kan nog sterk verbeterd worden.

  • 8 13-01-19

    Lia

    Was een prima reis. Pracht routes, mooi, schoon, afwisselend en uitgestrekt land met ontzettend vriendelijke mensen. Goede begeleiding van Marije en Bert. Voor meer feed back kan u altijd bellen.

  • 8 13-01-19

    Pieter

    PRACHTIGE REIS; KAN VERBETERD WORDEN OP AANSLUITINGEN MET BUSVERVOER EN OP BESCHRIJVINGEN VAN ROUTES

  • 9 13-01-19

    Rokus

    Supermooie reis, de nieuwe tracks laten je Nieuw Zeeland zien op een manier die je anders niet te zien krijgt. Prachtige landschappen, bergen, meren, regenwouden en natuurlijk de zee.

  • 7 13-01-19

    Muly

    Mooie fietsroutes, tenten waren oké. Campings waren prima. Zeer goede en deskundige briefing door reisbegeleider omtrent de fietsroutes. Het eten was goed verzorgd. Het verbaasde ons wel dat bij de eerste dag van aankomst we gelijk $300,- pp in de eetpot moesten storten terwijl in de reisbeschrijving geschreven stond dat je hiervoor konden kiezen. Er was weinig mogelijkheden om uit eten te gaan omdat de campings ver van de steden zaten.

  • 8 13-01-19

    Ans

    Prachtige reis. De opbouw in natuur vond ik heel goed , het werd steeds mooier. De eerste trail vond ik zwaar maardat kan ook komen omdat ik nog nooit op een mb gezeten had. Ik was heel erg blij dat Bert alle routes gereden had, hij kon ons precies vertellen waar de moeilijke dingen waren en of er koffie was onderweg. En de bezienswaardigheden niet te vergeten.

  • 10 13-01-19

    Jos

    Alles goed geregeld goede reisleider en een super kok

  • 8 10-01-16

    Nico

    Mooie fietsvakantie in mooie omgeving. Afstanden zijn soms te lang.

  • 8 10-01-16

    Harrie

    Er is geen omschrijving ingevuld

Fietsvakantie Nieuw Zeeland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven