< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 76 beoordelingen
  • 7 20-10-19

    Rik

    Het is een mooie reis door een ongerept stukje Afrika. De zuidelijke parken in Tanzania zijn zeer de moeite waard. Ook South Luangwa is waanzinnig mooi. Stel je wel in op lange reisdagen.

  • 7 20-10-19

    Lieke

    Een stukje puur Afrika met mooie en afwisselende wildparken. Bereid je wel voor op meerdere lange reisdagen.

  • 8 20-10-19

    Rob

    Prachtige natuurparken, wel veel reizen zonder veel mogelijkheden onderweg iets te ondernemen.

  • 8 20-10-19

    Evelien

    Mooie reis met een goede chauffeur en kok, een prettige prima reisbegeleider ( die met elk groepslid 'iets kan' en zeer adequaat op situaties reageert).

  • 7 20-10-19

    Theo

    Een interessante roadtrip door Afrika langs een aantal afwisselende parken met wild en fraaie landschappen. Zeer mooie gamedrives. Goede afwisseling van kamperen en hotels. Door de lengte van de reis wel veel 'tussendagen' en tent op voor kort verblijf.

  • 6 12-10-19

    Frans-Jozef

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-19

    Fabienne

    Zeer mooie reis doch met 4 zeer lange reisdagen.

  • 8 07-09-19

    Marijke

    Heel veel gezien in korte tijd. Prachtige natuur. Prachtige mensen.

  • 9 07-09-19

    Monique

    het reizen door Zambia, Malawi en Tanzania was in één woord geweldig. Ik heb genoten van deze reis tijdens alle dagen en alle uren.

  • 8 07-09-19

    Carla

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-18

    Gert

    Prachtige reis, Sawade moet de app een beetje opdaten, klopt weinig van.

  • 8 13-10-18

    Olaf

    Het was en goede reis met wat te lange reisdagen. Het lijkt me eerder een reis van 28 dagen die ingekort was tot 21. Volgende keer zou ik dit liever in 28 dagen doen.

  • 9 13-10-18

    Anneke

    Prachtige avontuurlijke reis, Arjen, Peter en Sam hebben ons prima verzorgd. De gamedrives waren spannend, heel veel wild gezien ook de Wilde Honden in het Selous Park. Verrassend leuk was het dorpje Livingstonia in Malawi en de pittige wandeling en daarna zwemmen in de Sanje watervallen, kortom erg genoten!

  • 8 13-10-18

    Jan

    Het was weer een schitterend avontuur, met goede begeleiding. Niet alleen de reisleider, maar ook de chauffeur die ons veilig overal heen heeft gebracht en natuurlijk de kok die er iedere keer weer in slaagde om voor 21 mensen een geweldige maaltijd te bereiden.

  • 8 13-10-18

    Peter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-10-18

    Jan

    Fantastische reis voor de liefhebber van Afrikaanse natuur. Prima truck,goed personeel en info in voorbereiding prima.

  • 8 13-10-18

    Joop

    Goed verzorgd. Wel af en toe lange reisdagen. Veel dieren gezien. Wat voor mij de reden was om deze reis te doen.

  • 9 13-10-18

    Gerda

    Het is een fantastische reis. Het is zeker de moeite waard. De lange reisdagen is geen probleem voor wat je ervoor terug krijgt. Onderweg zie je ook zo veel mooie dingen, in de dorpjes. Verder is de Malawi rivier ook heel indrukwekkend. Sawadee heeft de omschrijving prima staan.

  • 9 13-10-18

    Heimen

    Het is een hele mooie reis waarin je veel ziet

  • 8 13-10-18

    Anja

    Prachtige reis, veel wild-life gezien (alhoewel je daar altijd een beetje geluk mee moet hebben), veel afwisseling doordat je in Zambia, Malawi en Tanzania komt. Prachtige diverse landschappen en veel dieren en vogels. Het zijn vaak lange dagen, in het donker je tent afbreken en ook in het donker op een volgende plek weer opzetten, maar dat is het waard voor de plekken waar je komt!

Groepsrondreis Zambia, Malawi en Tanzania

Het warme hart van Afrika

image
24 dagen vanaf € 3.799
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen